Hvor vil du bestille fra?
Vis
Mente du?

Frankies Pizza

Gennemsnit 0 stjerner ud af 0 anmeldelser

Frankies Pizza er Madklubbens fantastiske pizza joints, som serverer perfekte pizzaer flere steder i landet.

Frankies Pizza østerbro på østerbrogade 79 var den første i rækken, men lækkerierne begrænser sig ikke til østerbro. Frankies Pizza Nørrebro har nemlig overtaget Gran Torinos smukke lokaler ved Sortedam Dossering, så du også kan få stillet pizzasulten ved søerne. Frankies Pizza landede derudover også i Aarhus d. 7. marts 2019 – nærmere bestemt Mejlgade 45, og inden længe åbner de også op for Frankies Pizza Vesterbro!

Månederne op til åbningen af Frankies Pizza har vi brugt på inspirationsrejser og smagsfornøjelser for at finde opskriften på den perfekte pizza crust, som de mener vil gøre Frankies Pizza til en sikker vinder. Deres menukort byder på et spændende udvalg af old school favoritter, der kaster kærlighed på både klassiske sammensætninger, såvel som sjove nye kreationer. Og de kan selvfølgelig alle tages med hjem. Alle pizzaer kan desuden bestilles med glutenfrit mel, og du kan nyde delikate desserter. For dig der ønsker at gå all in: Frankies Feast, med al den pizza, vin og cocktails, du kan spise og drikke i 1,5 time til en pris á 350 kr.

Frankies Pizza er stedet, uanset om formålet er en hyggelig oplevelse på en helt normal hverdagsaften eller en imponerende night out, der hurtigt kan piftes op med kander af cocktail, vin, øl og italienske smagsoplevelser. Og ligesom smagen, skorpen og stilen skal være helt skarp, skal restaurantens udtryk i interiør ligeledes være komplet med rå, funky og farverige detaljer.

Frankies Pizza holder åbent alle ugens syv dage - bestil nu via Just Eat.

Frankies Pizza på Just Eat