Jeg er Takeaway Pay-administrator

Hvad er Takeaway Pay?

Takeaway Pay er vores nye B2B-løsning. Virksomheder kan nu forkæle deres medarbejdere med en digitale saldo, der kan bruges til madbestilling på Just Eat. Takeaway Pay giver medarbejderne nem og øjeblikkelig adgang til mad, som giver energi til arbejdet. Virksomhederne kan også bruge Takeaway Pay til virtuelle begivenheder, webinarer og mere. Tjek vores hjemmeside for mere information.

Jeg har anmodet om flere oplysninger via hjemmesiden, hvad sker der nu?

Du vil blive kontaktet af vores team inden for to hverdage.

Jeg modtog ikke en aktiverings-e-mail. Hvad kan jeg gøre?

Tjek først din spam-indbakke og andre mapper. Hvis du stadig ikke har modtaget en email, skal du gå til Takeaway Pay-login-siden og klikke på "glemt adgangskode?"

Min konto er blokeret, hvad kan jeg gøre?

Din konto bliver automatisk frigivet efter 1 time. Hvis du har brug for øjeblikkelig hjælp, bedes du kontakte din Takeaway Pay-administrator.

Hvordan kan jeg redigere medarbejdernes saldo?

I indstillingerne skal du vælge den gruppe, som du vil redigere saldoen for. Klik derefter på de tre prikker i øverste højre hjørne, og vælg "rediger". Et pop-op-vindue vises, hvor du kan redigere saldoen.

Jeg har tilføjet brugere, men de kan ikke se deres saldo. Hvad kan jeg gøre?

Det kan være, at din virksomhed endnu ikke er aktiv. Hvis du ser et aktiveringsbanner øverst på skærmen, er dette tilfældet. Det kan også være, at gruppen ikke er aktiv. Vælg gruppen, klik på de tre prikker, og vælg "aktiver". Hvis alt allerede er aktivt, og problemet fortsætter, skal du kontakte din Takeaway Pay-administrator.

Jeg har slettet en medarbejder, men vil bruge deres e-mailadresse til en anden medarbejder. Hvordan kan jeg gøre det?

Desværre er dette ikke muligt, da e-mail-adressen er knyttet til en personlig Just Eat-konto.

Jeg har tilføjet en medarbehdere til en gruppe i løbet af måneden. Hvilken saldo får de?

I øjeblikket modtager medarbejderne det fulde månedlige beløb, der er angivet for denne gruppe. Vi arbejder på at ændre dette til en proportionalt saldo afhængig af startdatoen.

Hvilke tilladelsesniveauer er der for administratorer?

Hovedadministrator: Alle rettigheder.
Admin: Alle rettigheder undtagen for administration af administratorer.
Normale brugere: Ingen redigeringsrettigheder.

Jeg har flyttet eksisterende medarbejdere fra en gruppe til en anden gruppe med forskellige regler. Hvilken saldo får de?

Eksisterende medarbejdere, der flyttes mellem grupper, modtager saldo i henhold til deres nuværende gruppe minus eventuelle saldo, der allerede er brugt i en anden gruppe i samme tidsperiode.