Hvor vil du bestille fra?
Vis
Mente du?

Reinh Van Hauen

Gennemsnit 4.1 stjerner ud af 149 anmeldelser

Familievirksomhed

Reinh. van Hauen er ikke en hvilken som helst bager/konditori-forretning. Gennem fire generationer, i over 139 år, har Reinh. van Hauen leveret kvalitetsbagværk til københavnerne, og i dag drives af far og søn – Knud og Klavs van Hauen.

Produkterne er håndlavede, og lavet af de bedste råvarer fra hele verden. Reinh. van Hauen startede f.eks. med økologisk brød længe før det blev moderne, og er aldrig gået på kompromis med omsorgen og kærligheden for håndværket.

Det betyder, at der altid bruges al den tid, der er nødvendig i forarbejdningen for at opnå den ypperste smagsoplevelse i bagværket. Derfor bruges der ingen tilsætningsstoffer eller erstatninger for de ægte råvarer, som gennem deres karakterfulde smagsfylde tilfører bagværket sublim kvalitet.

Der bruges f.eks. rigtig smør til vores scones og kanelhorn, cremen lavers med ægte fløde og rigtig vanilje, og rugbrødet bages med en surdej, der har fulgt familien gennem flere generationer. Durum melet kommer fra Italien, chokoladen er 64% gourmet chokolade, melet kommer fra Mejnerts Mølle.

God smag

God smag er altid en personlig oplevelse, og alle mennesker har sine helt egne favoritter og smagsfacetter, de sætter særlig pris på. Alligevel er der en række objektive kriterier, som man kan forholde sig til. Råvarernes kvalitet, og den måde de forarbejdes på, er afgørende for dybden i smagsoplevelsen. Men derudover kan man dele smag op i flere delelementer.

Takeaway

Du kan bestille Reinh van Hauen 4 steder i københavnsområdet - Falkoner Alle, Gammel Kongevej, Store Kongensgade og Nordre Frihavnsgade.

Om du er til et frisk rugbrød, eller en lækker kage fra Reihn van Hauen, kan du altid bestille takeaway via Just Eat.

Reinh Van Hauen restauranter

Bestil med Reinh Van Hauen i Frederiksberg

(20) (20)

Reinh Van Hauen Falkoner Alle

Kage, Cafe
Lukket
Lukket
34,00 kr.
Sponsoreret
(30) (30)

Reinh Van Hauen Gammel Kongevej

Kage, Cafe
Lukket
Lukket
34,00 kr.
Sponsoreret

Bestil med Reinh Van Hauen i København

(46) (46)

Reinh Van Hauen Østerbro

Kage, Cafe
Lukket
Lukket
34,00 kr.
Sponsoreret
(53) (53)

Reinh Van Hauen København K

Kage, Cafe
Lukket
Lukket
34,00 kr.
Sponsoreret