Få nem takeaway leveret til kontoret

Med JUST EAT er det nemt for jer at bestille jeres take away, når I arbejder sent eller skal fejre jer selv og hinanden. 
Med vores gavekort er maden ”købt” på forhånd, så den eneste udfordring bliver at vælge mellem vores mere end 2.000 restauranter og utallige køkkentyper. Det er nemt og enkelt. Maden er på vej.

 

Fordele med en Firmaaftale

Nem bestilling leveret lige til døren

Dedikeret team, der hjælper dig

Betaling up front, der gør det nemt at styre forbruget

Mindre administration og medarbejderne slipper for udlæg

Nemt at gentage tidligere ordrer

 

Ny kunde? Sådan får du en Firmaaftale

  1. Gå ind på www.just-eat.dk og opret en profil for din virksomhed.
  2. Kontakt os ved at skrive en mail til Just-assist@just-eat.dk og aftal det beløb, du ønsker at sætte ind på jeres profil.
  3. Når I køber gavekortet første gang, skal vi først modtage jeres betaling, hvorefter du vil få jeres gavekort pr. mail.
  4. Når I er oprettet og logget ind på jeres profil, vælger du i menuen øverst på siden ”Min JUST EAT konto” og indtaster herefter jeres kode i ”Gavekort feltet”. Husk forskel på store og små bogstaver.
  5. Alle med adgang til profilen, kan nu bestille mad til den værdi, der er købt for.

 

Eksisterende kunde? Sådan får du en ny Firmaaftale

  1. Kontakt Kundeservice på 70 20 86 84eller skriv en mail til just-assist@just-eat.dk og aftal det beløb, du ønsker at sætte ind på jeres profil.
  2. Er I gamle kendinge, vil I modtage koderne med det samme. Er I stadig nye, skal vi have pengene før vi overdrager jer koderne.
  3. Log in på jeres profil, vælg øverst på siden ”Mit JUST EAT konto” og indtast herefter jeres nye gavekort i ”Gavekort feltet”. Husk forskel på store og små bogstaver.

 

Hvad er Gavekort?

Med et gavekort betaler I et engangsbeløb up front. I beslutter med andre ord hvor meget, I vil have stående på jeres profil. 
Når I skal betale for jeres mad, vil der være oprettet en betalingsmetode, der hedder ” DIN Konto”. 
I behøver ikke bruge hele beløbet på én gang. Et eventuelt restbeløb vil blive stående på jeres JUST EAT virksomhedsprofil til et senere køb.Gavekort kan ikke bruges sammen med rabatkoder. Er købsværdien højere end beløbet på "DIN Konto", vil I skulle vælge en yderligere online betalingsform. Når kontoen er tom, kontakter I jeres kontaktperson hos Kundeservice, der vil sikre, at jeres konto bliver fyldt op med det beløb, I ønsker. I vil efter nogle få dage modtage en faktura.