header image

Bliv Just Eat bud i Aalborg 

Bliv Just Eat bud i Aalborg og få en garanteret timeløn på DKK139.1 i timen

Ansøg nu

Nyd også vores mange ekstra fordele og drikkepenge fra tilfredse kunder!

header image

Dine fordele

Timeløn

Timeløn

Vi betaler timeløn så du stadigvæk kan tjene penge, mens du venter på en bestilling!

Normale arbejdstider

Normale arbejdstider

Normale arbejdstider, garanterede vagter og en nem løsning til at forblive i god form

Start med fjernarbejde

Start med fjernarbejde

Bud i form af fjernarbejde? Du kan starte din vagt i dit nærmeste leveringsområde

Timeløn

Timeløn

Vi betaler timeløn så du stadigvæk kan tjene penge, mens du venter på en bestilling!

Normale arbejdstider

Normale arbejdstider

Normale arbejdstider, garanterede vagter og en nem løsning til at forblive i god form

Start med fjernarbejde

Start med fjernarbejde

Bud i form af fjernarbejde? Du kan starte din vagt i dit nærmeste leveringsområde

Før du bliver bud, skal du

home.alt_what_you_need_1

Verificere din identitet, forsikring og knallertkørekort (hvis du planlægger at køre på knallert)

home.alt_what_you_need_2

Verificere, at du mindst er 18 år gammel

home.alt_what_you_need_3

Være selvhjulpen og have en positiv, can do-attitude

home.alt_what_you_need_4

Elske at være udendørs!

home.alt_what_you_need_img

Bliv Just Eat bud i Aalborg 

Bliv Just Eat bud i Aalborg 

Søg stillingen som bud i Aalborg og få en god fast timeløn, samt en lang række andre fordele såsom bonus, tillæg og frihed til at bestemme selv. Arbejdet består ene og alene i at bringe mad fra Aalborgs madsteder og restauranter ud til sultne aalborgensere med dit eget transportmiddel.

Tjen gode penge mens du er på farten

Arbejdet som bud i Aalborg kommer med en fast timeløn samt pension og tillæg. Du vil under hele arbejdstiden optjene feriepenge og det er ligeledes muligt at få løn under sygdom. Som bud for Just Eat er du forsikret gennem virksomheden og gratis arbejdsudstyr er tilgængeligt.

Tilrettelæg din egen arbejdsuge

Der stilles ingen større krav til dig og din rådighed andet end at du siger ja til minimum 8 timers ugentligt arbejde. Du kan lade det blive ved det, eller du kan opskalere til noget der minder om et fuldtidsarbejde, hvis du ønsker det. Der er fast lønudbetaling på den sidste bankdag hver måned.

Kan jeg overhovedet blive bud i Aalborg?

Hvis du kan se dig selv i arbejdet som bud i Aalborg for Just Eat, så hold dig ikke tilbage med at søge. Det eneste krav der stilles til ansøgeren er, at du skal være fyldt 18 år og at du som person er serviceminded, smilende og imødekommende overfor de kunder du møder på din vej.

Levering i Aalborg 

Levering i Aalborg kan være en fantastisk mulighed for at nyde byen og få lidt motion, mens du samtidig tjener en god løn. Som bud i Aalborg får du ture der sender dig rundt omkring til byens madsteder. Det vil samtidig også skabe smukke ture rundt omkring byens vartegn, som for eksempel den smukke havnefront, Tyren på Vesterbro eller området ved Aalborg Tårnet og Zoologisk Have.

Bliv en del af teamet i Aalborg!

Kør med os i Aalborg og få dig et arbejde udover det sædvanlige. Som bud i Aalborg får du ikke bare et velbetalt job med en masse lukrative fordele, du vil også kunne få sat skik på formen, når du drøner Aalborgs gader tynde med mad til sultne aalborgensere. Søg stillingen allerede i dag

Det siger vores bude:

Ofte stillede spørgsmål

Hvis din by ikke er på listen betyder det at vi endnu ikke har vores egne Just Eat bude der, men at restauranterne leverer maden selv. Hold øje med vores side, måske kommer din by snart på listen.

Du kan sende en e-mail til [email protected]. Vi gør vores bedste for at vende tilbage så hurtigt som muligt.

Det kan du helt bestemt! Jobbet som bud hos Just Eat er studievenligt og vi kan hjælpe dig med at få de nødvendige timer, så du er SU berettiget.

Ja! Vi er stolte af at være det første udbringningsfirma i Danmark, hvor vores bude er dækket af en overenskomst. Vil du vide, hvad det betyder for dig? Klik her.

Det kan du og du får endda en bonus! Vi elsker, når I henviser venner, der vil arbejde som bud hos Just Eat. Når du henviser en ven, vil du få en bonus på 1000 dkk.

Hvis dit foretrukne køretøj ikke er på listen for den by, som du ansøger til, kan det være, at der ikke er nogen ledige stillinger. Du kan enten vente til det er til rådighed eller ansøge om et andet slags køretøj.

Udover at være motiveret og over 18 år har vi brug for følgende, før du kan begynde at arbejde:
- Dansk CPR nummer
- Dansk MitID
- Dansk bankkonto
- Arbejdstilladelse, hvis du er fra uden for EU

Du tjener penge ved at levere mad og andre varer til kunder. Du får en konkurrencedygtig timeløn, feriepenge og pension. Hvis du arbejder aftenvagter eller i løbet af højtider som jul eller påske, vil du endda modtage ekstra tillæg.

Det er nemt at blive cykelbud for Just Eat! Du skal blot udfylde ansøgningen ovenfor og vente på, at en af vores rekrutteringsmedarbejdere kontakter dig.

Levering med bil eller scooter er mulig i nogle byer i Danmark. Spørg din recruiter for mere information.

Arbejdsområde

Når du er ansat som Just Eat bud i Aalborg, har du muligheden for at begynde dine vagter fra en bestemt startposition eller fra en af vores lokale hubs. Kig på kortet herunder for at se alle vores hub-placeringer i Aalborg. Valget er dit!
Just Eat cykelbud arbejder i Danmark
Ready for
a ride?
Ansøg nu
Ready for a ride? Start i dag! Ansøg nu!