30% RABAT på hele sortimentet. Og 25% rabat i outlet

Reebok

30% RABAT på hele sortimentet. Og 25% rabat i outlet

Afslutningsdag: 29-12-2022

40 point

Om dette tilbud

Med sportsartiklerne fra Reebok, som vil ledsage dig under dine sportslige eventyr og i din fritid, gør du et uudsletteligt, stilfuldt indtryk og viser, at du ikke bare er ude af feltet. Gør en forskel, og sørg for, at Reeboks vigtige sportstøj giver dig optimal komfort, der hjælper dig med ikke kun at føle dig bedst, men også fokusere på dit bedste og skubbe dine grænser, uanset om det er under en eksamen, træning eller konkurrence.

Bliv inspireret af vores eksklusive samlinger på vores websted eller i butikken, og følg i dine sportsidols fodspor eller følg din egen vej. Uanset hvad du gør, skal du tage din præstation til det næste niveau.

Vælg ikonisk og legendarisk stil med de vigtige Reebok-klassikere, eller vælg opdaterede genudgivelser og de bedste sportsteknologier til et topmoderne look, der kan ses på gaden.

Brugsbetingelser

  • Dette er et online tilbud, kun i begrænset tid til og med 31.12.2022.
  • Kuponkoden kan kun bruges 1 gang for ordrer, der er oprettet på reebok.dk.
  • Tilbuddet er eksklusiv leveringsomkostninger, er ikke gyldigt ved tidligere køb og kan ikke kombineres med andre tilbud.
  • Andre undtagelser kan være gældende, idet sådanne vil være afmærket som sådan på reebok.dk.
  • I tilfælde af returnering eller annullering af din ordre, bedes du venligst se under "Returnering" i vores kundeserviceafdeling på https://www.reebok.dk/hjaelp