Levering
Følg din ordre

Hvad er Food Tracker?

Vi ved, at det kan føles som uendelig lang tid, når du venter på, at din mad ankommer, så det burde kunne berolige dig, at du har mulighed for at spore din ordres fremgang. Vores restauranter og bude bruger Food Tracker® til at vise, når:
- Din ordre er bekræftet
- Dit måltid forberedes
- Dit måltid er på vej
- Din mad ankommer til din dør

Bemærk, at Food Tracker® muligvis ikke altid giver de nøjagtige oplysninger, der er nævnt ovenfor, hvis restauranten eller buddet ikke opdaterer deres fremskridt. Du kan dog stadig tjekke tiden, for at få en idé om status for din ordre.

Hvor finder jeg Food Tracker®?
Når du har gennemført din ordre, skal du holde appen eller browservinduet åbent, og Food Tracker® vises automatisk.

Hvis du lukker din browser eller appen, kan du finde den igen ved at logge ind på din JUST EAT-konto. Gå til hovedmenuen, og klik eller tryk på “ordrer”. Du finder din nuværende ordre øverst på siden med et link til at se Food Tracker® igen.

Ingen ordrehistorik? Det er ikke noget problem! Tjek din bekræftelses-e-mail for et link til Food Tracker®.

Hvorfor kan jeg ikke se noget, der bevæger sig på kortet?
Ikke alle restauranter og bude deler deres data med os; derfor kan vi ikke levere liveopdateringer til alle ordrer. Du vil stadig se en timer, der viser leveringstiden bekræftet af restauranten.

Vi arbejder på at få alle restauranter til at dele deres data for at give detaljerede opdateringer til alle ordrer og en bedre sporingsoplevelse.

Var denne artikel til hjælp?

Relaterede artikler

Jeg er ikke tilfreds med budtjenensten.
Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med et af vores bude. Din feedback er vigtig og kan hjælpe os med at forbedre vores tjenester. Kontakt os, så vi kan håndt...
Hvordan kan jeg vide, om min ordre er bekræftet?
Når du klikker eller trykker på “bestil”, modtager restauranten dine ordre- og leveringsoplysninger. Du modtager en bekræftelse via e-mail. Du kan derefter spore din ordre med Food...
Hvordan udregnes leveringstiden?
Der er to typer leveringstider. Gennemsnitlig leveringstidVi bruger data til at beregne den gennemsnitlige leveringstid for en restaurant på et bestemt tidspunkt. Du ser dette tids...
Kunne du ikke finde det, som du ledte efter?