Hvor vil du bestille fra?
Vis
Mente du?

Domino's

Gennemsnit 0 stjerner ud af 0 anmeldelser

Vælg en af de mange frisklavede pizzaer med Domino’s levering. Bestil din favorit pizza med klassiske valg som f.eks. Hawaii med ananas og skinke eller hold en pepperoni fest med ekstra pepperoni og mozzarella. Skal det være vegansk, har du lækre valgmuligheder mellem stærke varianter med jalapeños, en klassisk Margherita med vegansk ost eller vegan veggi med et hav af gode grøntsager. Glutenfri danskere kan nyde en god aften med pizza bagt med en særlig glutenfri bund enten i form af Margherita eller med udsøgt pepperoni på toppen. Sørg for et komplet måltid og bestil Domino’s med tilbehør som for eksempel baconfyldt ostebrød, hvidløgsbrød, kyllingevinger og meget mere, som kan komplementeres med dip i form af BBQ, hvidløgsdip, mayo-dip eller dip med hvidløg og urter. Husk at bestille drikkevarer til at skylle det hele ned med og end festen med søde desserter i form af kager og shakes. Pizzastedets Domino’s menu har med garanti noget til dig.

Domino's Levering

Domino's restauranter

Som en dominoeffekt har du lyst til mere, når du tager den første bid. Der er nemlig tændt op i ovnen hos Domino’s Pizza, og du kan nemt og hurtigt bestille deres mange pizzaer her hos Just Eat. Du kender måske navnet, men i dag er de ejet af Domino’s Pizza Enterprise fra Australien. Nyt menukort, hygiejnetjek og en kortere udbringningstid er blot nogle af de mange fordele, du kan nyde. Selvom pizzakæden er under rivende udvikling, så kan du altid regne med lækre pizzaer lavet på friske ingredienser og mange års erfaring.

Knasende skorpe, den perfekte mængde ost, luftig dej og smagfuld topping. Om køleskabet er tomt, orker du ikke at lave mad, eller vil du prøve noget nyt, så er der altid en god undskyldning for at spise en skøn pizza - og et valg på Domino’s er ingen undtagelse. Bestil din pizza online til udbringning via Just Eat, og du vil få følelsen af at få en lille bid af det europæiske køkken. Se også på deres lækre tilbehør samt søde og læskende drikkevarer.

Få håndlavede pizzaer leveret hjem til din dør

Er Domino’s pizza ikke bare en pizza? Spørger du os hos Just Eat, må svaret være nej. For hos Domino’s har de et ønske om, at du kan opleve en rigtig pizza. Forestil dig friske ingredienser, globalt brand og godt håndværk. Det er ikke kun opskriften på en pizza fra Domino’s, men også det omdømme, de ønsker at skabe. For dig betyder det en pizzakæde, der er parate til at levere og leve op til dine krav.

Hos Just Eat er vi glade for samarbejdet med Domino’s, hvorfor du naturligvis kan bestille deres spændende pizzaer hos os. Efterhånden som Domino’s spreder sig til de danske landskaber, kan du også nyde godt af deres produkter. Uanset hvor du befinder dig i Danmark. Vi sørger for hurtig levering til din dør, så snart pizzaen er klar. På den måde bliver hverken din frokost eller aftensmad kold eller kedelig.

Hvad kan jeg bestille fra Domino’s Pizza via Just Eat?

Skal du invitere drengene på mad og fodbold? Eller måske ses med dine veninder til en hyggelig aften? Til begge dele passer Domino’s pizzaer og tilbehør rigtig godt ind. Vælg for eksempel mellem de traditionelle pizzaer som margarita og pepperoni eller en snasket pizza med ekstra kød, béarnaise sauce eller som glutenfri. Mulighederne er mange. Prøv disse næste gang, du bestiller Domino’s Pizza online.

