Dine fordele

Timeløn

Timeløn

Vi betaler timeløn så du stadigvæk kan tjene penge, mens du venter på en bestilling!

Normale arbejdstider

Normale arbejdstider

Normale arbejdstider, garanterede vagter og en nem løsning til at forblive i god form

Start med fjernarbejde

Start med fjernarbejde

Bud i form af fjernarbejde? Du kan starte din vagt i dit nærmeste leveringsområde

Timeløn

Timeløn

Vi betaler timeløn så du stadigvæk kan tjene penge, mens du venter på en bestilling!

Normale arbejdstider

Normale arbejdstider

Normale arbejdstider, garanterede vagter og en nem løsning til at forblive i god form

Start med fjernarbejde

Start med fjernarbejde

Bud i form af fjernarbejde? Du kan starte din vagt i dit nærmeste leveringsområde

Før du bliver bud, skal du

home.alt_what_you_need_1

Verificere din identitet, forsikring og knallertkørekort (hvis du planlægger at køre på knallert)

home.alt_what_you_need_2

Verificere, at du mindst er 18 år gammel

home.alt_what_you_need_3

Være selvhjulpen og have en positiv, can do-attitude

home.alt_what_you_need_4

Elske at være udendørs!

home.alt_what_you_need_img

Bliv Just Eat bud i Herning

Bliv Just Eat bud i Herning

Bliv bud i Herning og oplev byen fra en helt anden side. Nyd friheden i det fleksible arbejdsliv og gør byens sultne borgere glade med daglige leveringer af frokost og aftensmad fra Hernings mange madsteder og restauranter. Arbejdet som bud for Just Eat byder på en fast timeløn, fleksible vagtplaner og et sundt arbejdsmiljø.

Tjen gode penge mens du er på farten

Som bud i Herning vil du tjene en god fast timeløn og en lang række andre lønmæssige fordele. Du får hos Just Eat betalte sygedage, pensionsopsparing og kan samtidig nyde godt af de forskellige bonusordninger. Hos Just Eat er du forsikret og al arbejdsudstyr er tilrådighed, helt gratis.

Tilrettelæg din egen arbejdsuge

Et job som bud i Herning gør sig perfekt som studiejob eller bijob, da du selv i høj grad kan planlægge din arbejdstid og vagter selv. Det eneste krav er, at du som minimum skal kunne sige ja til 8 timers arbejde ugentligt, men det står dig frit for at vælge flere timer til. Der er fast udbetaling på den sidste bankdag hver måned.

Kan jeg overhovedet blive bud i Herning?

For at blive bud i Herning skal du som minimum være 18 år og du skal kunne bruge dit eget køretøj. Derudover er der ikke mange andre større krav. Det er dog nødvendigt at være serviceminded, da du bliver bindeleddet mellem madstederne og de respektive kunder. Her er det vigtigt at kunne møde folk med et smil.

Levering i Herning

Levering i Herning er et oplagt for dig, der ønsker et bijob som supplement til studie eller andet arbejde. Det kan også bare være at du ønsker et anderledes og mere fleksibelt arbejdsliv. Som bud i Herning kan du nyde byen når der skal bringes sushi, burgere eller pizzaer fra centrum og ud til en af byens kvarterer i Snejbjerg, Gjellerup, Gødstrup eller Tjørring.

Bliv en del af teamet i Herning!

Kør med os i Herning og oplev byen fra sin bedste side. Nyd friheden og fleksibiliteten i jobbet som bud i Herning og få samtidig en attraktiv lønpakke med pension og bonus. Tjen penge og kom samtidig i form som bud for Just Eat. Søg allerede nu, hvis du er interesseret.

Det siger vores bude:

Ofte stillede spørgsmål

Hvis din by ikke er på listen betyder det at vi endnu ikke har vores egne Just Eat bude der, men at restauranterne leverer maden selv. Hold øje med vores side, måske kommer din by snart på listen.

Du kan sende en e-mail til [email protected]. Vi gør vores bedste for at vende tilbage så hurtigt som muligt.

Det kan du helt bestemt! Jobbet som bud hos Just Eat er studievenligt og vi kan hjælpe dig med at få de nødvendige timer, så du er SU berettiget.

Ja! Vi er stolte af at være det første udbringningsfirma i Danmark, hvor vores bude er dækket af en overenskomst. Vil du vide, hvad det betyder for dig? Klik her.

Det kan du og du får endda en bonus! Vi elsker, når I henviser venner, der vil arbejde som bud hos Just Eat. Når du henviser en ven, vil du få en bonus på 1000 dkk.

Hvis dit foretrukne køretøj ikke er på listen for den by, som du ansøger til, kan det være, at der ikke er nogen ledige stillinger. Du kan enten vente til det er til rådighed eller ansøge om et andet slags køretøj.

Udover at være motiveret og over 18 år har vi brug for følgende, før du kan begynde at arbejde:
- Dansk CPR nummer
- Dansk MitID
- Dansk bankkonto
- Arbejdstilladelse, hvis du er fra uden for EU

Du tjener penge ved at levere mad og andre varer til kunder. Du får en konkurrencedygtig timeløn, feriepenge og pension. Hvis du arbejder aftenvagter eller i løbet af højtider som jul eller påske, vil du endda modtage ekstra tillæg.

Det er nemt at blive cykelbud for Just Eat! Du skal blot udfylde ansøgningen ovenfor og vente på, at en af vores rekrutteringsmedarbejdere kontakter dig.

Levering med bil eller scooter er mulig i nogle byer i Danmark. Spørg din recruiter for mere information.

Arbejdsområde

Når du er ansat som Just Eat bud i Herning, har du muligheden for at begynde dine vagter fra en bestemt startposition eller fra en af vores lokale hubs. Kig på kortet herunder for at se alle vores hub-placeringer i Herning. Valget er dit!