Dine fordele

Timeløn

Timeløn

Vi betaler timeløn så du stadigvæk kan tjene penge, mens du venter på en bestilling!

Normale arbejdstider

Normale arbejdstider

Normale arbejdstider, garanterede vagter og en nem løsning til at forblive i god form

Start med fjernarbejde

Start med fjernarbejde

Bud i form af fjernarbejde? Du kan starte din vagt i dit nærmeste leveringsområde

Timeløn

Timeløn

Vi betaler timeløn så du stadigvæk kan tjene penge, mens du venter på en bestilling!

Normale arbejdstider

Normale arbejdstider

Normale arbejdstider, garanterede vagter og en nem løsning til at forblive i god form

Start med fjernarbejde

Start med fjernarbejde

Bud i form af fjernarbejde? Du kan starte din vagt i dit nærmeste leveringsområde

Før du bliver bud, skal du

home.alt_what_you_need_1

Verificere din identitet, forsikring og knallertkørekort (hvis du planlægger at køre på knallert)

home.alt_what_you_need_2

Verificere, at du mindst er 18 år gammel

home.alt_what_you_need_3

Være selvhjulpen og have en positiv, can do-attitude

home.alt_what_you_need_4

Elske at være udendørs!

home.alt_what_you_need_img

Bliv bud i Helsingør

Jobbeskrivelse

Vælg at blive leveringsbud for Just Eat i Helsingør og få en arbejdsoplevelse med maksimal frihed under ansvar. Her tilbydes et fantastisk job, som let kan kombineres med studier eller andre arbejdsforpligtelser. Din primære opgave vil være enkel: at levere mad fra forskellige restauranter og spisesteder i Helsingør til byens borgere. Så tag chancen og bliv en del af holdet i dag!

Løn

Når du vælger at blive bud for Just Eat i Helsingør, kan du se frem til en attraktiv lønpakke med en god fast timeløn og mulighed for at optjene feriepenge. Du vil have tryghed i form af arbejde under en overenskomst og mulighed for sygedagpenge, hvis du skulle blive syg. Desuden vil du nyde godt af en kort opsigelsesfrist, hvilket giver dig maksimal frihed og fleksibilitet i dit arbejdsliv. Så bliv en del af vores team i dag og oplev de mange fordele ved at være bud i Helsingør.

Arbejdstimer

Et job som bud for Just Eat i Helsingør kan tilpasses efter dine behov. Just Eat har kun et minimumskrav til antallet af arbejdstimer, som er 8 timer om ugen. Efter dette kan du selv tilføje flere vagter, alt afhængigt af tilgængeligheden af arbejde. Dette giver dig mulighed for at skabe en arbejdsplan, der passer til dine ønsker og tilgængelighed. Fleksibilitet er nøgleordet, når det kommer til at være bud i Helsingør, så søg jobbet i dag og tag det første skridt mod en skræddersyet arbejdsoplevelse.

Jobkrav

Arbejdet som Just Eat bud i Helsingør indebærer ikke mange strenge krav eller betingelser. Den eneste forudsætning er, at du er mindst 18 år gammel for at kunne ansøge til jobbet. Udover det forventer vi blot, at du er pålidelig og hilser kunderne velkommen med et venligt smil. Du kan benytte din egen bil, scooter, knallert eller cykel i arbejdet. Vi lægger vægt på en afslappet og naturlig tilgang til jobbet.

Levér i Helsingør

At arbejde som leveringsbud i Helsingør er en fantastisk mulighed, hvor du får masser af kørsel gennem byens smukke monumenter og med Kronborg i baggrunden. Som bud i Helsingør vil du sprede glæde til sultne indbyggere i hele området, lige fra Snekkersten til Højstrup og fra Helsingør centrum til Nygård og Gurre. Det er en unik mulighed for at udforske byen samtidig med at du leverer lækker mad til folk, der virkelig sætter pris på det.

Kør med os i Helsingør

Tag med os på en tur rundt i Helsingør og oplev fordelene ved et job med ekstrem fleksibilitet, som let kan kombineres med andre jobs, deltidsarbejde eller uddannelse. Mens du bringer lækker mad ud til glade borgere i Helsingør og omegn, får du også en ekstra dosis motion og en pålidelig timeløn. Det er en fantastisk måde at tjene lidt ekstra penge på samtidig med, at du holder dig aktiv og spreder glæde i lokalsamfundet.

Det siger vores bude:

Ofte stillede spørgsmål

Hvis din by ikke er på listen betyder det at vi endnu ikke har vores egne Just Eat bude der, men at restauranterne leverer maden selv. Hold øje med vores side, måske kommer din by snart på listen.

Du kan sende en e-mail til [email protected]. Vi gør vores bedste for at vende tilbage så hurtigt som muligt.

Det kan du helt bestemt! Jobbet som bud hos Just Eat er studievenligt og vi kan hjælpe dig med at få de nødvendige timer, så du er SU berettiget.

Ja! Vi er stolte af at være det første udbringningsfirma i Danmark, hvor vores bude er dækket af en overenskomst. Vil du vide, hvad det betyder for dig? Klik her.

Det kan du og du får endda en bonus! Vi elsker, når I henviser venner, der vil arbejde som bud hos Just Eat. Når du henviser en ven, vil du få en bonus på 1000 dkk.

Hvis dit foretrukne køretøj ikke er på listen for den by, som du ansøger til, kan det være, at der ikke er nogen ledige stillinger. Du kan enten vente til det er til rådighed eller ansøge om et andet slags køretøj.

Udover at være motiveret og over 18 år har vi brug for følgende, før du kan begynde at arbejde:
- Dansk CPR nummer
- Dansk MitID
- Dansk bankkonto
- Arbejdstilladelse, hvis du er fra uden for EU

Du tjener penge ved at levere mad og andre varer til kunder. Du får en konkurrencedygtig timeløn, feriepenge og pension. Hvis du arbejder aftenvagter eller i løbet af højtider som jul eller påske, vil du endda modtage ekstra tillæg.

Det er nemt at blive cykelbud for Just Eat! Du skal blot udfylde ansøgningen ovenfor og vente på, at en af vores rekrutteringsmedarbejdere kontakter dig.

Et CPR-nummer til udlændinge er nøjagtig som et CPR-nummer til danskere. Blot vil et tal i de 4 sidste cifre fortælle, at man er udlænding.

Ja og nej. Det ligger hos digitaliseringsstyrelsen, hvortil kun få personer/myndigheder kan få adgang.

Nej. Kun i meget få tilfælde - som nævnt ovenfor.

Levering med bil eller scooter er mulig i nogle byer i Danmark. Spørg din recruiter for mere information.

Arbejdsområde

Når du er ansat som Just Eat bud i Helsingør, har du muligheden for at begynde dine vagter fra en bestemt startposition eller fra en af vores lokale hubs. Kig på kortet herunder for at se alle vores hub-placeringer i Helsingør. Valget er dit!