Hvor vil du bestille fra?
Vis
Mente du?

Souls

Gennemsnit 0 stjerner ud af 0 anmeldelser

Vegansk og vanvittig velsmagende er hvad du kan forvente med Souls levering af udsøgte madretter til en overkommelig pris. Den moderne Souls menu fokuserer på økologisk, bæredygtig, vegansk mad uden gluten, og kan sige at være et innovativt koncept med sundere take-away. Det hele blev startet op af to australiere, som slog sig ned i Danmark efter mange års erfaring med blandt andet Michelin restauranter. Nu forbereder de spektakulære smagsoplevelser til dig. Uanset om du er veganer eller ej, bør du prøve det plantebaserede køkken, som byder på grillede grøntsager, salater, og diverse spændende sideretter. Alle de friske ingredienser er nøje udvalgte til forkælelse af dine smagsløg. Sæt tænderne i en lækker vegansk burger fra Beyond Meat, dyp grillet surdejsbrød i hummus eller prøv cashew-feta i en uovertruffen agurkesalat. Bestil Souls og husk at gøre plads til søde pommes frites eller fries med sort aioli og prøv gerne de hjemmelavede mocktails eller en af de andre friske drinks på menukortet.

Souls restauranter

Deres motto er til at forstå: Eat like you give a fork. Hos Souls er fokus på bæredygtig, økologisk, vegansk og glutenfri mad. Det er den sunde take-away, men alt det kedelige er pillet fra. I stedet har de skudt en masse smage ind i, så du kun vil have lyst til mere mad. Flere danskere har fået interesse for sundere take-away, og Souls er en oplevelse værd. Hos JUST EAT kan du få det hele leveret direkte til din hoveddør. Med andre ord kan du få velsmagende og sund take-away uden at gå på kompromis med den gode kvalitet.

Caféerne er startet af to australiere, der har flere års erfaring i både globale og lokale Michelin restauranter. Den australske fremgangsmåde kalder de selv for straight forward yet laid back-vibe, og det kan du både mærke i lokalerne og i maden. Hvordan kan du så fornemme det? Simpelthen ved at de laver et alternativ til dig, der kan lide at spise bæredygtig og bekymringsfri mad

Få sund og velsmagende vegetarisk mad

Vegansk mad vinder flere hjerter rundt om i verden. Samtidig har flere fået øjnene op for, at maden også skal være bæredygtigt og miljøvenligt. Hos Souls bliver der ikke slækket på kravene til kvaliteten af din mad. Det er uanset, om du besøger caféerne, eller hvis du bestiller gennem JUST EAT. Det er veganske caféer, hvor du aldrig rigtig opdager den veganske del.

Hos Souls bliver plantebaseret mad taget op til et nyt niveau. De to herrer bliver nemlig inspireret fra hele verden og tager erfaringerne med i køkkenet. Her får du vegansk mad, der udvikler sig hele tiden, og de har tænkt sig at blive ved. Det betyder, at der virkelig er tænkt over hver en detalje af ingredienser og smage til dig. Hos Souls er målet, at de kan lokke alle ind fra alle samfundslag. Deres gode mad er altså ikke kun for dig, som er vegetar, men for alle madører.

Om du er til vegansk mad eller ej, så bør du prøve at sætte tænderne i mad fra Souls. De har både specialiseret sig i vegansk og glutenfri madlavning, samtidig med at levere take-away via JUST EAT. Det betyder, at du nemt og enkelt kan få bragt aftensmaden eller din frokost hos os. Helt fri for animalske produkter og med god samvittighed. Bestil en bombe af smagsoplevelser fra Souls via JUST EAT.

Hvad kan jeg bestille fra Souls?

Udvalget byder både på salater, læskende drikke (inklusive vin), grillede grøntsager og sideretter. Menuen er sammensat af en gennemtænkt kombination af friske, velsmagende og 100% plantebaserede ingredienser. Nu behøver du ikke tro, at maden derfor er tør, smagsløs og kedelig. Sådan er det bestemt ikke. De to ejere har tænkt mange smage ind, og udvalget vil helt klart overraske dig positivt. Det er ærligt, hjemmelavet og æstetisk mad

Hvad med at bestille en vegansk burger med trøffel og svampe? Ja, du læste rigtigt: En burger uden en bøf. Selvom du må undvære kød, er deres veganske burgere fyldt med så meget smag, at du ikke vil savne kødet. I stedet kan du få alt fra trøffel, svampe, tofu, bønnespirer og sprød tang i burgeren. Hvad burgeren indeholder afhænger selvfølgelig af den skiftende menu. Står du for maden i aften, kan du overraske kæresten med et væld af umamismage med take-away fra Souls.

Sådan er kvaliteten, når du bestiller mad fra Souls

Fordi maden er plantebaseret, stiller det naturligvis højere krav til kvaliteten i madens sammensætning. Du skal nemlig have frisk og appetitvækkende mad, selv når det er uden kød eller gluten. For at holde den høje kvalitet har Souls derfor låst sig fast i tre vigtige ord: Vision, mission og værdier. I sidste ende betyder det mad, du får lyst til at prøve igen.

Visionen er at beholde titlen som pionerer inden for vegansk mad i Danmark. Det vil de blandt andet gøre ved, at du ser vegansk mad normalt, de vil lette presset på vores skrøbelige planet og vise den næste generation, at Souls forsøger at hjælpe.

Missionen er at løbende skabe steder og retter, der begejstrer dig, mad med en historie, og som er for alle. For dig betyder det mad af høj kvalitet, du kan nyde igen og igen. Her bliver der sat spørgsmålstegn ved gammeldags metoder. Der bliver set det gode i både mennesker og mad.

Værdierne læner sig op ad, at bæredygtig mad ikke blot er en mulighed, men et must ifølge Souls. Du får ikke en politisk tale, men derimod blot god mad med omtanke. Souls ser ikke sig selv som perfekte, til gengæld får du mad, der er lavet af ærlige, nysgerrige og beslutsomme madeksperter. Derfor kan du altid regne med, at de ikke pludselig skifter retning i maden, men at du kan have samvittigheden i orden. Det er ikke bare sund og lækker take-away, men take-away som grønt alternativ.

Bestil bæredygtig og lokal mad hjem til dig

Hos Souls bliver der virkelig taget hånd om dine særlige ønsker. Har du glutenallergi, foretrækker du vegansk mad, eller er du kun til økologisk? Det hele kan du få hos Souls. Har du lyst til Souls, kan du få det bragt lige hen til din dør. Bare tag et kig i menuen hos JUST EAT og vælg det, du har lyst til. På den måde kan du være sikker på at finde noget, der falder i din smag, når du bestiller mad fra Souls.

Det er i øvrigt super nemt at bestille take-away via JUST EAT. Det eneste, du skal gøre, er at vælge Souls som din restaurant her på siden, og så bestiller du den eller de madvarer, du har lyst til. Bagefter kan du blot sætte dig til rette, mens du venter. Din mad bliver leveret direkte inden for kort tid, for det er enten Souls selv eller JUST EAT, der bringer ud. Husk, at vi har et væld af restauranter og caféer, der laver vegansk take away. Bare tast dit postnummer ind og vælg køkkentype. Så sørger vi for, at du hurtigst muligt kan nyde din saftige, veganske burger eller en frisk salat med masser af smag.

Souls København