Privatlivspolitik - FORBRUGER

Opdateret 3. oktober 2018

Introduktion

Hos Just Eat har vi en ambition om at opbygge verdens største madfællesskab, og det begynder med beskyttelse af personoplysningerne tilhørende alle i vores fællesskab. Det betyder, at vi beskytter personoplysningerne tilhørende alle besøgende, der får adgang til vores hjemmesider eller tjenester via enhver mobilapplikation, platform eller enhed (samlet benævnt “tjenesterne”).

Denne privatlivspolitik (“privatlivspolitik”) forklarer, hvordan Just Eat, vores datterselskaber og associerede selskaber indsamler, deler og bruger dine personoplysninger. Du vil også finde oplysninger om, hvordan du kan udøve dine rettigheder. Ved at bruge vores tjenester accepterer du, at Just Eat bruger dine personoplysninger som beskrevet i denne privatlivspolitik. Betegnelserne "vi", "os" eller "vores" er hver især tiltænkt som henvisning til Just Eat.dk ApS og eventuelle betegnelser, der ikke er defineret i denne privatlivspolitik, er defineret i vores vilkår.


Oversigt

Vi har opsummeret de vigtigste punkter i vores privatlivspolitik nedenfor. Hvis du ønsker yderligere oplysninger om et bestemt afsnit, skal du blot klikke på linket Få flere oplysninger nedenfor for at springe til det pågældende afsnit.

  1. Oplysninger, som vi indsamler om dig, og hvorfor

    Her er de generelle kategorier af personoplysninger, som vi kan indsamle om dig, og årsagerne hertil:

    1. Oplysninger, som du afgiver frivilligt
      • Registreringsoplysninger, når du opretter en Just Eat-konto, således at vi kan:
        1. oprette din konto, så du kan afgive ordrer i henhold til vores vilkår
        2. identificere dig, når du logger ind på din konto,
        3. kontakte dig for dine synspunkter på vores tjenester, og
        4. underrette dig om ændringer eller opdateringer til vores tjenester.
      • Transaktionsoplysninger, når du afgiver en ordre hos en restaurant for at:
        1. behandle dine ordrer og for at fakturere dig (bemærk dog, at Just Eat aldrig opbevarer dine kreditkortoplysninger i vores systemer),
        2. kommunikere din ordre til restauranten,
        3. sende dig statusopdateringer på din ordre,
        4. svare på dine ordreforespørgsler og spørgsmål og for at løse problemer,
        5. udføre analyser og research med henblik på at udvikle og forbedre vores tjenester, og
        6. beskytte dig og tjenesterne ved at søge at opdage og forhindre svig eller andre handlinger i strid med vores vilkår eller andre politikker, der er relevante for tjenesterne.
      • Oplysninger vedrørende dine markedsføringspræferencer, så vi kan:
        1. sende dig tilpasset markedsføring om vores produkter eller tjenester.
      • Feedback på dine synspunkter på vores tjenester for at:
        1. svare på dine spørgsmål eller forespørgsler,
        2. udgive anmeldelser, som du indsender til os om vores restauranter og tjenester,
        3. udføre analyser og research med henblik på at forbedre og udvikle vores tjenester.
    2. Oplysninger, som vi indsamler automatisk
      • Aktivitetsoplysninger, så vi kan:
        1. give dig en forbedret oplevelse,
        2. give dig adgang til din ordrehistorik og præferencer, og
        3. levere andre tjenester efter din anmodning herom.
      • Cookies og lignende teknologier, så vi kan:
        1. måle og analysere brugen og effektiviteten af ​​vores tjenester,
        2. tilpasse og optimere målretningen af vores annoncering af vores tjenester på tværs af andre hjemmesider og platforme, og
        3. levere placeringstjenester, hvis du vælger at dele din geografiske placering.
    3. Oplysninger, som vi indhenter fra tredjepartskilder
      • Analyserapporter og markedsundersøgelser for at:
        1. måle ydeevnen af markedsføringskampagner for vores tjenester, og
        2. bedre forstå dine præferencer, således at vi kan tilpasse vores markedsføringskampagner og tjenester i overensstemmelse hermed.

    Vi behandler oplysninger, som du afgiver frivilligt, oplysninger som vi indsamler automatisk, og oplysninger som vi indhenter fra tredjepartskilder, for løbende at forbedre vores tjenester. På denne måde, kan vi gøre det nemmere for dig at finde den mad, du vil have, når du vil have den, uanset hvilken enhed du vælger at bruge, eller hvor du er i verden.

