I dag er en spændende dag for Just Eat! Det er nemlig i dag, vi løfter sløret for vores spritnye design.

Just Eat har eksisteret i Danmark i over 15 år. Vi har altså efterhånden et par år på bagen, og derfor synes vi, det er tid til en lille makeover.

Du har måske bemærket, at et par ting allerede har ændret sig. Vi har fået nyt logo, flere farver og en ny hjemmeside. Men det er kun begyndelsen.

Hos Just Eat leverer vi lækre måltider til mange millioner sultne danskere hvert år. Vores mål er at give vores kunder stor valgfrihed samt at bringe dem sammen omkring måltidet. Med vores nye design ønsker vi at understrege det og at skabe et spændende og brugervenligt online community for vores kunder.

Hvad bliver det næste?
Du kan forvente dig en verden af stor smag, når du besøger det nye Just Eat. Her kan du finde den mad, du kender og elsker, eller du kan opdage nye favoritter. Vi har et hav af ulige køkkener at vælge mellem – og over 2.000 forskellige menukort at gå på opdagelse i.

Det nye design repræsenterer det brede udvalg, som vores fantastiske restaurant partnere tilbyder – uanset om det er en sprød salat på en onsdag formiddag eller friskrullet sushi foran fjerneren fredag aften.

Hold øje med vores nye reklamekampagne – den bliver lanceret i dag!