Indisk levering eller hent-selv i Ballerup

Tag et kig nedenunder, eller søg på alle restauranter her

Bestil indisk takeaway til levering

Hvis du er glad for krydret mad og farverige retter, så bør der ikke herske nogen tvivl om, at indisk mad er noget, der – med garanti – tiltaler for dig og vil behage dine smagsløg. Det indiske køkken byder på et væld af forskellige spændende retter.

Det byder blandt andet på både kraftige og lækre supper, men også cremede og delikate karryretter. Det skal dog ikke være nogen hemmelighed, at indisk take away oftest forbindes med stærk mad.

Ét af de aspekter, der særligt er med til at gøre indisk mad interessant er, at der er tale om mad med en stor variation. Det skyldes blandt andet, at landet strækker sig over flere klima- og vækstzoner.

I disse zoner er der forskellige lokale råvarer, hvilket har medført, at der flere steder i Indien er blevet skabt et utal af spændende retter og delikate madoplevelser. Derfor findes der også indisk mad for langt de fleste – uanset smagspræferencer.

Indisk mad byder på stor variation i madtyper

Hvis du har sat dig for, at aftensmaden skal byde på indisk take-away, så bør du naturligvis være klar over, at der findes rigtig mange indiske retter. Derfor vil du også opleve, at de fleste indiske restauranter har valgt at specialisere sig inden for mere specifikke områder at indisk mad.

Du kan f.eks. finde indiske retter med fisk og skaldyr, men også retter der er vegetariske, og der selvfølgelig også kan findes retter, der er uhyre stærke, mens andre er mere milde.

Hver enkelt af disse retter repræsenterer Indien og deres madkultur på en unik måde. Husk dog på, at Indien – som nævnt – er delt op i flere zoner hvad angår deres madkulturer.

Derfor kræver det også tålmodighed, hvis du skal smage på samtlige typer af indisk mad, men hvis du vælger at bestille en indisk mad udbringning via JUST EAT, så er du garanteret, at du får muligheden for at smage samtlige former for indisk madkultur direkte fra sofaen.

Få leveret indisk mad direkte til hoveddøren

Er du i humør til en kulinarisk oplevelse inspireret af Indiens mange lækre madretter, så er det naturligvis en indisk udbringning, du søger. Hos JUST EAT finder du en lang række forskellige restauranter, der har specialiseret sig i indisk kogekunst, som ikke blot har unikke restauranter, men som ligeledes også tilbyder indisk mad som take-away.

Én af de særlige fordele ved indisk take-away er, at det oftest leveres på en sådan vis, at du reelt set ikke har behov for at bruge eget service. Derfor slipper du ikke blot for madlavning, men også opvask, hvilket naturligvis er fordelagtigt, hvis du har haft en lang dag på kontoret eller lignende.

Mange sammenligner oftest indisk mad med thai-mad, men i denne forbindelse skal det dog understreges, at der er op til flere betydelige forskelle på mad, der oprindeligt stammer fra Thailand og diverse madretter, der i stedet stammer fra Indien; til indisk madlavning bruges der f.eks. ofte karry og chili, mens thai-mad oftere er marineret i sur-sød-sauce eller soya.

Indisk. Få det bedste Ballerup har at byde på

Columbia - Indisk & Pakistansk
Hovedvejen 150, Glostrup, 2600
620 bedømmelser
Muddy's indisk køkken
Sct. Jacobsvej 12, Ballerup, 2750
1422 bedømmelser
Restaurant India
Jyllingevej 2, København, 2720
2254 bedømmelser
India Imperial Bagsværd
Bagsværd Hovedgade 116, Bagsværd, 2880
1032 bedømmelser
Koriander Takeaway
Farum Hovedgade 11, Farum, 3520
1200 bedømmelser
Pippali Indian Grill
Herlev Bygade 34, Herlev, 2730
1568 bedømmelser

Kundebedømmelser

 • Azim logo
  God mad
  Azim
  Diget 50, Glostrup, 2600
  1310 bedømmelser
  Kim - 29-11-2020
 • Azim logo
  Manglede papperdums i min bestilling, men maden smagte super og ankom til tiden.
  Azim
  Diget 50, Glostrup, 2600
  1310 bedømmelser
  Mikael - 29-11-2020
 • Azim logo
  God mad, hurtig levering. God service
  Azim
  Diget 50, Glostrup, 2600
  1310 bedømmelser
  Susan - 29-11-2020
 • Delicasa Indisk Køkken & Pizza House og Sandwich logo
  Maden var forsinket pga. meget mad, men det var det værd. Rigtig dejlig god mad.
  Delicasa Indisk Køkken & Pizza House og Sandwich
  Mørkhøjvej 111, Herlev, 2730
  1140 bedømmelser
  Gulnear - 28-11-2020

Takeaway restauranter i Ballerup

I Ballerup finder du mange restauranter, som har take away på menuen. Vi har udvalgt alle de bedste hos Just Eat, og leverer maden lige til din dør. Nedenunder har vi samlet en oversigt, så du nemt kan sidde derhjemme og finde ud af hvad du har lyst til at spise netop i dag.

Vælg mellem alt fra sushi til indisk

I Ballerup findes der et stort udvalg af take away, og du kan finde alt fra pizza til mere raffineret sushi eller indisk. Vi har gjort det nemt for dig, og har samlet alle vores favoritter i Ballerup. Der findes mange forskellige italienske restauranter, og på vejen mod den allerbedste har mange afprøvet utallige mindre gode restauranter. Det slipper du for, hvis du bestiller hos Just Eat – vi sørger nemlig for at kvaliteten er i orden. Vi tilbyder både sushi, som er tilberedt af professionelle og kompetente kokke og thailandsk mad, der er tilberedt med omhug og respekt for råvarerne.

Vi vil gerne høre din mening

For at sikre en fortsat god kvalitet, kan alle brugere gå ind og anmelde en restaurant på Just Eat. Hermed kan du også selv gå ind og se hvilke restauranter de andre brugere giver de bedste anmeldelser. Så er du i tvivl om, hvor du finder de bedste pizzaer i Ballerup, kan du nemt og hurtigt gå ind og se hvilket pizzeria brugerne bedst kan lide.