    Få flere oplysninger

  2. Hvem vi deler personoplysninger med

    Vi kan dele dine personoplysninger med følgende modtagere (og når vi gør det, vil vi sikre, at vi har indført passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger og stillet fornødne garantier for databeskyttelse til rådighed i tilfælde af overførsler til tredjelande):

    1. Restauranter, som du har afgivet en ordre hos til behandling og levering,
    2. Just Eat-selskaber inden for vores koncern.
    3. Tredjeparter, der understøtter vores tjenester (f.eks. markedsføringspartnere, partnere i fødevare-, drikkevare- og fritidssektorerne baseret på dine præferencer).
    4. Ethvert kompetent retshåndhævende organ, tilsyns- eller offentlig myndighed, domstol eller anden tredjepart, hvor vi mener, at videregivelse er nødvendig i henhold til gældende lovgivning eller forordninger.
    5. Nye ejere eller omstrukturerede enheder i tilfælde af en selskabsomstrukturering, salg, køb eller joint venture, der påvirker vores forretning.
    6. Enhver anden person, forudsat at du har givet dit samtykke. Vi vil aldrig sælge, distribuere eller på anden måde dele dine personoplysninger, medmindre vi har dit samtykke.

    Få flere oplysninger

  3. Hjemmel til behandling af personoplysninger

    Just Eat vil altid sørge for, at vi har en behandlingshjemmel til at indsamle og bruge dine personoplysninger. Behandlingshjemlen, som vi påberåber os, vil ændre sig afhængigt af typen af ​​oplysninger og den sammenhæng, hvori vi indsamler dem.

    Vores vigtigste grund til at indsamle og bruge dine personoplysninger er at opfylde vores kontrakt med dig (dvs. for at sikre, at du modtager din ordre, når og hvor du vil have den), men vi kan også behandle dem, hvor det er i vores legitime forretningsmæssige interesser at gøre det.

    Få flere oplysninger

  4. Internationale dataoverførsler

    Vi kan overføre dine personoplysninger uden for det land, hvor du er bosiddende, til andre lande, hvor Just Eat eller vores tjenesteudbydere driver virksomhed. Databeskyttelseslovene i disse lande kan være anderledes end lovgivningen i dit land, men Just Eat sørger for, at der er stillet fornødne garantier for databeskyttelse i de pågældende lande i overensstemmelse med persondataforordningen.

    Få flere oplysninger

  5. Sikkerhed

    Just Eat lægger stor vægt på at beskytte dine oplysninger fra og mod uautoriseret eller ulovlig behandling og mod hændeligt tab, tilintetgørelse og beskadigelse. Vi implementerer de passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte sådanne oplysninger.

    Få flere oplysninger

  6. Dataopbevaring

    Just Eat vil ikke opbevare dine personoplysninger i et længere tidsrum end det, der er nødvendigt til de formål, der er beskrevet i denne privatlivspolitik. Vi kan også opbevare visse elementer af dine personoplysninger i en periode efter, at du sletter eller deaktiverer din konto med henblik på vores legitime forretningsaktiviteter, såsom fortegnelser og for at overholde vores retlige forpligtelser. Når vi opbevarer dine oplysninger vil vi gøre det i overensstemmelse med gældende love.

    Få flere oplysninger

  7. Dine rettigheder

    Du kan få adgang til din konto til enhver tid for at gennemgå og opdatere dine personoplysninger. Du kan også kontakte os for at bede os om at slette dine personoplysninger, begrænse deres behandling eller anmode om, at de overføres til en tredjepart. Du har også ret til at afmelde markedsføringsmeddelelserne, som vi sender til dig ved at bruge afmeldingsfunktionaliteten i eventuel markedsføringsmeddelelse, som du modtager fra os, eller ved at ændre din profil i overensstemmelse hermed.


    Få flere oplysninge
  8. Links til tredjepartshjemmesider

    Vores hjemmesider kan, fra tid til anden, indeholde links til og fra tredjepartshjemmesider (f.eks. dem tilhørende vores partnernetværk, annoncører og associerede selskaber). Hvis du følger disse links, skal du være opmærksom på, at Just Eat ikke er ansvarlig eller hæfter for disse tredjepartshjemmesider, som vil have deres egne privatlivspolitikker.

