Bestil takeaway fra Cocks & Cows

Cock's & Cows er et formidabelt eksempel på, at en take away-burger ikke nødvendigvis bør være en snasket sag fra den lokale grillbar. En burger kan sagtens være delikat, lavet med lækre, friske råvarer og være en gastronomisk topoplevelse, selvom den ikke serveres og nydes på en restaurant.

Hos Cock's & Cows sætter de en særlig dyd i, at lave den absolut bedste burger, hvilket blandt andet har resulteret i en nominering til Byens Bedste Burger hos Berlingske – og det er bestemt med god grund, da en burger (eller anden madret) fra Cocks and Cows er noget, du sent kommer til at glemme.

Derfor er det også et oplagt bud, at bestille Cocks and Cows take away, hvis du ønsker at forkæle dine smagsløg med take-away fra bedste skuffe. Cock's & Cows har mange restauranter fordelt ud over København, hvilket inkluderer Ravnsborggade, Gl. Strand, SP34, Østerbro samt Prags Boulevard. Med udgangspunkt i disse leveres take-away til hele København.

Take away-burger lavet af de bedste råvarer

Alle burgere hos Cock's & Cows er lavet med en lækker bøf á 180 gram, der kan bryste sig af, at være 100% dansk og stammer fra fritgående kvæg. Bøffen bliver grillet på trækul, hvilket giver en unik smag, der står godt til den økologiske salat, de tykke tomatskiver, rødløg, pickles og deres store udvalg af diverse saucer og dressinger.

Ønsker du at forkæle dig selv, hele familien eller en række gæster med en delikat burger, men ønsker du samtidig at nyde maden i hjemlige omgivelser, så er Cocks and Cows take away det rette valg. Du kan vælge frit fra hele deres menukort, der bl.a. byder på unikke burgere som Cheese 'n' Smoke, Original Cow, Crispy Gustavo, Onion Johnny og mange andre.

Hos Cock’s & Cows er det ikke blot at prioritet, at der udelukkende bruges de bedste råvarer til deres burgere. De sætter samtidig en ære i, at føre et menukort, der byder på noget for enhver. Derfor er du garanteret, at udvalget af burgere hos Cock’s & Cows med garanti tiltaler både dig, din familie og eventuelle gæster.

Få din favoritburger leveret direkte til døren

Hvis det har været en hård dag på arbejde og du ikke har fundet tiden til at handle ind eller blot ikke kan finde overskuddet til at skulle kokkerere, så er take-away selvfølgelig den nemme løsning. Det er dog ikke ensbetydende med, at du dermed skal føle dig tvunget til at spise snasket take-away, hvis du foretrækker anderledes.

Hvis blot, du vælger at bestille burger fra Cock’s & Cows, så er du garanteret en smagsoplevelse, der er helt i top. Samtidig er deres take away-setup blevet screenet og gennemarbejdet for at sikre, at du altid får leveret en varm, lækker burger og sprøde fries.

Bestiller du via Just Eat, så er du naturligvis garanteret en hurtig leveringstid. Derfor kan du blot aflægge din ordre, læne dig tilbage i sofaen og vente på, at det ringer på døren, hvorefter du kan nyde din delikate burger fra Cock’s & Cows i ro og mag.

Keywords: cocks and cows, cocks and cows take away Antal ord: 500

Cocks & Cows