Pizza levering eller hent-selv i Ejby

Tag et kig nedenunder, eller søg på alle restauranter her

Ejby

Den første restaurant kom på Just Eat i Ejby jul 2003. Der er 26 restauranter som tilbyder 13 forskellige køkkentyper som Italiensk/Pizza, Amerikansk/Burger, Japansk/Sushi, Kinesisk og Indisk. Vi samarbejder med de bedste restauranter og har mere end 1.104 bedømmelser med en gennemsnitlig rating på 4,80. I Ejby bor der mere end 2.692 mennesker og vi ønsker at give alle en god take away oplevelse.

Bestil pizza til udbringning og levering online

Der er mange tidspunkter hvor, pizza takeaway er et oplagt valg; hvis køleskabet er tomt og du har vanskeligt ved, at finde det nødvendige overskud til at skulle handle ind, hvis du ikke kan finde lysten til at skulle kokkerere, eller hvis du blot har lyst til at udfordre smagsløgene med en ny pizza, du ikke har prøvet endnu. Der kan være mange årsager til, at du er af den opfattelse, at aftensmaden skal stå på pizza.

Uanset hvad, der ligger til grund for, at du har besluttet, at aftensmaden skal være bestående af pizza, så er du kommet til det helt rette sted. JUST EAT kan bryste sig af, at være Danmarks største leverandør af pizza udbringning. Med JUST EAT er du sikret en hurtig og effektiv pizza levering, hvorfor du kan få bragt din mad helt til døren – én af de klare fordele ved at bestille din pizza online hos JUST EAT.

Bestil lige netop dén pizza, du foretrækker

Udvalget af pizzeriaer og dermed også pizzaer er nærmest uendeligt hos JUST EAT. Pizza er ikke blot pizza, men er derimod en madret, der adskiller sig på baggrund af et bredt spektrum af aspekter af madlavningen, præsentationen og meget andet – og derfor har du med garanti også nogle klare præferencer, du søger opfyldt, når du skal bestille pizza til aftensmad.

Vil du have en klassisk, italiensk pizza med tynd bund og lækkert fyld eller leder du derimod efter et pizzeria, der kan levere en deep-pan pizza, der er godt snasket og leveres med alt i kød? Uanset hvad, så kan du finde lige netop dét, du søger hos JUST EAT, da vi – som sagt – er landets største leverandør af pizza, så bestil pizza hos JUST EAT – du bliver næppe skuffet.

Pizza kan sagtens være en unik gastronomisk oplevelse

Mange har en forudgående indstilling til pizza som værende en form for fastfood, der bestilles, når man ikke kan finde overskuddet til selv at lave mad eller handle ind. Faktum er dog, at pizza findes i mange varianter og det er derfor også ensbetydende med, at det sagtens kan vise sig at være en gastronomisk oplevelse i særklasse – det handler blot om, at bestille pizza fra det rette pizzeria.

I denne forbindelse skal det selvfølgelig understreges, at du hos JUST EAT har mulighed for at bestille mad fra mange typer af pizzeriaer; både de pizzeriaer, der leverer lækker pizza, men dog i mere traditionel forstand, men også rigtige italienske pizzeriaer, der gør det til en unik oplevelse at spise pizza. Med andre ord, så byder udvalget på noget for enhver.

Du bør være udforskende, når du bestiller pizza

Det kan virke nemt at bestille den samme burger hver gang, den står på take-away. I forbindelse med pizza er det dog kun fantasien, der sætte grænser for hvad, der er muligt og derfor bør du naturligvis også være mere udforskende. Der findes med garanti et utal af pizzaer, du endnu ikke har prøvet, hvorfor det er en oplagt mulighed at prøve disse næste gang, du bestiller pizza online.

Pizza. Få det bedste Ejby har at byde på

Restaurant Da Pino
Vordingborgvej 92, Herfølge, 4681
34 bedømmelser
Pizza Expressen
Vordingborgvej 7, Køge, 4600
432 bedømmelser
Masa Little Italy
Ølbycenter 10, Køge, 4600
152 bedømmelser
Chili Pizzaria & Shawarma House
Marksvinget 19, Køge, 4600
94 bedømmelser
Pizza Pit
Theilgaards Vej 1, Køge, 4600
264 bedømmelser
Gadstrup Pizza Grill
Hovedgaden 1A, Gadstrup, 4621
288 bedømmelser

Kundebedømmelser

 • Pizza Expressen logo
  Super pizza til god pris, vil klart bestille herfra igen
  Pizza Expressen
  Vordingborgvej 7, Køge, 4600
  472 bedømmelser
  Martin - 02-12-2020
 • Chili Pizzaria & Shawarma House logo
  Lækker snasket pizza, sprøde pommes frites og venlig mand som leverede 👍😃
  Chili Pizzaria & Shawarma House
  Marksvinget 19, Køge, 4600
  94 bedømmelser
  Sanne - 02-12-2020
 • Pizza Expressen logo
  Super lækker pizza
  Pizza Expressen
  Vordingborgvej 7, Køge, 4600
  472 bedømmelser
  Lisette - 02-12-2020
 • Pizza Expressen logo
  Super lækker mad , alt var helt perfekt 😁
  Pizza Expressen
  Vordingborgvej 7, Køge, 4600
  472 bedømmelser
  Louise - 29-11-2020