Dine fordele

Timeløn

Timeløn

Vi betaler timeløn så du stadigvæk kan tjene penge, mens du venter på en bestilling!

Normale arbejdstider

Normale arbejdstider

Normale arbejdstider, garanterede vagter og en nem løsning til at forblive i god form

Start med fjernarbejde

Start med fjernarbejde

Bud i form af fjernarbejde? Du kan starte din vagt i dit nærmeste leveringsområde

Timeløn

Timeløn

Vi betaler timeløn så du stadigvæk kan tjene penge, mens du venter på en bestilling!

Normale arbejdstider

Normale arbejdstider

Normale arbejdstider, garanterede vagter og en nem løsning til at forblive i god form

Start med fjernarbejde

Start med fjernarbejde

Bud i form af fjernarbejde? Du kan starte din vagt i dit nærmeste leveringsområde

Før du bliver bud, skal du

home.alt_what_you_need_1

Verificere din identitet, forsikring og knallertkørekort (hvis du planlægger at køre på knallert)

home.alt_what_you_need_2

Verificere, at du mindst er 18 år gammel

home.alt_what_you_need_3

Være selvhjulpen og have en positiv, can do-attitude

home.alt_what_you_need_4

Elske at være udendørs!

home.alt_what_you_need_img

Bliv Just Eat bud i Hillerød 

Bliv Just Eat bud i Hillerød 

Som bud i Hillerød vil din fremmeste opgave bestå i at levere mad rundt til de sultne kunder i lokalområdet. Du kan levere i Hillerød som det passer dig: på scooter, elcykel eller i bil. Der er tale om et varieret job med gode, fleksible arbejdstider og stor indflydelse på egen vagtplan.

Tjen gode penge mens du er på farten

Et job som bud i Hillerød vil byde på en fordelagtig lønpakke med en lang række fordele. Du vil være sikret en fast høj timeløn, og der vil samtidig være mulighed for at opnå bonusser. Derudover er der betalte sygedage og pension inkluderet. Uniform og udstyr er der sørget for - helt gratis.

Tilrettelæg din egen arbejdsuge

Der er en ret stor fleksibilitet i arbejdet som bud i Hillerød. Du har stor indflydelse på din vagtplan, så længe du kan acceptere at arbejde minimum 8 timer om ugen. I arbejdet som bud i Hillerød vil du nyde godt af 25 feriedage på et år og få betalte sygedage, sålænge du opfylder de lovmæssige krav for godtgørelsen. Du er sikret fast lønudbetaling på den sidste bankdag hver måned.

Kan jeg overhovedet blive bud i Hillerød?

Der er ikke så store krav for at komme i betragtning til jobbet som bud i Hillerød. Du skal først og fremmest være fyldt 18 år og være klar på at skrue op for det gode humør, når du møder kunderne på din vej. Desuden skal du kunne transportere maden rundt på egen el-cykel, scooter, knallert eller bil.

Levering i Hillerød 

Levering i Hillerød foregår på tværs af byens kvarterer og giver dig rig mulighed for at få vind i håret. Som bud i Hillerød kan du nemlig tage lige så mange vagter du vil og bringe sushi, pizza, burgere og andet godt rundt fra madstederne på bl.a. Helsingørsgade, Torvet, Østergade rundt til de sultne borgere.

Bliv en del af teamet i Hillerød!

Kør med os i Hillerød og oplev friheden som madudbringer. Som bud i Hillerød har du stor indflydelse på dine vagter og en enorm frihed i dit arbejde. Du får en god fast timeløn, pension og bonus og kan samtidig forbrænde kalorier mens du arbejder. Søg jobbet allerede i dag.

Det siger vores bude:

Ofte stillede spørgsmål

Hvis din by ikke er på listen betyder det at vi endnu ikke har vores egne Just Eat bude der, men at restauranterne leverer maden selv. Hold øje med vores side, måske kommer din by snart på listen.

Du kan sende en e-mail til [email protected]. Vi gør vores bedste for at vende tilbage så hurtigt som muligt.

Det kan du helt bestemt! Jobbet som bud hos Just Eat er studievenligt og vi kan hjælpe dig med at få de nødvendige timer, så du er SU berettiget.

Ja! Vi er stolte af at være det første udbringningsfirma i Danmark, hvor vores bude er dækket af en overenskomst. Vil du vide, hvad det betyder for dig? Klik her.

Det kan du og du får endda en bonus! Vi elsker, når I henviser venner, der vil arbejde som bud hos Just Eat. Når du henviser en ven, vil du få en bonus på 1000 dkk.

Hvis dit foretrukne køretøj ikke er på listen for den by, som du ansøger til, kan det være, at der ikke er nogen ledige stillinger. Du kan enten vente til det er til rådighed eller ansøge om et andet slags køretøj.

Udover at være motiveret og over 18 år har vi brug for følgende, før du kan begynde at arbejde:
- Dansk CPR nummer
- Dansk MitID
- Dansk bankkonto
- Arbejdstilladelse, hvis du er fra uden for EU

Du tjener penge ved at levere mad og andre varer til kunder. Du får en konkurrencedygtig timeløn, feriepenge og pension. Hvis du arbejder aftenvagter eller i løbet af højtider som jul eller påske, vil du endda modtage ekstra tillæg.

Det er nemt at blive cykelbud for Just Eat! Du skal blot udfylde ansøgningen ovenfor og vente på, at en af vores rekrutteringsmedarbejdere kontakter dig.

Levering med bil eller scooter er mulig i nogle byer i Danmark. Spørg din recruiter for mere information.

Arbejdsområde

Når du er ansat som Just Eat bud i Hillerød, har du muligheden for at begynde dine vagter fra en bestemt startposition eller fra en af vores lokale hubs. Kig på kortet herunder for at se alle vores hub-placeringer i Hillerød. Valget er dit!