header image

Bliv Just Eat bud i København

Bliv Just Eat bud i København og få en garanteret timeløn på DKK139.1 i timen

Ansøg nu

Nyd også vores mange ekstra fordele og drikkepenge fra tilfredse kunder!

header image

Dine fordele

Timeløn

Timeløn

Vi betaler timeløn så du stadigvæk kan tjene penge, mens du venter på en bestilling!

Normale arbejdstider

Normale arbejdstider

Normale arbejdstider, garanterede vagter og en nem løsning til at forblive i god form

Start med fjernarbejde

Start med fjernarbejde

Bud i form af fjernarbejde? Du kan starte din vagt i dit nærmeste leveringsområde

Timeløn

Timeløn

Vi betaler timeløn så du stadigvæk kan tjene penge, mens du venter på en bestilling!

Normale arbejdstider

Normale arbejdstider

Normale arbejdstider, garanterede vagter og en nem løsning til at forblive i god form

Start med fjernarbejde

Start med fjernarbejde

Bud i form af fjernarbejde? Du kan starte din vagt i dit nærmeste leveringsområde

Før du bliver bud, skal du

home.alt_what_you_need_1

Verificere din identitet, forsikring og knallertkørekort (hvis du planlægger at køre på knallert)

home.alt_what_you_need_2

Verificere, at du mindst er 18 år gammel

home.alt_what_you_need_3

Være selvhjulpen og have en positiv, can do-attitude

home.alt_what_you_need_4

Elske at være udendørs!

home.alt_what_you_need_img

Bliv bud i København

Bliv Just Eat bud i København


Kunne du tænke dig et arbejde med masser af frihed og en følelse af at være på farten? Så overvej at blive bud i København for Just Eat. Du vil her blive det vigtige, daglige bindeled mellem byens restauranter og vores glade kunder og levere mad til byens forskellige kvarterer.

Tjen gode penge mens du er på farten


Arbejdet som bud i København for Just Eat er fuld af fantastiske fordele. Du honoreres med en konkurrencedygtig timeløn og får naturligvis feriepenge og pension oveni. Har du aftenvagter eller tager du imod arbejde i løbet af højtider som påske, jul eller lignende, så bliver du naturligvis lønnet derefter med ekstra tillæg. Det kan i den grad betale sig at levere mad i Københavns gader.

Tilrettelæg din egen arbejdsuge


Som bud i København for Just Eat kan du have indflydelse på din vagtplan. Du kan have andet arbejde ved siden af eller du kan være studerende samtidig. Du har nemlig indflydelse over de timer, du ønsker at arbejde, samt i valget af arbejdsdage og uger.

Et alsidigt og underholdende arbejde


Take away levering i København bliver aldrig et kedeligt arbejde. Elsker du brokvarterernes summen af liv, nyder du indre bys snævre smukke gader, så er et job som bud hos Just Eat i København lige noget for dig. Du bringer lækker sushi, ramen eller sprøde pizzaer fra Vesterbros madsteder til ydre Nørrebro, eller sender lækre shawarma-retter eller stærke indiske retter den anden vej.

Kan jeg overhovedet blive bud i København?


Alle kan blive bud i København for Just Eat. Vi kræver blot, at du er fyldt 18 år, og at du er tilpas serviceminded og kan møde vores forskellige kunder med et smil på læben. Du kan benytte din egen cykel, scooter eller bil på jobbet. Tøj og tasker leveres naturligvis af os.

Bliv en del af teamet i København!


Kom og kør for os i København! Du bliver en del af Just Eat Danmarks store team med over 700 bude, der betjener landets 8 største byer. Start i dag og føl den store frihed ved fleksible arbejdstider og et sundt og levende arbejdsmiljø på farten. Søg allerede i dag og få hurtigt svar!

Det siger vores bude:

Ofte stillede spørgsmål

Hvis din by ikke er på listen betyder det at vi endnu ikke har vores egne Just Eat bude der, men at restauranterne leverer maden selv. Hold øje med vores side, måske kommer din by snart på listen.

Du kan sende en e-mail til [email protected]. Vi gør vores bedste for at vende tilbage så hurtigt som muligt.

Det kan du helt bestemt! Jobbet som bud hos Just Eat er studievenligt og vi kan hjælpe dig med at få de nødvendige timer, så du er SU berettiget.

Ja! Vi er stolte af at være det første udbringningsfirma i Danmark, hvor vores bude er dækket af en overenskomst. Vil du vide, hvad det betyder for dig? Klik her.

Det kan du og du får endda en bonus! Vi elsker, når I henviser venner, der vil arbejde som bud hos Just Eat. Når du henviser en ven, vil du få en bonus på 1000 dkk.

Hvis dit foretrukne køretøj ikke er på listen for den by, som du ansøger til, kan det være, at der ikke er nogen ledige stillinger. Du kan enten vente til det er til rådighed eller ansøge om et andet slags køretøj.

Udover at være motiveret og over 18 år har vi brug for følgende, før du kan begynde at arbejde:
- Dansk CPR nummer
- Dansk MitID
- Dansk bankkonto
- Arbejdstilladelse, hvis du er fra uden for EU

Vores central for budtjeneste i København er på følgende adresse: Lyngbyvej 20 3. Sal, 2100 København.

Du tjener penge ved at levere mad og andre varer til kunder. Du får en konkurrencedygtig timeløn, feriepenge og pension. Hvis du arbejder aftenvagter eller i løbet af højtider som jul eller påske, vil du endda modtage ekstra tillæg.

Det er nemt at blive cykelbud for Just Eat! Du skal blot udfylde ansøgningen ovenfor og vente på, at en af vores rekrutteringsmedarbejdere kontakter dig.

Levering med bil eller scooter er mulig i nogle byer i Danmark. Spørg din recruiter for mere information.

Arbejdsområde

Når du er ansat som Just Eat bud i København, har du muligheden for at begynde dine vagter fra en bestemt startposition eller fra en af vores lokale hubs. Kig på kortet herunder for at se alle vores hub-placeringer i København. Valget er dit!