    Få flere oplysninge

  9. Opdateringer til denne privatlivspolitik

    Vi kan opdatere denne privatlivspolitik fra tid til anden som reaktion på skiftende juridiske, tekniske eller forretningsmæssige udviklinger. Vi opfordrer dig til at gennemgå denne side jævnligt for de seneste oplysninger om vores databeskyttelsespraksis.

    Få flere oplysninge

  10. Sådan kontakter du os

    Hvis du har spørgsmål eller bekymringer vedrørende denne privatlivspolitik, bedes du kontakte os.

    Kontaktoplysninger


Flere oplysninger

  1. Oplysninger, som vi indsamler fra dig, og hvorfor

    De personoplysninger, som vi kan indsamle om dig, hører bredt ind under følgende kategorier:

    1. Oplysninger, som du afgiver frivilligt

      Visse dele af vores tjenester kan bede dig om at afgive personoplysninger frivilligt.

      For eksempel:

      • Registreringsoplysninger:: Når du opretter en Just Eat-konto, tilmelder dig eller udfylder formularer på tjenesterne, indsamler vi oplysninger om dig, herunder dit navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse og den adgangskode, som du opretter.
      • Transaktionsoplysninger: Vi indsamler oplysninger vedrørende dine ordrer, herunder betalingsoplysninger (f.eks. dit kreditkortnummer), ved hjælp af vores betalingsbehandleres sikre tjenester. Betalingsaktiviteter udliciteres til vores betalingsbehandlere, og vi opbevarer ikke dine kreditkortoplysninger i vores systemer. Vi indsamler også leveringsoplysninger (f.eks. din geografiske adresse) for at opfylde hver ordre.
      • Oplysninger om dine markedsføringspræferencer:Vi indsamler oplysninger om dine præferencer med hensyn til modtagelse af markedsføringsoplysninger, når som helst du abonnerer eller afmelder.
      • Feedback: Når du skriver meddelelser og anmeldelser af tjenesterne, eller du kontakter os, for eksempel, med et spørgsmål, problem eller en kommentar, indsamler vi oplysninger om dig, herunder dit navn og indholdet af din forespørgsel. Hvis du kontakter vores kundeserviceteams, vil vi optage og føre en fortegnelse over din samtale til kvalitets- og træningsformål og for at hjælpe med at løse dine forespørgsler.
      • Følsom information: Vi indsamler oplysninger, som du giver, når du kontakter os (f.eks. via vores kundeservice eller ved hjælp af vores online-formularer). Disse oplysninger kan indeholde følsomme personlige oplysninger, såsom sundhedsrelateret information (for eksempel allergiske eller diætmæssige), forhold om din religion (f.eks. hvis du spiser halal mad). Vi kræver ikke disse oplysninger, og vi beder om, at du kun deler denne information med restauranten. Der er dog nogle situationer, hvor du alligevel kan videregive denne type information, for eksempel hvis du klager, og under disse omstændigheder indsamler vi kun med dit samtykke.
    2. Oplysninger, som vi indsamler automatisk

      Når du får adgang til vores tjenester, kan vi indsamle visse oplysninger automatisk fra din enhed. I nogle lande, herunder lande i Europa, kan disse oplysninger betragtes som personoplysninger i henhold til gældende databeskyttelseslove.

      For eksempel:

      • Aktivitetsoplysninger:Vi indsamler oplysninger om din brug af tjenesterne og oplysninger om dig fra det indhold, som du opretter, og de meddelelser, som du skriver eller sender, samt hvad du søger efter, ser på og interagerer med.
      • Cookies og lignende teknologier: Vi bruger cookies og lignende sporingsteknologi til at indsamle og bruge personoplysninger om dig (f.eks. din internetprotokoladresse (IP), dit enheds-id, din browsertype og hvornår, hvor ofte og hvor længe du interagerer med tjenesterne), herunder for at formidle interessebaseret annoncering.
        For yderligere oplysninger om de typer af cookies og lignende teknologier, som vi bruger, hvorfor, og hvordan du kan styre sådanne teknologier, se vores cookies-politik.
    3. Oplysninger, som vi indhenter fra tredjepartskilder.

