Dine fordele

Timeløn

Timeløn

Vi betaler timeløn så du stadigvæk kan tjene penge, mens du venter på en bestilling!

Normale arbejdstider

Normale arbejdstider

Normale arbejdstider, garanterede vagter og en nem løsning til at forblive i god form

Start med fjernarbejde

Start med fjernarbejde

Bud i form af fjernarbejde? Du kan starte din vagt i dit nærmeste leveringsområde

Timeløn

Timeløn

Vi betaler timeløn så du stadigvæk kan tjene penge, mens du venter på en bestilling!

Normale arbejdstider

Normale arbejdstider

Normale arbejdstider, garanterede vagter og en nem løsning til at forblive i god form

Start med fjernarbejde

Start med fjernarbejde

Bud i form af fjernarbejde? Du kan starte din vagt i dit nærmeste leveringsområde

Før du bliver bud, skal du

home.alt_what_you_need_1

Verificere din identitet, forsikring og knallertkørekort (hvis du planlægger at køre på knallert)

home.alt_what_you_need_2

Verificere, at du mindst er 18 år gammel

home.alt_what_you_need_3

Være selvhjulpen og have en positiv, can do-attitude

home.alt_what_you_need_4

Elske at være udendørs!

home.alt_what_you_need_img

Bliv Just Eat bud i Horsens

Bliv Just Eat bud i Horsens

Bliv bud i Horsens og skab dig selv et profitabelt bijob eller fast deltidsarbejde som madudbringer for byens mange madsteder og restauranter. Brug din egen scooter eller bil som transportmiddel og planlæg din arbejdsuge som det passer dig.

Tjen gode penge mens du er på farten

Et arbejde som bud i Horsens er en sikker kilde til fast arbejde. Du tjener en god fast timeløn og vil udover det også nyde godt af andre fordele som for eksempel betalte sygedage, pension og bonus. Du vil også optjene feriepenge under hele din arbejdstid som bud for Just Eat i Horsens.

Tilrettelæg din egen arbejdsuge

Det er næsten helt op til dig hvordan du ønsker at tilrettelægge dit arbejde som bud i Horsens for Just Eat. Skal det være et lille fikst bijob til studiet eller foretrækker du en mere fast vagtplan? Du bestemmer selv. Det eneste Just Eat kræver er at du som minimum siger ja til 8 timers arbejde hver uge.

Kan jeg overhovedet blive bud i Horsens?

Som bud i Horsens er du bindeleddet mellem de sultne borgere og de respektive madsteder og restauranter i byen. Det er derfor vigtigt at du er serviceminded og imødekommende. Udover det skal du være fyldt 18 år for at kunne blive ansat som bud for Just Eat i Horsens.

Levering i Horsens

Levering i Horsens bringer dig ikke bare rundt til byens mange forskellige bydele såsom Hatting, Torsted, Tyrsted og Boller. Der vil være lige så meget kørsel i centrum af byen hvor du henter pizzaer, sushi, burgere, indisk og shawarmaer på Horsens Centrums mange madsteder og bringer dem ud til byens sultne kunder.

Bliv en del af teamet i Horsens!

Kør med os i Horsens og oplev den enorme frihed som bud for Just Eat. Start vagten omkring din egen adresse og få vind i håret mens du tjener en god fast timeløn og en lang række andre fordele. Som bud i Horsens har du selv indflydelse på hvor og hvornår du vil arbejde. Søg jobbet i dag.

Det siger vores bude:

Ofte stillede spørgsmål

Hvis din by ikke er på listen betyder det at vi endnu ikke har vores egne Just Eat bude der, men at restauranterne leverer maden selv. Hold øje med vores side, måske kommer din by snart på listen.

Du kan sende en e-mail til [email protected]. Vi gør vores bedste for at vende tilbage så hurtigt som muligt.

Det kan du helt bestemt! Jobbet som bud hos Just Eat er studievenligt og vi kan hjælpe dig med at få de nødvendige timer, så du er SU berettiget.

Ja! Vi er stolte af at være det første udbringningsfirma i Danmark, hvor vores bude er dækket af en overenskomst. Vil du vide, hvad det betyder for dig? Klik her.

Det kan du og du får endda en bonus! Vi elsker, når I henviser venner, der vil arbejde som bud hos Just Eat. Når du henviser en ven, vil du få en bonus på 1000 dkk.

Hvis dit foretrukne køretøj ikke er på listen for den by, som du ansøger til, kan det være, at der ikke er nogen ledige stillinger. Du kan enten vente til det er til rådighed eller ansøge om et andet slags køretøj.

Udover at være motiveret og over 18 år har vi brug for følgende, før du kan begynde at arbejde:
- Dansk CPR nummer
- Dansk MitID
- Dansk bankkonto
- Arbejdstilladelse, hvis du er fra uden for EU

Du tjener penge ved at levere mad og andre varer til kunder. Du får en konkurrencedygtig timeløn, feriepenge og pension. Hvis du arbejder aftenvagter eller i løbet af højtider som jul eller påske, vil du endda modtage ekstra tillæg.

Det er nemt at blive cykelbud for Just Eat! Du skal blot udfylde ansøgningen ovenfor og vente på, at en af vores rekrutteringsmedarbejdere kontakter dig.

Et CPR-nummer til udlændinge er nøjagtig som et CPR-nummer til danskere. Blot vil et tal i de 4 sidste cifre fortælle, at man er udlænding.

Ja og nej. Det ligger hos digitaliseringsstyrelsen, hvortil kun få personer/myndigheder kan få adgang.

Nej. Kun i meget få tilfælde - som nævnt ovenfor.

Levering med bil eller scooter er mulig i nogle byer i Danmark. Spørg din recruiter for mere information.

Arbejdsområde

Når du er ansat som Just Eat bud i Horsens, har du muligheden for at begynde dine vagter fra en bestemt startposition eller fra en af vores lokale hubs. Kig på kortet herunder for at se alle vores hub-placeringer i Horsens. Valget er dit!