Dine fordele

Timeløn

Timeløn

Vi betaler timeløn så du stadigvæk kan tjene penge, mens du venter på en bestilling!

Normale arbejdstider

Normale arbejdstider

Normale arbejdstider, garanterede vagter og en nem løsning til at forblive i god form

Start med fjernarbejde

Start med fjernarbejde

Bud i form af fjernarbejde? Du kan starte din vagt i dit nærmeste leveringsområde

Timeløn

Timeløn

Vi betaler timeløn så du stadigvæk kan tjene penge, mens du venter på en bestilling!

Normale arbejdstider

Normale arbejdstider

Normale arbejdstider, garanterede vagter og en nem løsning til at forblive i god form

Start med fjernarbejde

Start med fjernarbejde

Bud i form af fjernarbejde? Du kan starte din vagt i dit nærmeste leveringsområde

Før du bliver bud, skal du

home.alt_what_you_need_1

Verificere din identitet, forsikring og knallertkørekort (hvis du planlægger at køre på knallert)

home.alt_what_you_need_2

Verificere, at du mindst er 18 år gammel

home.alt_what_you_need_3

Være selvhjulpen og have en positiv, can do-attitude

home.alt_what_you_need_4

Elske at være udendørs!

home.alt_what_you_need_img

Det siger vores bude:

Ofte stillede spørgsmål

Hvis din by ikke er på listen betyder det at vi endnu ikke har vores egne Just Eat bude der, men at restauranterne leverer maden selv. Hold øje med vores side, måske kommer din by snart på listen.

Du kan sende en e-mail til [email protected]. Vi gør vores bedste for at vende tilbage så hurtigt som muligt.

Det kan du helt bestemt! Jobbet som bud hos Just Eat er studievenligt og vi kan hjælpe dig med at få de nødvendige timer, så du er SU berettiget.

Ja! Vi er stolte af at være det første udbringningsfirma i Danmark, hvor vores bude er dækket af en overenskomst. Vil du vide, hvad det betyder for dig? Klik her.

Det kan du og du får endda en bonus! Vi elsker, når I henviser venner, der vil arbejde som bud hos Just Eat. Når du henviser en ven, vil du få en bonus på 1000 dkk.

Hvis dit foretrukne køretøj ikke er på listen for den by, som du ansøger til, kan det være, at der ikke er nogen ledige stillinger. Du kan enten vente til det er til rådighed eller ansøge om et andet slags køretøj.

Udover at være motiveret og over 18 år har vi brug for følgende, før du kan begynde at arbejde:
- Dansk CPR nummer
- Dansk MitID
- Dansk bankkonto
- Arbejdstilladelse, hvis du er fra uden for EU

Du tjener penge ved at levere mad og andre varer til kunder. Du får en konkurrencedygtig timeløn, feriepenge og pension. Hvis du arbejder aftenvagter eller i løbet af højtider som jul eller påske, vil du endda modtage ekstra tillæg.

Det er nemt at blive cykelbud for Just Eat! Du skal blot udfylde ansøgningen ovenfor og vente på, at en af vores rekrutteringsmedarbejdere kontakter dig.

Levering med bil eller scooter er mulig i nogle byer i Danmark. Spørg din recruiter for mere information.

Arbejdsområde

Når du er ansat som Just Eat bud i Fredericia, har du muligheden for at begynde dine vagter fra en bestemt startposition eller fra en af vores lokale hubs. Kig på kortet herunder for at se alle vores hub-placeringer i Fredericia. Valget er dit!

Bliv Just Eat bud i Frederica

Jobbeskrivelse

Er du på udkig efter et nyt og spændende job eller deltidsstilling? Så kan du blive bud for Just Eat i Fredericia og levere mad til sultne kunder i byen. Du får stor indflydelse på din egen vagtplan, og din opgave vil bestå i at afhente bestilt mad fra restauranter og take-away steder i Fredericia og levere det til forskellige adresser rundt omkring i byen.

Løn

Jobbet som bud for Just Eat i Fredericia indebærer en række lønmæssige fordele. Du får en fast timeløn samt feriepenge svarende til 12,5 procent af din løn. Derudover kan du også nyde godt af bonusser, pensionsordning og løn under sygdom. Du betales for at benytte dit eget køretøj og du vil modtage arbejdstøj fra Just Eat.

Arbejdstimer

At arbejde som bud for Just Eat i Fredericia giver dig en række fordele og stor fleksibilitet med hensyn til arbejdsstrukturen og arbejdstiderne. Vi forventer blot, at du accepterer mindst 8 timers arbejde om ugen, hvorefter du selv kan tilføje flere timer efter behov. Du har også mulighed for at vælge dine egne arbejdstider i løbet af dagen og ugen, og du får udbetalt lønnen på den sidste arbejdsdag hver måned.

Jobkrav

Vi stiller ikke mange krav til dig som bud, men vi forventer, at du er serviceminded og kan møde Just Eats kunder med et smil. Desuden skal du være fyldt 18 år, og at du frit kan bruge dit eget køretøj til arbejdet som bud.

Levér i Fredericia 

I dit arbejde med madlevering i Fredericia kommer du vidt omkring i byen. Hvis du bruger elcyklen, kan du forvente frisk luft og god træning. Du kan starte din vagt fra hvilket som helst sted i byen. Du vil typisk hente mad fra restauranter og take-away steder i centrum og levere det til kunder i Fredericia centrum eller i områder som Nørremark, Hybylund eller Sanddal.

Kør med os i Fredericia 

Hvis du leder efter en fleksibel deltidsstilling eller studiejob, hvor du samtidig får motion, kunne budjobbet hos Just Eat i Fredericia være noget for dig. Kom og kør for os, og oplev den store frihed og fleksibilitet, når du suser rundt på Fredericias gader for at tilfredsstille sultne kunder. Ansøg allerede i dag.