      Fra tid til anden kan vi modtage personoplysninger fra tredjepartskilder, herunder annonceringsnetværk, men kun hvor vi har bekræftet, at disse tredjeparter enten har dit samtykke til at behandle oplysningerne, eller i øvrigt har hjemmel til at behandle oplysningerne i overensstemmelse med gældende lov eller forordning eller ved lov eller forordning er forpligtede til at dele dine personoplysninger med os. Disse oplysninger kan omfatte din sandsynlige demografiske gruppe.

      For eksempel

      • Analyserapporter og markedsundersøgelser:Vi indsamler oplysninger fra vores associerede tredjepartsselskaber om, hvordan du reagerer på og interagerer med vores markedsføringskampagner, så vi kan tilpasse vores markedsføring og tjenester i overensstemmelse hermed.
      • Vi kan også modtage samlede oplysninger i form af målgruppesegmenter fra tredjepartskilder for at vise målrettet annoncering på digitale ejendomme, der drives af organisationer såsom Facebook og Google.

    Vores brug af indsamlede oplysninger

    Eksempler på, hvordan vi kan bruge disse oplysninger omfatter:

    1. Oplysninger, som du afgiver frivilligt
      • Registreringsoplysninger

        Registreringsoplysninger, som du afgiver, når du opretter en Just Eat-konto giver os mulighed for at give dig adgang til tjenesterne, og for at levere dem til dig i henhold til vores vilkår. Vi bruger også disse oplysninger til at godkende din adgang til tjenesterne, til at kontakte dig for dine synspunkter og til at underrette dig om vigtige ændringer eller opdateringer til vores tjenester.

      • Transaktionsoplysninger

        Dine transaktionsoplysninger (såsom de fødevarer, du føjer til din kurv) giver os mulighed for at behandle din ordre og sende dig en nøjagtig regning. De hjælper også os og enhver restaurant, som du bestiller hos, med at kontakte dig, hvor nødvendigt.

        Just Eat kan kontakte dig via e-mail, telefon eller sms for at give dig statusopdateringer eller andre oplysninger eller for at løse problemer med din konto eller ordre. En restaurant kan kontakte dig via telefon eller sms for at give dig statusopdateringer eller andre oplysninger vedrørende din ordre.

        Hvor du betaler for din ordre med en mobilbetaling eller gennem en udbyder af digitale tegnebogstjenester (såsom Applepay eller Pay with Google) sender vi dig transaktionsoplysninger via bekræftelses-e-mails eller sms til den e-mailadresse eller det telefonnummer, der er registreret hos den pågældende tjenesteudbyder (da dette er påkrævet af de pågældende udbydere).

        Nogle restauranter på vores platform bruger vores tredjepartsleveringsselskaber. Disse selskaber kan bruge dine oplysninger til at give dig statusopdateringer på leveringen af din ordre.

        Vi vil også analysere oplysninger om gennemførte transaktioner og leverede ordrer på grundlag af oplysninger, der matcher, eller statistiske analyser, så vi kan administrere, støtte, forbedre og udvikle vores forretning og tjenester. Vores analyser hjælper os også med at opdage og forhindre svig eller andre ulovlige aktiviteter eller handlinger, der er forbudt i henhold til vores vilkår eller eventuelle politikker, der gælder for tjenesterne.

      • Oplysninger vedrørende dine markedsføringspræferencer

        Just Eat kan markedsføre til dig, hvor det er tilladt ved lov, via post, e-mail, telefon, mobil (dvs. sms, meddelelser i appen og push-notifikationer) om vores produkter eller tjenester.

        Hvor du har givet dit samtykke, kan vi dele dine oplysninger med tredjeparter (f.eks. andre selskaber) i andre sektorer (såsom fødevarer, drikkevarer og underholdning), så de kan fortælle dig om varer eller tjenester, som kan være af interesse for dig.

        Hvis du ikke ønsker, at vi skal bruge dine oplysninger på denne måde eller generelt skifter mening om modtagelse af enhver form for markedsføringsmeddelelse, kan du til enhver tid afmelde ved at bruge afmeldingsfunktionaliteten i meddelelsen, som du modtager eller ved at ændre din profil i overensstemmelse hermed. Du kan muligvis også fravælge push-notifikationer på enhedsniveau (f.eks. ved hjælp af dine iOS-indstillinger). Hvis du vælger at afmelde vores markedsføring, vil vi føre en fortegnelse over dine præferencer, så vi ikke generer dig med uønsket markedsføring i fremtiden.

