Bestil take away fra Halifax

Historien bag Halifax startede i 2007. Dengang åbnede vennerne Ulrich og Peter deres første burgerrestaurant på Frederiksborggade på Nørrebro. Restauranten blev grundlagt med lækre bruger baseret på gode råvarer som omdrejningspunkt, mens det samtidig også var af høj prioritet, at de blev serveret i rare og uformelle omgivelser.

I dag er det stadig Ulrich og Peter samt deres familier, der sidder ved roret i Halifax. I dag er det dog ikke blot én restaurant på Nørrebro, men derimod 7 restauranter, der er fordelt ud over København. Mange har desuden spekuleret på, hvordan navnet til den populære restaurant er opstået; det skyldes, at de to venner mødte hinanden som studerende i byen Halifax i Canada.

Tag de lækre burgere med hjem i stuen

Det er de færreste, der har prøvet en Halifax burger, som ikke ender med at blive forelsket i smagen. Mange har dog svært ved at finde motivationen til at sidde i en fyldt burgerrestaurant, hvis de blot ønsker at koble af og nyde en lækker burger, sprøde fries og en kold sodavand – og det er selvfølgelig her Halifax takeaway kommer ind i billedet.

Hos JUST EAT har du mulighed for at bestille lækker take-away fra den umådeligt populære burgerrestaurant. Det er selvfølgelig ensbetydende med, at du har mulighed for at få en Halifax levering foretaget direkte til hoveddøren. Det betyder også, at du med en Halifax udbringning får mulighed for at nyde en lækker bruger fra Halifax hjemme i stuen.

Halifax; delikate bruger for enhver smag

Hvis du ønsker at bestille en take-away burger, så har du naturligvis et utal af muligheder. Der bør dog ikke herske nogen tvivl om, at det er de absolut færreste burgerrestauranter, der kan konkurrere med den delikate smag af en lækker Halifax-burger. Det bedste af det hele er dog, at menukortet byder på noget for enhver smag.

Ovenstående betyder - med andre ord - at, hvad end du foretrækker den klassiske, den krydrede, den snaskede, den veganske eller en helt femte type af burger, så byder Halifaxs menukort på noget, der tiltaler dig. Enhver burger har dog dét til fælles, at der er lagt en stor indsats i tilberedningen og udviklingen af hver enkelt burger, du finder på menukortet.

Bestil din burger fra Halifax direkte på JUST EAT

Ønsker du at forkæle dig selv med en delikat og velsmagende bruger fra Halifax, så kan denne bestilles direkte fra JUST EAT. Halifax er et formidabelt eksempel på, at en take-away burger ikke nødvendigvis behøver at være en kedelig oplevelse, men at den derimod kan være baseret på lækre råvarer og en smagsoplevelse, der er ud over det sædvanlige.

Halifax har tilbudt take-away i en længere periode. Det betyder også, at de har brugt lang tid på at finjustere deres proces og leverance, så du er sikret, at du får leveret en varm burger, sprøde fries og dermed får et velsmagende måltid leveret direkte til døren, så du dermed kan nyde en burger-menu fra Halifax i rolige, hjemlige omgivelser.

Halifax