Startside
Bestillinger
Madkvalitet
Hvordan håndterer Just Eat allergener og tilsætningstoffer?

Hvordan håndterer Just Eat allergener og tilsætningstoffer?

Det er vigtigt at vide, hvad der er i din mad. Det er derfor, vi er meget ivrige efter at have al information om allergener og tilsætningsstoffer (A&A - allergenes and additives) til alle produkter, der tilbydes på vores platform. Du kan finde de tilgængelige oplysninger for hvert måltid ved at svæve over “i”-symbolet.

Oplysningerne om allergener og tilsætningsstoffer mangler eller er forkerte.
At give nøjagtige og komplette oplysninger er vores prioritet. Hvis du ser produkter med forkerte eller manglende ingredienser, bedes du kontakte os, så kontakter vi restauranten. Når vi har modtaget de korrekte oplysninger, opdaterer vi sektionen om allergener og tilsætningsstoffer så hurtigt som muligt.

Jeg har fået en allergisk reaktion på grund af den mad, jeg har bestilt på Just Eat
Vi beklager meget de problemer og den ulejlighed, som dette har medført, og tager din situation meget alvorligt. Kontakt os så hurtigt som muligt med følgende detaljer:
- Ordrenummer
- Ordredato
- E-mailadresse, der blev brugt til at bestille ordren

Var denne artikel til hjælp?

Relaterede artikler

Hvordan sikrer Just Eat madens kvalitet?
Hver restaurant er ansvarlig for kvaliteten af deres mad. Hvis du ikke er tilfreds med din ordre, bedes du kontakte restauranten først for at forklare situationen. De fleste restau...
Hvordan kan jeg se min ordre?
Når du har bestilt fra en restaurant, kan du bedømme deres mad- og leveringsservice på vores webside. Den nemmeste måde at gøre det på er at tjekke din e-mail, når du har modtaget ...
Kunne du ikke finde det, som du ledte efter?