      • Feedback og anmeldelser

        Hvis du giver os feedback vil vi bruge den til at svare på dine spørgsmål eller forespørgsler, til at yde kundesupport og løse eventuelle problemer med dine ordrer eller med tjenesterne. Vi vil udgive anmeldelser, som du sender til os, om restauranterne på vores platform og vores tjenester generelt, og vi analyserer også din feedback med henblik på at forbedre og udvikle vores tjenester og for at forbedre din oplevelse.

    2. Oplysninger, som vi indsamler automatisk

      Når du får adgang til vores tjenester, kan vi indsamle visse oplysninger automatisk fra din enhed såsom din IP-adresse, MAC-adresse eller enheds-id. I nogle lande, herunder i Europa, kan disse oplysninger blive betragtet som personoplysninger i henhold til gældende databeskyttelseslove.

      • Aktivitetsoplysninger

        Vi analyserer dine købsvaner, og hvordan du interagerer med vores tjenester, så vi kan foreslå madmuligheder fra nye restauranter, som vi tror, ​​du gerne vil prøve. Hvis du vælger at dele din geografiske placering med os, kan vi bruge disse oplysninger til at vise dig indhold, der er lokalt for dig. Disse oplysninger vil også hjælpe med at strømline den effektive og hurtige levering af din ordre. Vi kan også levere tilpasset indhold og annoncering til dig baseret på dine tidligere interaktioner med vores tjenester og vores viden om dine præferencer, som vi forstår fra din brug og købshistorik i forbindelse med tjenesterne.

        Vi giver dig mulighed for at få adgang til din ordrehistorik, så du nemt kan genbestille hos dine foretrukne restauranter. Vi kan også indsamle oplysninger om din interaktion med vores e-mails og andre kommunikationsformer.

      • Cookies og lignende teknologier

        Vi arbejder med associerede annonceringsselskaber, der viser annoncer på vores tjenester på hjemmesider og tjenester tilhørende tredjeparter. Nogle af disse netværk anvender cookies, der giver os mulighed for at vise annoncer, der er tilpasset dine interesser baseret på din internet-browsingaktivitet.

        Ligesom mange hjemmesider og onlinetjenester bruger vi cookies og andre teknologier til at føre en fortegnelse over din interaktion med vores tjenester. Cookies hjælper os også med at administrere en række funktioner og indhold, samt med at gemme søgninger og genpræsentere dine oplysninger på bestillingstidspunktet. For yderligere oplysninger om de typer af cookies og lignende teknologier, som vi bruger, hvorfor, og hvordan du kan styre sådanne teknologier, bedes du se vores cookies-politik.

    3. Oplysninger, som vi indhenter fra tredjepartskilder
      • Analyserapporter og markedsundersøgelser

        Vi analyserer oplysninger, som vi indsamler fra vores tredjepartstjenesteudbydere (såsom Google, Facebook, Amazon og andre associerede selskaber) for at forstå, hvordan du interagerer med vores tjenester og annoncer (f.eks. om du har klikket på en af vores annoncer). Dette hjælper os med at forstå dine præferencer og anbefale dig tjenester, der er skræddersyet til dine interesser.

  2. Hvem vi deler personoplysninger med

    Ved levering af tjenesterne til dig, afhængigt af omstændighederne, kan vi dele dine personoplysninger med følgende enheder:

    1. Restauranter, som du afgiver ordrer til så restauranten kan behandle og levere ordren til dig.
    2. Selskaber inden for Just Eat-koncernselskaberne (hvilket betyder vores datterselskaber og associerede selskaber, vores ultimative holdingselskab og dets datterselskaber og associerede selskaber) - disse selskaber handler på vores vegne og behandler dine personoplysninger til de formål, der er angivet i denne privatlivspolitik.
    3. Tredjeparter, der varetager forskellige aktiviteter for at fremme og støtte vores tjenester. Dette omfatter offshore-kundesupportagenter, hjemmeside- og applikationssupport og hosting-udbydere, markedsføringstjenesteudbydere, eCRM-partnere såsom Salesforce, der administrerer vores markedsførings-e-mails og push-notifikationer, selskaber såsom Twilio, der sender dig sms-beskeder, når din ordre er på vej, leveringsselskaber, der leverer din ordre til dig, markedsundersøgelsesselskaber og betalingsbehandlingsudbydere, som behandler betalingskorttransaktioner - enhver af disse tredjeparter kan være inden for eller uden for dit bopælsland.
    4. Som nævnt i afsnit 2 ovenfor, kan vi også dele oplysninger med tredjeparter (for eksempel i fødevare-, drikkevare- og underholdningssektorerne), så de kan kontakte dig om varer eller tjenester, som kan være af interesse for dig. Vi vil kun dele dine oplysninger med disse tredjeparter, hvor du har givet dit samtykke. Hvis du ikke ønsker, at vi skal bruge dine personoplysninger på denne måde eller generelt skifter mening om modtagelse af enhver form for markedsføringsmeddelelse, kan du til enhver tid afmelde ved at bruge afmeldingsfunktionaliteten i meddelelsen, som du modtager eller ved at ændre din profil i overensstemmelse hermed. Hvis du vælger at afmelde vores markedsføring, vil vi føre en fortegnelse over dine præferencer, så vi ikke generer dig med uønsket markedsføring i fremtiden.
    5. Hvis en del af vores forretning indgår et joint venture, køber et andet selskab eller sælges til eller fusionerer med en anden forretningsenhed, kan dine oplysninger blive videregivet eller overført til målselskabet, eller nye forretningspartnere eller ejere eller deres agenter og rådgivere. Under disse omstændigheder vil vi altid informere de relevante enheder om, at de kun skal bruge dine personoplysninger til de formål, der er beskrevet i denne privatlivspolitik.
    6. Ethvert kompetent retshåndhævende organ, tilsyns- eller offentlig myndighed, domstol eller anden tredjepart, hvor vi mener, at videregivelse er nødvendig (i) i henhold til gældende lov eller forordning, (ii) for at udøve, fastlægge eller forsvare eventuelle retskrav, eller (iii) for at beskytte dine vitale interesser eller dem tilhørende enhver anden person.
    7. Enhver anden person, forudsat at du har givet dit samtykke til videregivelsen. Vi vil ikke sælge, distribuere eller udleje dine personoplysninger, medmindre vi har dit samtykke eller ved lov er forpligtede til at gøre det.
  3. Internationale dataoverførsler

    Vi kan overføre dine personoplysninger til andre lande end det land, hvor du er bosiddende. Just Eat-hjemmesidens servere er hovedsageligt placeret i Irland og Tyskland, men vores koncernselskaber og tredjepartstjenesteudbydere og partnere driver virksomhed i en række lande, herunder Australien, Brasilien, Bulgarien, Canada, Colombia, Danmark, Frankrig, Irland, Italien, Mauritius, Mexico, Norge, New Zealand, Filippinerne, Spanien, Schweiz, Ukraine og Storbritannien. Det betyder, at når vi indsamler dine personoplysninger, vil der kunne være behov for at behandle dem i ethvert af disse lande.

    Selv om disse lande kan have databeskyttelseslove, der er anderledes end lovene i dit land, kan du være sikker på, at Just Eat sørger for, at der stilles fornødne garantier for databeskyttelse i de pågældende lande i overensstemmelse med persondataforordningen. Nogle af de fornødne garanter, som vi stiller, omfatter, hvor relevant, brug af Europa-Kommissionens godkendte standardkontraktbestemmelser med vores leverandører, bindende virksomhedsregler (så vi sikkert kan overføre dine oplysninger mellem Just Eat-koncernselskaberne over hele verden) og indgåelse af kontrakter med Privacy Shield-certificerede selskaber i USA, hvor hensigtsmæssigt.

  4. Sikkerhed

    Vi lægger stor vægt på at holde dine personoplysninger sikre. Derfor har vi indført passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger og teknologi, der lever op til branchestandarder, for at beskytte dem mod uautoriseret eller ulovlig behandling og mod hændeligt tab, tilintetgørelse og beskadigelse.

    De tekniske og organisatoriske foranstaltninger, som vi anvender, er beregnet til at tilvejebringe et passende sikkerhedsniveau, som passer til de risici, der er forbundet med behandlingen af dine personoplysninger. Hvor du har valgt en adgangskode, som giver dig mulighed for at få adgang til visse dele af tjenesterne, er du ansvarlig for at holde denne adgangskode fortrolig. Vi råder dig til ikke at dele din adgangskode med nogen, og til at bruge en unik adgangskode til vores tjenester. Vi hæfter ikke for eventuelle uautoriserede transaktioner, der indgås ved hjælp af dit navn og din adgangskode.

