Drikkepenge

Skal jeg give drikkepenge?

Det er helt op til dig at give drikkepenge. Vi har lavet den online drikkepengefunktion, fordi vores kunder anmodede om en! Det kan være en god måde at sige tak til buddet på for at levere din bestilling hurtigt og professionelt ved at give drikkepenge.

Hvordan giver jeg buddet drikkepenge ved hjælp af den nye funktion?

Der er to måder hvorpå du kan give drikkepenge ved hjælp af vores nye online drikkepengefunktion. Du kan give drikkepenge via Food Tracker™ indenfor 24 timer efter at du afgav din bestilling, eller du kan give drikkepenge via bestillingshistoriksiden op til 14 dage efter, at du afgav din bestilling. Du har adgang til både Food Tracker™ og bestillingshistoriksiden via vores webside eller app.
I vores app vil du også modtage en pushmeddelelse om din leverede bestilling og muligheden for at give drikkepenge. Ved at klikke på denne meddelelse vil du blive ført til vinduet for betaling af drikkepenge.

Jeg vil gerne give drikkepenge ved hjælp af den online drikkepengefunktion. Hvor meget skal jeg give i drikkepenge?

Det er meget generøst af dig! På Food Tracker™ eller på bestillingshistoriksiden kan du se en mulighed for at give 5 %, 10 % eller 15 % i drikkepenge i forhold til dit bestillingsbeløb. Vælg simpelthen den procentdel, som du vil give i drikkepenge.

Hvad nu hvis jeg gerne vil give buddet drikkepenge med kontanter?

Du kan give drikkepenge med kontanter ved døren eller med vores online drikkepengefunktion. Men ved at bruge vores online drikkepengefunktion reduceres behovet for personlig kontakt, som er særligt vigtigt i forbindelse med at forhindre spredningen af coronavirus. Vores topprioritet er vores kunders og budes sikkerhed, så overvej at bruge vores online drikkepengefunktion, hvis du beslutter dig for at give drikkepenge til dit bud. Hvis du beslutter dig for at give kontante drikkepenge, så hold en passende afstand fra dit bud.

Får buddet alle drikkepengene direkte?

For bude som er ansat direkte af JUST EAT, går alle drikkepengene til buddet, og betales som en del af deres løn. Det kan være at der skal betales skat af drikkepenge alt efter lovmæssige krav. Restaurantpartnere, som ansætter deres egne bude er ansvarlige for uddele onlinedrikkepenge til deres bude og/eller køkkenpersonale (denne praksis svarer til at kunder betaler drikkepenge med kort i deres restaurant). Vi anbefaler på det kraftigste at vores restaurantpartnere giver alle kundens drikkepenge til deres bude, og vi har informeret dem om den online drikkepengefunktion.

Hvis jeg tilføjer drikkepenge ved hjælp af den online drikkepengefunktion, medregnes det den minimale bestillingsværdi?

Drikkepenge du giver online medregnes ikke din minimale bestillingsværdi.

Hvorfor skal jeg foretage en separat betaling, hvis jeg vil give drikkepenge?

Da vi oprettede den online drikkepengefunktion, ønskede vi at sikre, at du kunne give drikkepenge efter, at du faktisk havde modtaget din bestilling. Det giver dig større fleksibilitet, når du beslutter hvornår og hvor meget du vil givet buddet i drikkepenge. Vi arbejder på at forbedre processen for betaling af drikkepenge for at gøre den endnu nemmere i fremtiden.

Hvor lang tid har jeg til at tilføje drikkepenge efter at jeg har afgivet min bestilling?

Du kan give drikkepenge via Food Tracker™ op til 24 timer efter at du afgav din bestilling, eller du kan give drikkepenge via bestillingshistoriksiden op til 14 dage efter, at du afgav din bestilling.

Kan jeg tilføje drikkepenge, når jeg bestiller og selv afhenter?

I øjeblikket er det ikke muligt at give drikkepenge online for bestillinger du afhenter.

Kan jeg give drikkepenge online, hvis jeg har valgt at betale for min bestilling med kontanter?

Ja, du kan bestemt give drikkepenge online, hvis du vælger at betale for din bestilling med kontanter.

Jeg lukkede Food Tracker™-websiden, og nu kan jeg ikke finde drikkepengefunktionen igen. Kan jeg stadig give drikkepenge?

Desværre vil drikkepengefunktionen ikke længere være tilgængelig, når du lukker for Food Tracker™-websiden. Du kan stadig give drikkepenge via bestillingshistoriksidne 24 timer efter der afgav din bestilling.

Jeg kan ikke finde drikkepengefunktionen nogen steder i min app. Hvad er der galt?

Sørg for at installere den nyeste version af vores app. Når appen er opdateret, ser du en mulighed for at give drikkepenge på Food Tracker™-siden efter at bestillingen er afgivet, eller på bestillingshistoriksiden i op til 14 dage efter at du afgav en bestilling.