Har du en forestilling om, at pizza er usund fastfood til tømmermænd og lange dage? Sådan behøver det ikke at være. Faktisk kan en pizza fra Domino’s sagtens være en unik og gastronomisk oplevelse. Det er også nu, du passende kan prøve noget nyt. Om du har lyst til en glutenfri pizza, vegansk pizza, ekstra topping eller masser af kød, så har Domino's et spændende udvalg via Just Eat. Der findes med garanti et utal af pizzaer, du endnu ikke har prøvet.

Er humøret ikke til den runde dej med topping, så behøver du ikke lukke muligheden for Domino’s. I vores kategorier kan du nemlig også finde læskende drikkevarer, lækkert tilbehør, desserter og “thick shakes”. Hvorfor ikke slukke tørsten med noget koldt? Vi hjælper dig, så du ikke behøver at drikke kedeligt postevand eller gå ned i supermarkedet. Tilføj blot dit ønskede produkt i kurven, og vi sender det sammen med din mad.

Efter at have spist en sprød og dejlig pizza kan du afslutte maden med dejlig dessert. Vælg for eksempel en smagfuld thick shake med lækre jordbær lavet på ægte flødeis og naturlige ingredienser. Du kan også finde en thick shake med belgisk chokolade. Eller hvad med en klassisk is fra Ben & Jerry’s med enten karamel, chokolade eller stykker af cookiedej? Hvis dit mundvand ikke er begyndt at løbe, så synes vi, du skal prøve en af de mange lækre muligheder næste gang. På den måde får du en pizza eller frokost ud over det sædvanlige. Et perfekt valg til at dele med din bedre halvdel, familien eller til dagen efter en bytur.

Sådan sørger Domino’s Pizza for god kvalitet

Når du har lyst til en pizza via Just Eat, står Domino’s for, at din pizza først bliver lavet, når du har bestilt. Faktisk har Domino’s et mål om, at du skal kunne nyde pizzaen, mens den stadig er varm. Det vil sige, at du ikke skal vente mere end 20 minutter, hvilket altid betyder en høj kvalitet. Et perfekt valg til når det skal gå stærkt, og maverne er sultne. Der er ingen tvivl om, at Domino’s har haft deres op- og nedture, men de dårlige dage skal være fortid.

Sammen med en kortere udbringningstid arbejder Domino’s ligeledes hårdt på, at hygiejnetjek altid er i orden. Når din pizza bliver lavet, er det med friske ingredienser, ligesom pizzaerne naturligvis er håndlavede. Med et skridt ad gangen bidrager Domino’s med velsmagende og himmelsk mad, om du har tømmermænd, travlt eller bare vil sætte tænderne i noget godt. Din foretrukne pizza er med andre ord lavet på respekt for den gode smag. Det er den gode dominoeffekt efter den anden.

Find din nærmeste Domino’s Pizza via Just Eat

At bestille en eller flere af Domino’s mange pizzaer og tilbehør kræver, at du bor i passende afstand til Domino. Da Domino's stadig udvider deres butikker, er det desværre ikke sikkert, at du kan nyde en af deres mange pizzaer endnu. Bor du til gengæld omkring Østerbro i København, på Frederiksberg eller Nørrebro? Så kan du hurtigt og nemt bestille en eller flere af deres mange produkter via Just Eat. Hold løbende øje med, hvor vi leverer mad fra Domino’s - måske du snart kan sætte tænderne i deres lækre pizzaer nær dit hjem?

Hos Just Eat kan vi bryste os af, at være Danmarks største leverandør af pizza udbringning. For dig betyder det en aftensmad, der effektivt og hurtigt kan blive leveret. Vil du gerne have en pizza levering, der ikke har lange ventetider eller er til besvær? Uanset hvad, der ligger til grund for, at aftensmaden skal være Domino’s Pizza, så er du kommet til det rette sted. Bestil din pizza online hos Just Eat og få din mad bragt helt til døren.

Domino's Roskilde | Domino's København | Domino's Odense