A – B – C-D – E – F – G – H – I – J – K – L – M – N – O-P-Q – R – S – T – U – V – W – X-Y-Z-Æ-Ø-Å

Inside-out uramaki

Inside-out maki

Uramaki er en omvendt maki-rulle, og selve ordet betyder da også ganske enkelt ”med vrangen ud”. Risen udgør det yderste lag efterfulgt af tang til forskel fra en almindelig maki, hvor tangen udgør det yderste lag. Urumaki er ofte rullet i sorte og hvide sesamfrø og fyldet kan bestå af forskellige slags grøntsager og/eller fisk.
Bestil sushi her!

Ingefær gari

Ingefær

Gari er ingefær, som er skåret i fine skiver og derefter syltet med sukker og eddike. Man spiser ofte gari mellem sushiretterne, da man mener, at ingefæren renser ganen effektivt, så man er klar til næste ret. Man bruger helst en ganske ung ingefær, da det giver den helt særlige, friske smag og mørhed.
Bestil sushi her!

 

Ikura lakserogn

Ikura

En variant af lakserogn. Rognen er letgenkendelig, da den er stor og rød. Man bruger ofte ikura-rogn i gunkan-stykker, som består af en ris-bund med et vilkårligt fyld ovenpå og tang rundt om.
Bestil sushi her!

 

 

Inari

Inari

Inari er den form for sushi som er lavet af små stegte tofu-lommer med ris indeni.
Bestil sushi her!

 

Mangler vi noget i vores sushi guide? Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har ændringer eller forslag. Skriv i kommentarfeltet nedenfor!