Startside
Bestillinger
Om min ordre
Hvordan ved jeg, om min ordre er gået igennem?

Hvordan ved jeg, om min ordre er gået igennem?

Tjek din indbakke først for en ordrebekræftelses-e-mail. Hvis du ikke kan se det i din indbakke, kan du prøve din spam-mappe.

Jeg har modtaget en bekræftelses-e-mail.
Godt! Du har afgivet din ordre, og den sendes videre til restauranten. Du kan kontrollere din leveringsstatus på Food Tracker ved at klikke på “spor din ordre” i bekræftelses-e-mailen.

Bruger du appen? Modtag opdateringer om din ordre ved at aktivere push-notifikationer for Just Eat i enhedens indstillinger.

Jeg modtog ikke en bekræftelses-e-mail.
Restauranten har muligvis ikke modtaget din ordre på grund af et betalingsproblem, eller der er muligvis en skrivefejl i din e-mailadresse. Hvis du har indtastet din e-mail korrekt, skal du dobbelttjekke din indbakke (inklusiv din spam-mappe) for at finde bekræftelses-e-mailen.

Hvis du har en konto hos os, skal du logge ind og tjekke afsnittet “ordrer” i kontomenuen for at se, om der er en aktiv ordre. Hvis du har bestilt via vores webside, kan du også kontrollere, om ordren er bekræftet via SMS.

Der er intet tegn på at min ordre er modtaget.
Hvis du ikke ser noget tegn på din ordre på websiden og ikke har modtaget en bekræftelse, modtog vi sandsynligvis ikke din ordre. Hvis du har betalt online, skal du kontrollere, om ordrebeløbet blev trukket fra din betalingsmetodekonto.

Ved det sjældne tilfælde, hvor vi debiterede dig for din ordre, og den ikke gik igennem, bedes du kontakte os med følgende oplysninger:
- Dato
- Restaurantnavn
- E-mailadresse, der blev brugt til at bestille ordren
- En kopi eller et skærmbillede af transaktionsoplysningerne

Min ordre blev afgivet, men jeg er ikke sikker på, om restauranten har modtaget den.
Vi sørger altid for, at vi modtager en bekræftelse, når vi informerer restauranten om din ordre. På denne måde bliver din ordre altid bekræftet. I det usandsynlige tilfælde, at din ordre ikke kan leveres, kontakter vi dig via telefon og via e-mail, så hav altid din telefon i nærheden.

Er du stadig i tvivl om en sen ordre eller Food Tracker-status? Kontakt restauranten direkte ved hjælp af telefonnummeret i din e-mail med ordrebekræftelse.

Jeg kan ikke få fat i restauranten via telefon.
Hvis du ikke kan få fat i restauranten, bedes du kontakte os med dine ordreoplysninger. Vi giver dig en opdatering, så snart vi kan. Vedlæg følgende oplysninger:
- Ordrenummer
- Ordredato
- E-mailadresse, der blev brugt til at bestille ordren

Var denne artikel til hjælp?

Relaterede artikler

Hvordan kan jeg tilføje instruktioner ang. udbringning til min ordre?
Du kan efterlade leveringsinstruktioner ved kassen. For eksempel kan du lade dit bud vide, hvordan man finder din dør, eller hvad buddet skal gøre med din ordre, når den leveres. D...
Jeg har brugt en forkert adresse til min ordre. Kan jeg ændre den?
Når du har modtaget en e-mail med ordrebekræftelsen, er det ikke længere muligt at ændre leveringsadressen. Kontakt restauranten direkte for at se, om de kan opdatere oplysningerne...
Kan jeg tilføje instruktioner ang. tilberedning til min ordre?
Ja! Når du tilføjer et måltid i din kurv, kan du efterlade en kommentar til restauranten om en hvilken som helst madvare. Hvis du bruger appen, skal du gå til din kurv og klikke på...
Jeg har lige placeret en ordre, men mine kontaktoplysninger er forkerte.
Hvis du har angivet det forkerte telefonnummer, bedes du kontakte restauranten direkte. Du kan finde restaurantens detaljer i din ordrebekræftelses-e-mail.
Kan jeg rette i min ordre, efter jeg har betalt den?
Når du har bestilt din ordre, sendes den direkte til restauranten. Du kan ikke foretage ændringer, herunder tilføje eller fjerne varer, ændre den angivne e-mailadresse eller leveri...
Kunne du ikke finde det, som du ledte efter?