Dine fordele

Timeløn

Timeløn

Vi betaler timeløn så du stadigvæk kan tjene penge, mens du venter på en bestilling!

Normale arbejdstider

Normale arbejdstider

Normale arbejdstider, garanterede vagter og en nem løsning til at forblive i god form

Start med fjernarbejde

Start med fjernarbejde

Bud i form af fjernarbejde? Du kan starte din vagt i dit nærmeste leveringsområde

Timeløn

Timeløn

Vi betaler timeløn så du stadigvæk kan tjene penge, mens du venter på en bestilling!

Normale arbejdstider

Normale arbejdstider

Normale arbejdstider, garanterede vagter og en nem løsning til at forblive i god form

Start med fjernarbejde

Start med fjernarbejde

Bud i form af fjernarbejde? Du kan starte din vagt i dit nærmeste leveringsområde

Før du bliver bud, skal du

home.alt_what_you_need_1

Verificere din identitet, forsikring og knallertkørekort (hvis du planlægger at køre på knallert)

home.alt_what_you_need_2

Verificere, at du mindst er 18 år gammel

home.alt_what_you_need_3

Være selvhjulpen og have en positiv, can do-attitude

home.alt_what_you_need_4

Elske at være udendørs!

home.alt_what_you_need_img

Bliv bud i Odense

Få arbejde som Just Eat bud i Odense


Brug for et arbejde med selvstændighed, fleksibilitet og masser af frisk luft? Eller har du bare brug for at skabe en ekstra indtægt som supplement til studie eller andet arbejde? Så søg jobbet som bud i Odense og mærk friheden ved at have indflydelse på din egen vagtplan.

Fast timeløn, selv når du venter


Vi mener, at vi har skruet de bedste tænkelige og mest optimale lønforhold sammen til dig i dit job som Just Eat bud i Odense. Vi tilbyder en konkurrencedygtig timeløn samt pension og feriepenge. Derudover sikres du også timeløn for de eventuelle perioder på dine vagter, hvor du reelt blot venter på en madlevering.

Fleksible forhold i vagtplanlægningen


Som bud i Odense for Just Eat siger du ikke ja til en allerede planlagt arbejdsbyrde af fastlagte vagter. Du får nemlig selv indflydelse på at planlægge og vælge dine vagter fremadrettet. Du har indflydelse på, hvor meget eller hvor lidt du vil arbejde, og hvornår. Det giver mulighed for medbestemmelse i din arbejdsplanlægning og kan passe perfekt ind i dit liv som enten studerende eller anden lønmodtager.

Brug dit eget køretøj til madlevering i Odense


Er du klar til madlevering i Odense? Med et job i Odense kommer du vidt omkring i byens gader. Den ene time henter du mad fra et sted i Odense gågade til levering i Marienlund eller Næsby. Det andet øjeblik leverer du måske mad til en picnic i Eventyrhaven eller Odense Havnebad. Du får mulighed for at lære nye veje, områder og restauranter at kende, alt i mens du bliver betalt for det.

Sådan bliver du bud i Odense


Der følger ikke de store tekniske krav til et job som bud i Odense. Men eftersom arbejdet hovedsageligt foregår på gaderne i Odense, så stiller vi krav til, at du respekterer trafikken og kører ordentligt. Udover det skal du være fyldt 18 år og gå ind til jobbet med et serviceminded sind. Vi forventer også, at du møder vores kunder med et smil på læben.

Bliv en del af teamet og kør med os i Odense!


Passer jobbeskrivelsen dig og har du mod på at levere mad med et smil til borgerne i Odense, så slut dig til vores team af madudbringere. Vi er nu over 700 bude, der leverer mad i Danmarks 8 største byer og du kan blive den næste, der møder vores kunder i Odense. Søg allerede i dag og få svar indenfor kort tid!

Det siger vores bude:

Ofte stillede spørgsmål

Hvis din by ikke er på listen betyder det at vi endnu ikke har vores egne Just Eat bude der, men at restauranterne leverer maden selv. Hold øje med vores side, måske kommer din by snart på listen.

Du kan sende en e-mail til [email protected]. Vi gør vores bedste for at vende tilbage så hurtigt som muligt.

Det kan du helt bestemt! Jobbet som bud hos Just Eat er studievenligt og vi kan hjælpe dig med at få de nødvendige timer, så du er SU berettiget.

Ja! Vi er stolte af at være det første udbringningsfirma i Danmark, hvor vores bude er dækket af en overenskomst. Vil du vide, hvad det betyder for dig? Klik her.

Det kan du og du får endda en bonus! Vi elsker, når I henviser venner, der vil arbejde som bud hos Just Eat. Når du henviser en ven, vil du få en bonus på 1000 dkk.

Hvis dit foretrukne køretøj ikke er på listen for den by, som du ansøger til, kan det være, at der ikke er nogen ledige stillinger. Du kan enten vente til det er til rådighed eller ansøge om et andet slags køretøj.

Udover at være motiveret og over 18 år har vi brug for følgende, før du kan begynde at arbejde:
- Dansk CPR nummer
- Dansk MitID
- Dansk bankkonto
- Arbejdstilladelse, hvis du er fra uden for EU

Vores central for budtjeneste i Odense er på følgende adresse: Pakhusgården 8, 5000, Odense.

Du tjener penge ved at levere mad og andre varer til kunder. Du får en konkurrencedygtig timeløn, feriepenge og pension. Hvis du arbejder aftenvagter eller i løbet af højtider som jul eller påske, vil du endda modtage ekstra tillæg.

Det er nemt at blive cykelbud for Just Eat! Du skal blot udfylde ansøgningen ovenfor og vente på, at en af vores rekrutteringsmedarbejdere kontakter dig.

Levering med bil eller scooter er mulig i nogle byer i Danmark. Spørg din recruiter for mere information.

Arbejdsområde

Når du er ansat som Just Eat bud i Odense, har du muligheden for at begynde dine vagter fra en bestemt startposition eller fra en af vores lokale hubs. Kig på kortet herunder for at se alle vores hub-placeringer i Odense. Valget er dit!