  5. Dataopbevaring

    Just Eat vil opbevare dine personoplysninger, hvor vi har et løbende legitimt forretningsmæssigt behov for at gøre det (for eksempel, mens du har en konto hos os, eller for at gøre det muligt for os at opfylde vores retlige forpligtelser, herunder skattemæssige og regnskabsmæssige forpligtelser).

    Hvis du gør indsigelse mod vores behandling af visse kategorier af dine personoplysninger (herunder i forbindelse med modtagelse af markedsføringsmeddelelser fra os), vil vi føre en fortegnelse over din indsigelse mod behandlingen af dine oplysninger, således at vi kan fortsætte med at respektere dine ønsker.

    Vi vil slette eller permanent anonymisere dine personoplysninger på det tidspunkt, hvor vi ikke længere behøver at behandle dem i overensstemmelse med vores forretningsmæssige behov eller af enhver juridisk årsag. Hvis dette ikke er muligt (f.eks. fordi dine personoplysninger er blevet opbevaret i sikkerhedskopi-arkiver), vil vi opbevare dem sikkert og isolere dem fra eventuel yderligere behandling, indtil sletning er muligt.

  6. Dine rettigheder

    Just Eat respekterer dine rettigheder. Nedenfor er en oversigt over dine rettigheder i forbindelse med dine personoplysninger, som Just Eat håndterer:

    • Just Eat giver dig værktøjerne til at få adgang til, gennemgå eller opdatere dine personoplysninger til enhver tid via din konto. Hvis du ønsker at anmode om sletning af dine personoplysninger, kan du gøre det ved at kontakte os via kontaktoplysningerne, der er angivet under overskriften “Sådan kontakter du os” heading nedenfor.
    • Du kan gøre indsigelse mod behandling af dine personoplysninger, bede os om at begrænse behandling af dine personoplysninger eller anmode om, at de bliver overført til en tredjepart. Igen, du kan udøve disse rettigheder ved at kontakte os via kontaktoplysningerne, der er angivet under overskriften “Sådan kontakter du os” heading nedenfor.
    • Du har til enhver tid ret til at fravælge modtagelse af markedsføringsmeddelelser, som vi sender dig. Du kan udøve denne rettighed ved at bruge afmeldingsfunktionaliteten i den meddelelse, som du modtager eller ved at ændre din profil i overensstemmelse hermed.
    • Tilsvarende, hvis vi indsamler og behandler dine personoplysninger på baggrund af dit samtykke, så kan du trække dit samtykke tilbage til enhver tid. Tilbagetrækning af dit samtykke vil ikke påvirke lovligheden af eventuel behandling, som vi udførte før din tilbagetrækning, og vil heller ikke påvirke behandling af dine personoplysninger, der udføres på baggrund af en anden lovlig behandlingshjemmel.
    • Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet om vores indsamling og brug af dine personoplysninger.

    Vi svarer på alle anmodninger, som vi modtager fra enkeltpersoner, der ønsker at udøve deres rettigheder i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslove.

  7. Opdateringer til denne privatlivspolitik

    Vi kan opdatere denne privatlivspolitik fra tid til anden som reaktion på skiftende juridiske, tekniske eller forretningsmæssige udviklinger. Når vi opdaterer vores privatlivspolitik, vil vi træffe passende foranstaltninger for at informere dig, i overensstemmelse med betydningen af de ændringer, som vi foretager. Vi vil indhente dit samtykke til eventuelle væsentlige ændringer til privatlivspolitikken, hvis og hvor dette kræves ved gældende databeskyttelseslove.

    Vi opfordrer dig til jævnligt at gennemgå denne side for de seneste oplysninger om vores databeskyttelsespraksis.

  8. Sådan kontakter du os

    Hvis du har spørgsmål eller bekymringer om denne privatlivspolitik, bedes du kontakte vores privatliv hold:

    Via e-mail på: just-eat@just-eat.dk

    Ved at skrive til os på:

    Just Eat Holding Limited - Privacy team
    Fleet Place House, 2 Fleet Place London EC4M 7RF
    UK

    Den ansvarlige for dine personoplysninger er Just Eat-enheden i det land, hvor du bruger vores tjenester.