Mad. Fodbold. Præmier.

Alle øjne er rettet mod bolden, men med Klar til kampen kan du selv blive vinder af f.eks. rabatter fra Spotify, Burger King, Just Eat-rabatter med mere.

Bestil nu

Sådan fungerer det:

1. Bestil mad

Foretag en bestilling på mindst 75 kr. fra 13. juni - 14. juli.

2. Tilmeld dig

Tilmeld dig opdateringer ved kassen eller i præferencecenteret. Så modtager du en invitation til at spille, når du har nydt dit måltid.

3. Spil for at vinde

Klik på kortene, og vent på, at de bliver vist. Hvis du har to kort, som matcher, har du mulighed for at vinde Just Eat-rabatter og tusindvis af præmier.

Her er det, du kan vinde:

  • Just Eat-gavekort på 5000 kr.
  • Gratis Spotify Premium i 3 måneder*
  • Burger King-rabatkoder på 50 kr.
  • Just Eat-rabatkoder på 40 kr.

*Tilbuddet gælder kun for Spotify Premium Individual. 109 kr. efter prøveperioden. Opsig når som helst. Gælder kun for førstegangsbrugere. Vilkår og betingelser gælder.

Du kan vinde endnu flere præmier

Bestil nu

Vilkår og betingelser gælder. Du kan deltage, når du afgiver en minimumsbestilling på 75 kr.. Hver kunde kan spille to gange om dagen. Linket gælder i 72 timer. Kampagnen slutter den 14. juli 2024 kl. 23.59. Ved at deltage giver du dit samtykke til behandling af personoplysninger i forbindelse med denne kampagne.

Se de fulde vilkår og betingelser her.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan kan jeg deltage?

Alle bestillinger, du afgiver, som er over 75 kr. er en mulighed for at deltage. Sørg for at tilvælge vores e-mail-nyhedsbrev for at få en invitation til at spille. Når du har modtaget invitationen, har du 72 timer til at deltage for at vinde rabatter til Just Eat, en Spotify-rabatkode og andre præmier.

Kan jeg deltage i konkurrencen mere end en gang?

Ja, hver bestilling, du foretager, er en ny chance for at deltage og vinde en Just Eat-voucher og andre præmier. Du kan dog maksimalt deltage to gange i løbet af 24 timer.

Kan jeg deltage i konkurrencen, hvis jeg ikke bor i Danmark?

Nej. Desværre gælder konkurrencen kun for borgere i Danmark.

Kan jeg deltage, hvis jeg er ansat hos Just Eat?

Nej. Desværre kan medarbejdere, ledere, partnere og nære slægtninge til medarbejdere hos Just Eat ikke deltage i konkurrencen om Just Eat-rabatter og præmier.

Kan jeg stadig spille, hvis jeg annullerer min bestilling?

Nej. Hvis du annullerer din bestilling, bliver din invitation til at spille ugyldig. Du kan stadig spille, hvis du afgiver en bestilling senere uden at annullere.

Kan jeg stadig deltage, hvis min bestilling annulleres af restauranten?

Desværre er den annullerede bestilling ugyldig, selv hvis du ikke selv annullerer den. Kun kunder med gennemførte bestillinger kan deltage i konkurrencen om Just Eat-rabatter og præmier.

Hvad sker der, hvis jeg bestiller men glemmer at tilmelde mig e-mailnyhedsbrevet?

For at deltage i konkurrencen om Just Eat-vouchers og præmier skal du tilmelde dig i præferencecenteret eller ved kassen, så du kan få tilsendt din invitation til at spille og modtage opdateringer og rabatter fra Just Eat.

Hvorfor har jeg ikke modtaget min invitation på min e-mail?

Tjek først, om du er tilmeldt vores e-mailnyhedsbrev. Hvis du er, kan du tjekke din spam-indbakke.

Hvad hvis jeg vinder?

Når du er færdig med at spille, får du besked med det samme på e-mail eller via vores kundeserviceteam, hvis du har vundet en Just Eat-kupon eller en præmie.

Skal jeg betale skat af præmien?

Nej, Just Eat betaler eventuelle spilskatter og/eller kildeskat, der skal tilbageholdes fra en præmie. Du bør rådføre dig med din egen (skatte)rådgiver vedrørende de lokale skattemæssige og juridiske konsekvenser af at vinde en Just Eat-voucher eller en præmie.

Hvad sker der, hvis jeg ikke ønsker at modtage præmien?

Hvis du vinder en præmie, som du ikke vil have, skal du blot lade være med at indløse den, hvorefter den vil blive annulleret.