Lækre, ikoniske burgere fra Carl’s Jr. leveret til døren

Carl’s Jr. har på nuværende tidspunkt 18 restauranter, spredt ud over det meste af Danmark, og der kommer hele tiden flere til. Det er muligt at bestille ”til afhentning” fra alle restauranterne – via JUST EAT. ”Udbringning” kan bestilles fra restauranterne i Skejby, Skalborg, Tilst, Odense, Storcenter Nord Aarhus, Rødovre og Hundige, hvilket er ensbetydende med muligheden for at få leveret lækre, ikonisk burgere direkte til døren, såfremt man er bosat i ét af disse områder.

Carl's Jr

Historien om Carl's Jr.

Den legendariske burgerkæde Carl's Jr. blev stiftet af den unge Carl N. Karcher for lidt over 70 år siden i Californien. Det blev starten på, hvad der efterfølgende skulle vise sig at blive et verdensomspændende brand, der i dag dækker over mere end 1.200 restauranter på verdensplan. Hvis man oveni tilføjer søsterbrandet Hardee’s er der 3900 restauranter, og der kommer hele tiden flere til bl.a gennem nye franchisetagere. I Danmark er det i 2018 - 5 år siden at kæden blev etableret.

Hvad kendetegner Carl’s Jr.

Menukortet byder på en bred vifte af autentiske amerikanske burgere, hvor bøffen er fremstillet af 100% Angus oksekød og grillet over åben ild. Dette gøres for at sikre, at saft og smag i burgeren bibeholdes, hvilket skaber den ikoniske smag. Også de verdensberømte Chicken Tenders, der håndpaneres i restauranten og de lækre hand-scooped Milkshakes er værd at prøve. Modsat øvrige fastfood-restauranter, så laves en ordre først, ved bestilling – dermed er kunderne garanteret en frisk burger fremstillet af friske råvarer. Carl's Jr. er for mange burger-entusiaster det ultimative mål, når det kommer til fastfood og ønsket om at forkæle smagsløgene.