Dine fordele

Timeløn

Timeløn

Vi betaler timeløn så du stadigvæk kan tjene penge, mens du venter på en bestilling!

Normale arbejdstider

Normale arbejdstider

Normale arbejdstider, garanterede vagter og en nem løsning til at forblive i god form

Start med fjernarbejde

Start med fjernarbejde

Bud i form af fjernarbejde? Du kan starte din vagt i dit nærmeste leveringsområde

Timeløn

Timeløn

Vi betaler timeløn så du stadigvæk kan tjene penge, mens du venter på en bestilling!

Normale arbejdstider

Normale arbejdstider

Normale arbejdstider, garanterede vagter og en nem løsning til at forblive i god form

Start med fjernarbejde

Start med fjernarbejde

Bud i form af fjernarbejde? Du kan starte din vagt i dit nærmeste leveringsområde

Før du bliver bud, skal du

home.alt_what_you_need_1

Verificere din identitet, forsikring og knallertkørekort (hvis du planlægger at køre på knallert)

home.alt_what_you_need_2

Verificere, at du mindst er 18 år gammel

home.alt_what_you_need_3

Være selvhjulpen og have en positiv, can do-attitude

home.alt_what_you_need_4

Elske at være udendørs!

home.alt_what_you_need_img

Bliv bud i Kolding

Jobbeskrivelse

Kunne du forestille dig selv som bud for Just Eat i Kolding? Så tag et kig her. Du får nemlig muligheden for at tage arbejdstøjet på til et utroligt fleksibelt job med madudbringning i Kolding og omegn. Det eneste, du skal gøre, er at afhente maden fra forskellige restauranter i Kolding og sørge for sikker levering til de angivne adresser i byen.

Løn

Hvis du vælger jobbet som leveringsbud for Just Eat i Kolding, kan du se frem til en attraktiv lønpakke med en række fantastiske fordele. Du vil nyde godt af både feriepenge, pensionsordning og en konkurrencedygtig fast timeløn, samtidig med at du bringer mad ud til sultne mennesker i Kolding. Du har mulighed for at bruge din egen bil, cykel eller scooter efter eget valg, alt afhængigt af hvad der passer bedst til dig.

Arbejdstimer

Hvis du foretrækker byens ro, når dagens travlhed har lagt sig, så vil en stilling som Just Eat-bud i Kolding passe perfekt ind i din rytme. Du har mulighed for at vælge dine egne vagter, dog med et minimum på 8 timers arbejde hver uge. Hvis du ønsker at arbejde mere, kan du blot tilføje flere timer, og du vil altid være sikret en lønudbetaling på den sidste arbejdsdag i måneden. Fleksibilitet og økonomisk tryghed er nøgleelementerne i denne rolle.

Jobkrav

Det er ikke krævende at blive betragtet til en stilling som bud for Just Eat i Kolding. Som udgangspunkt skal du blot være 18 år gammel. Udover det forventer vi, at du er serviceminded og imødekommende i din interaktion med både kunder og medarbejdere på restauranterne. Det er vigtigt, at du har en positiv og venlig attitude i mødet med andre mennesker.

Levér i Kolding

Som leveringsbud for Just Eat i Kolding vil du få masser af oplevelser og byliv, når du kører rundt i byen. Du vil passere ikoniske steder som Trapholt og Koldinghus, mens du leverer mad til forskellige kvarterer i byen. Der vil være ture til både Seest, Rebæk, Strandhuse, Bramdrupdam og selvfølgelig Kolding centrum. Du vil få muligheden for at udforske og opleve de forskellige dele af byen, mens du leverer mad ud til sultne kunder.

Kør med os i Kolding

Hvis arbejdet lyder som noget for dig, så kom og kør med os i Kolding. Du vil få muligheden for at planlægge stort set alle dine arbejdstimer og vagter efter dine præferencer. Derudover vil du blive ansat under en god overenskomst, der giver dig adgang til lønmæssige fordele og en solid fast timeløn. Hvis dette fanger din interesse, så søg jobbet allerede i dag og tag det første skridt mod en spændende mulighed.

Det siger vores bude:

Ofte stillede spørgsmål

Hvis din by ikke er på listen betyder det at vi endnu ikke har vores egne Just Eat bude der, men at restauranterne leverer maden selv. Hold øje med vores side, måske kommer din by snart på listen.

Du kan sende en e-mail til [email protected]. Vi gør vores bedste for at vende tilbage så hurtigt som muligt.

Det kan du helt bestemt! Jobbet som bud hos Just Eat er studievenligt og vi kan hjælpe dig med at få de nødvendige timer, så du er SU berettiget.

Ja! Vi er stolte af at være det første udbringningsfirma i Danmark, hvor vores bude er dækket af en overenskomst. Vil du vide, hvad det betyder for dig? Klik her.

Det kan du og du får endda en bonus! Vi elsker, når I henviser venner, der vil arbejde som bud hos Just Eat. Når du henviser en ven, vil du få en bonus på 1000 dkk.

Hvis dit foretrukne køretøj ikke er på listen for den by, som du ansøger til, kan det være, at der ikke er nogen ledige stillinger. Du kan enten vente til det er til rådighed eller ansøge om et andet slags køretøj.

Udover at være motiveret og over 18 år har vi brug for følgende, før du kan begynde at arbejde:
- Dansk CPR nummer
- Dansk MitID
- Dansk bankkonto
- Arbejdstilladelse, hvis du er fra uden for EU

Du tjener penge ved at levere mad og andre varer til kunder. Du får en konkurrencedygtig timeløn, feriepenge og pension. Hvis du arbejder aftenvagter eller i løbet af højtider som jul eller påske, vil du endda modtage ekstra tillæg.

Det er nemt at blive cykelbud for Just Eat! Du skal blot udfylde ansøgningen ovenfor og vente på, at en af vores rekrutteringsmedarbejdere kontakter dig.

Levering med bil eller scooter er mulig i nogle byer i Danmark. Spørg din recruiter for mere information.

Arbejdsområde

Når du er ansat som Just Eat bud i Kolding, har du muligheden for at begynde dine vagter fra en bestemt startposition eller fra en af vores lokale hubs. Kig på kortet herunder for at se alle vores hub-placeringer i Kolding. Valget er dit!