header image

Bliv Just Eat bud i Aarhus

Bliv Just Eat bud i Aarhus og få en garanteret timeløn på DKK139.1 i timen

Ansøg nu

Nyd også vores mange ekstra fordele og drikkepenge fra tilfredse kunder!

header image

Dine fordele

Timeløn

Timeløn

Vi betaler timeløn så du stadigvæk kan tjene penge, mens du venter på en bestilling!

Normale arbejdstider

Normale arbejdstider

Normale arbejdstider, garanterede vagter og en nem løsning til at forblive i god form

Start med fjernarbejde

Start med fjernarbejde

Bud i form af fjernarbejde? Du kan starte din vagt i dit nærmeste leveringsområde

Timeløn

Timeløn

Vi betaler timeløn så du stadigvæk kan tjene penge, mens du venter på en bestilling!

Normale arbejdstider

Normale arbejdstider

Normale arbejdstider, garanterede vagter og en nem løsning til at forblive i god form

Start med fjernarbejde

Start med fjernarbejde

Bud i form af fjernarbejde? Du kan starte din vagt i dit nærmeste leveringsområde

Før du bliver bud, skal du

home.alt_what_you_need_1

Verificere din identitet, forsikring og knallertkørekort (hvis du planlægger at køre på knallert)

home.alt_what_you_need_2

Verificere, at du mindst er 18 år gammel

home.alt_what_you_need_3

Være selvhjulpen og have en positiv, can do-attitude

home.alt_what_you_need_4

Elske at være udendørs!

home.alt_what_you_need_img

Bliv bud i Aarhus

Lever mad som bud i Aarhus


Har du brug for at supplere din månedsløn med lidt ekstra indtægter? Kan du godt lide at røre dig og møde nye mennesker hver dag? Så kunne et job som bud i Aarhus for Just Eat være en ideel løsning for dig. Her bringer du mad rundt i Aarhus og gør vores sultne kunder glade og tilfredse..

Stærk timeløn med masser af fordele


Som bud i Aarhus for Just Eat er du garanteret en fast timeløn, hvor der også er inkluderet feriepenge og pension. Derudover sikres du også ekstra tillæg ved aftenarbejde. Skulle du opleve ventetid i forbindelse med en maudlevering, så betales du naturligvis også for det. Så længe uret tikker, tjener du penge.

Stor fleksibilitet i arbejdsplanen


Et job som bud i Aarhus for Just Eat er skræddersyet til enhver, der har behov for at have indflydelse på sin tid. Måske har du allerede et arbejde og savner et supplement? Måske er du studerende på Aarhus Universitet og mangler lidt ekstra til dagen og vejen? Som bud i Aarhus for Just Eat får du indflydelse på at vælge de vagter og arbejdsdage, der passer dig.

Hold dig i form med madlevering i Aarhus


Elsker du Smilets By, så vil du elske et job som bud i Aarhus for Just Eat. Du leverer blandt andet mad fra Aarhus C’s lækre restauranter til Højbjerg i syd, Aabyhøj i vest og Skejby i nord. Og du kan samtidig holde dig i god form, mens du er på arbejde. Nyder du at opleve byen, så er jobbet lige noget for dig.

Kravene til et bud job i Aarhus


Vi stiller ikke store krav til et job som bud i Aarhus hos Just Eat. Vi forventer bare, at du har et udviklet service-gen og vil møde vores forskellige kunder med et smil på læben. Derudover skal du være fyldt 18 år og naturligvis overholde færdselsreglerne. Din arbejdsplads som bud er jo netop de aarhusianske gader, så du skal kunne passe på dig selv og andre.

Kør med os i Aarhus!


Just Eat har over 700 bude kørende i Danmarks 8 største byer. Som bud i Aarhus vil du støde til en voksende skare af bude, der servicerer de sultne borgere i landets næststørste by. Bliv en del af et stolt og tilfreds team af madbude i Aarhus og søg allerede i dag!

Det siger vores bude:

Ofte stillede spørgsmål

Hvis din by ikke er på listen betyder det at vi endnu ikke har vores egne Just Eat bude der, men at restauranterne leverer maden selv. Hold øje med vores side, måske kommer din by snart på listen.

Du kan sende en e-mail til [email protected]. Vi gør vores bedste for at vende tilbage så hurtigt som muligt.

Det kan du helt bestemt! Jobbet som bud hos Just Eat er studievenligt og vi kan hjælpe dig med at få de nødvendige timer, så du er SU berettiget.

Ja! Vi er stolte af at være det første udbringningsfirma i Danmark, hvor vores bude er dækket af en overenskomst. Vil du vide, hvad det betyder for dig? Klik her.

Det kan du og du får endda en bonus! Vi elsker, når I henviser venner, der vil arbejde som bud hos Just Eat. Når du henviser en ven, vil du få en bonus på 1000 dkk.

Hvis dit foretrukne køretøj ikke er på listen for den by, som du ansøger til, kan det være, at der ikke er nogen ledige stillinger. Du kan enten vente til det er til rådighed eller ansøge om et andet slags køretøj.

Udover at være motiveret og over 18 år har vi brug for følgende, før du kan begynde at arbejde:
- Dansk CPR nummer
- Dansk MitID
- Dansk bankkonto
- Arbejdstilladelse, hvis du er fra uden for EU

Vores central for budtjeneste i Aarhus er på følgende adresse: Trindsøvej 4, 8000 Aarhus C.

Du tjener penge ved at levere mad og andre varer til kunder. Du får en konkurrencedygtig timeløn, feriepenge og pension. Hvis du arbejder aftenvagter eller i løbet af højtider som jul eller påske, vil du endda modtage ekstra tillæg.

Det er nemt at blive cykelbud for Just Eat! Du skal blot udfylde ansøgningen ovenfor og vente på, at en af vores rekrutteringsmedarbejdere kontakter dig.

Levering med bil eller scooter er mulig i nogle byer i Danmark. Spørg din recruiter for mere information.

Arbejdsområde

Når du er ansat som Just Eat bud i Aarhus, har du muligheden for at begynde dine vagter fra en bestemt startposition eller fra en af vores lokale hubs. Kig på kortet herunder for at se alle vores hub-placeringer i Aarhus. Valget er dit!
Just Eat cykelbud arbejder i Danmark
Ready for
a ride?
Ansøg nu
Ready for a ride? Start i dag! Ansøg nu!