Dine fordele

Timeløn

Timeløn

Vi betaler timeløn så du stadigvæk kan tjene penge, mens du venter på en bestilling!

Normale arbejdstider

Normale arbejdstider

Normale arbejdstider, garanterede vagter og en nem løsning til at forblive i god form

Start med fjernarbejde

Start med fjernarbejde

Bud i form af fjernarbejde? Du kan starte din vagt i dit nærmeste leveringsområde

Timeløn

Timeløn

Vi betaler timeløn så du stadigvæk kan tjene penge, mens du venter på en bestilling!

Normale arbejdstider

Normale arbejdstider

Normale arbejdstider, garanterede vagter og en nem løsning til at forblive i god form

Start med fjernarbejde

Start med fjernarbejde

Bud i form af fjernarbejde? Du kan starte din vagt i dit nærmeste leveringsområde

Før du bliver bud, skal du

home.alt_what_you_need_1

Verificere din identitet, forsikring og knallertkørekort (hvis du planlægger at køre på knallert)

home.alt_what_you_need_2

Verificere, at du mindst er 18 år gammel

home.alt_what_you_need_3

Være selvhjulpen og have en positiv, can do-attitude

home.alt_what_you_need_4

Elske at være udendørs!

home.alt_what_you_need_img

Bliv Just Eat bud i Roskilde

Bliv Just Eat bud i Roskilde

Søg arbejdet som bud i Roskilde og tjen lidt ekstra ved siden af studiet eller gå all in som madudbringer for Just Eat. Du bestemmer selv langt hen af vejen hvor meget du ønsker at arbejde og du kan starte hver vagt udenfor dit eget hjem, når du er klar. Nyd en fast timeløn, pension og feriepenge i jobbet som bud i Roskilde.

Tjen gode penge mens du er på farten

Nyd godt af en attraktiv lønpakke som bud i Roskilde for Just Eat. Du får en solid fast timeløn og 12,5% feriepenge oveni. Derudover vil du kunne slappe af ved at vide, at du sparer op til pension og modtager løn under sygdom. Du kan ligeledes optjene bonusser og drikkepenge når du arbejder. Just Eat stiller selvfølgelig gratis arbejdsudstyr til rådighed.

Tilrettelæg din egen arbejdsuge

Er du typen der gerne vil bestemme selv, og ønsker maksimal frihed under ansvar? Så er et job som bud i Roskilde noget for dig. Her får du total fleksibilitet og indflydelse på din egen vagtplan. Du skal blot sige ja til minimum 8 timers arbejde hver uge, så er resten stort set op til dig.

Kan jeg overhovedet blive bud i Roskilde?

Overvejer du at søge stillingen som bud i Roskilde for Just Eat, så er der to overordnede ting, der skal være på plads. For det første skal du være fyldt 18 år for at kunne komme i betragtning til jobbet, og for det andet er det vigtigt, at du som person er imødekommende og serviceminded.

Levering i Roskilde

Levering i Roskilde er for mange både et arbejde men også et hyggeligt møde med byen. Som bud i Roskilde får du nemlig kørt gader og stræder tynde og du vil opleve alt lige fra Roskilde Domkirke og få adskillige ture langs Roskilde Havn og indre by, når du bringer lækre sandwiches, sushi, shawarma eller indisk mad ud til de mange bydele i Roskilde og omegn.

Bliv en del af teamet i Roskilde!

Kør med os i Roskilde og få et arbejde ved siden af dit hovedjob eller studie skræddersyet til dig. Nyd godt af en fast timeløn, ordnede lønforhold under overenskomst og en ekstrem frihed til selv at bestemme hvornår du ønsker at arbejde. Taler friheden i arbejdet som bud til dig? Så søg jobbet allerede i dag.

Det siger vores bude:

Ofte stillede spørgsmål

Hvis din by ikke er på listen betyder det at vi endnu ikke har vores egne Just Eat bude der, men at restauranterne leverer maden selv. Hold øje med vores side, måske kommer din by snart på listen.

Du kan sende en e-mail til [email protected]. Vi gør vores bedste for at vende tilbage så hurtigt som muligt.

Det kan du helt bestemt! Jobbet som bud hos Just Eat er studievenligt og vi kan hjælpe dig med at få de nødvendige timer, så du er SU berettiget.

Ja! Vi er stolte af at være det første udbringningsfirma i Danmark, hvor vores bude er dækket af en overenskomst. Vil du vide, hvad det betyder for dig? Klik her.

Det kan du og du får endda en bonus! Vi elsker, når I henviser venner, der vil arbejde som bud hos Just Eat. Når du henviser en ven, vil du få en bonus på 1000 dkk.

Hvis dit foretrukne køretøj ikke er på listen for den by, som du ansøger til, kan det være, at der ikke er nogen ledige stillinger. Du kan enten vente til det er til rådighed eller ansøge om et andet slags køretøj.

Udover at være motiveret og over 18 år har vi brug for følgende, før du kan begynde at arbejde:
- Dansk CPR nummer
- Dansk MitID
- Dansk bankkonto
- Arbejdstilladelse, hvis du er fra uden for EU

Du tjener penge ved at levere mad og andre varer til kunder. Du får en konkurrencedygtig timeløn, feriepenge og pension. Hvis du arbejder aftenvagter eller i løbet af højtider som jul eller påske, vil du endda modtage ekstra tillæg.

Det er nemt at blive cykelbud for Just Eat! Du skal blot udfylde ansøgningen ovenfor og vente på, at en af vores rekrutteringsmedarbejdere kontakter dig.

Levering med bil eller scooter er mulig i nogle byer i Danmark. Spørg din recruiter for mere information.

Arbejdsområde

Når du er ansat som Just Eat bud i Roskilde, har du muligheden for at begynde dine vagter fra en bestemt startposition eller fra en af vores lokale hubs. Kig på kortet herunder for at se alle vores hub-placeringer i Roskilde. Valget er dit!