Hos Just Eat garanterer vi at du altid betaler det samme for din leverings ordre, som du ville gøre hvis du bestilte direkte hos restauranten*.

Skulle din bestilling hos os være annonceret billigere på restaurantens eget menukort eller egen hjemmesiden, kvitterer vi med et gavekort på det dobbelte af differencen.

Det er vores prisgaranti til dig!

Det er nemt og enkelt at benytte JUST EATs prisgaranti. Du skal blot udfylde nedenstående formular, hvor du bedes sende os dit ordrenummer, samt et link eller billede som dokumentere at du har betalt for meget. Vi vil herefter kontakte dig indenfor to arbejdsdage.

Så simpelt er det!

Velbekomme.

*Udelukker kortgebyrer, leveringsomkostninger, specialtilbud og afhentningsordrer. 

Vigtig meddelelse

JUST EAT's prisgaranti, vilkår og betingelser ("JUST EAT's prisgaranti vilkår") er et supplement til og bør læses i sammenhæng med JUST EAT's vilkår og betingelser for hjemmesiden ("JUST EAT hjemmeside vilkår") I tilfælde af uoverensstemmelse mellem JUST EAT's prisgaranti og JUST EAT's hjemmeside vilkår, har sidstnævnte forrang.

JUST EAT's prisgaranti fastsætter vilkår og betingelser relateret til JUST EAT's prisgaranti. Læs venligst JUST EATs prisgaranti nøje igennem inden du henvender dig angående et krav om prisgaranti. Ved indsigelser på krav i henhold til JUST EAT's prisgaranti (enten nu eller i fremtiden), accepterer du følgende vilkår og betingelser for JUST EAT's prisgaranti.

Vi forbeholder os retten til at ændre JUST EAT's vilkår og betingelser fra tid til anden ved, at ændre dem, på denne side. Vi råder dig til at printe en kopi af vilkår og betingelserne for JUST EAT's prisgaranti til fremtidig brug. JUST EAT's vilkår og betingelser prisgaranti er kun tilgængelig på dansk. Brug af dine personlige oplysninger indsendt via JUST EAT's prisgaranti er underlagt persondataloven og cookie-bekendtgørelsen.

Betingelser for JUST EAT's prisgaranti

 1. JUST EAT's prisgaranti er gældende for alle ordrer lavet efter d. 22. august 2016.
 2. For at gøre krav på JUST EAT prisgaranti (et "krav for JUST EAT prisgaranti"), må du udfylde og indsende en formular for JUST EAT prisgaranti med en kopi af den nuværende menu hos restauranten eller et link til den hjemmeside hvor restaurantens menukort er tilgængeligt.
 3. Et krav for JUST EAT's prisgaranti kan kun anvendes, ved de retter som du har bestilt på din ordre på JUST EAT og vil ikke være gyldig for leveringsomkostninger, specialtilbud eller rabatter tilbudt af restauranten. Din ordre skal være fuldført, betalt og leveret.
 4. Din ordre skal være fuldført, betalt og leveret.
 5. Et krav for JUST EAT's prisgaranti skal indsendes senest 14 dage efter den pågældende ordre er blevet bestilt.
 6. Der kan kun indsendes et krav per restaurant for JUST EAT's prisgaranti i løbet af en periode på 30 dage.
 7. Vi vil undersøge alle krav på JUST EAT's prisgaranti og forbeholder os retten til, at bekræfte med restauranten om de indsendte dokumentationer er gyldige.
 8. Som følge af undersøgelsen vil vi afgøre om kravet på JUST EAT's prisgaranti er gyldigt og derefter informere dig om afgørelsen. Vores afgørelse er endelig og bindende i alle sager relateret til krav på JUST EAT prisgaranti.
 9. Vi vil forsøge at behandle JUST EAT's prisgaranti indenfor fem arbejdsdage fra modtagelse af JUST EAT prisgaranti formularen.
 10. Hvis JUST EAT godkender dit krav på JUST EAT's prisgaranti, vil vi tilbyde dig et JUST EAT gavekort til en værdi af minimum det dobbelte af differencen mellem de to menupriser.
 11. JUST EAT gavekortet er underlagt JUST EAT's vilkår og betingelser for gavekort. Gavekortet vil udløbe efter 30 dage. Der vil ikke blive tilbudt nogen form for erstatning, efter gavekortet er udløbet.
 12. JUST EAT forbeholder sig retten til at inddrage JUST EAT's prisgaranti til enhver tid uden forvarsel og/eller ændre JUST EAT's prisgaranti til enhver tid.
 13. Ved at fuldføre en formular for et krav på JUST EAT prisgaranti anses det som en accept af JUST EAT's prisgaranti vilkår og betingelser.
 14. Vilkår og betingelser skal reguleres af lovgivningen i Danmark og er underlagt den eksklusive jurisdiktion af de danske domstole.