Stempelkort

Hvad er stempelkort?

Ved at bestille via JUST EAT har du muligheden for at samle stempler fra dine yndlingsrestauranter. Disse stempler kan ombyttes til rabatter på restauranten, hvor de blev samlet.

Stemplerne er tildelt til den e-mailadresse, som du normalt bruger hos JUST EAT. Du vil få en e-mail, når du modtager et nyt stempel. For at bruge stempelkortet til en rabat, skal du samle 5 stempler på den samme restaurant. Når du har samlet 5 stempler (helt stempelkort), modtager du en e-mail med en rabatkode, som er 10 % af summen af din 5 tidligere bestillinger. For eksempel: Hvis du bestilte 5 gange for € 30, så modtager du en rabat på € 15. Husk at, bestillingen skal være på et mindstebeløb på restauranten for at du kan bruge rabatten.

Hver betalingsmetode giver dig mulighed for at samle stempler, men for at bruge loyalty-stempler, skal du vælge en af de tilbudte onlinebetalingsmetoder.

Rabatkoden er gyldig i 90 dage. Du kan se udløbsdatoen i e-mailen.

Jeg har ikke modtage en e-mail med et stempelkort.

Dette kan have forskellige årsager:

Restauranten deltager ikke i stempelkortprogrammet
Dit stempel er i din spam-indbakke
Du er afmeldt vores nyhedsbrev
Du bruger en anden e-mailadresse denne gang
Din bestilling blev annulleret
Du brugte en anden rabat med denne bestilling

Hvor kan jeg se om mine stempelkort kan fås?

Hver gang du modtager et stempel, modtager du en e-mail fra JUST EAT med den aktuelle status af dine samlede stempler fra hver restaurant.

På hvilke restauranter kan jeg bruge stempelkortet?

Når du har samlet alle fem stempler fra en bestemt restaurant, modtager du en e-mail med en rabatkode. Denne kode kan kun bruges i på den restaurant, hvor du samlede et helt stempelkort.

Hvilken form for rabat kan jeg få?

Efter at have samlet 5 stempler (helt stempelkort) modtager du automatisk en e-mail med en rabatkode. Koden er gyldig i 90 dage. Værdien af rabatkoden for et helt stempelkort svarer til 10 % af summen af dine 5 tidligere bestillinger.