Aabenraa eller Åbenrå - som nogen stadig staver det, ligger i det sydøstlige Sønderjylland og har en enestående natur på alle sider af byen. Her er Aabenraa Fjord, Flensborg Fjord og udsigt til bl.a. Okseøerne. Tag ud i det grønne, bestil sushi take away hjemmefra og nyd en dag i venners selskab. Er du til vandreture i naturen, finder du et hav af vandreruter. Tæt ved moser, enge og skove ligger den ene smukke vandresti efter den anden.

Nyd sushi i Aabenraa

Aabenraa er kendt for at have Sønderjyllands største havn, men der er også andre muligheder for at komme tæt på vandet. Om foråret eller sommeren er der flere badestrande i Aabenraa, der trækker besøgende til. Sønderstrand, Loddenhøj Strand, Kollund Strand og Skarrev Strand er alle sammen fine badestrande, hvor du kan nyde udsigten til det smukke vand over en bid mad. Bestil eventuelt sushi take away hjemmefra og nyd sushi med fødderne begravet i sand. Du får i høj grad opladet batterierne, når du kombinerer lækker mad med dejlige naturoplevelser i Aabenraa.

Efter du har indtaget en lækker sushi menu, kan du se mere af Aabenraa, inden det er tid til en god kop kaffe. Den charmerende by Aabenraa giver dig rig mulighed for at opleve et ægte sønderjysk kaffebord. Inden da kan du tage rundt i Aabenraa, og eksempelvis se Den Gamle Postgård fra 1758. Postgården har et imponerende haveanlæg, der blev fredet i 1982. Det røde palæ er helt sikkert et besøg værd. I centrum af Aabenraa kan du studere de gamle, velbevarede huse, se byens kirker eller besøge Aabenraa Museum samt Frøslevlejrens Museum.

Sushi restauranter i Aabenraa

Sushi take away i din by