Indisk levering eller hent-selv i Esbjerg

Tag et kig nedenunder, eller søg på alle restauranter her

Bestil indisk takeaway til levering

Hvis du er glad for krydret mad og farverige retter, så bør der ikke herske nogen tvivl om, at indisk mad er noget, der – med garanti – tiltaler for dig og vil behage dine smagsløg. Det indiske køkken byder på et væld af forskellige spændende retter.

Det byder blandt andet på både kraftige og lækre supper, men også cremede og delikate karryretter. Det skal dog ikke være nogen hemmelighed, at indisk take away oftest forbindes med stærk mad.

Ét af de aspekter, der særligt er med til at gøre indisk mad interessant er, at der er tale om mad med en stor variation. Det skyldes blandt andet, at landet strækker sig over flere klima- og vækstzoner.

I disse zoner er der forskellige lokale råvarer, hvilket har medført, at der flere steder i Indien er blevet skabt et utal af spændende retter og delikate madoplevelser. Derfor findes der også indisk mad for langt de fleste – uanset smagspræferencer.

Indisk mad byder på stor variation i madtyper

Hvis du har sat dig for, at aftensmaden skal byde på indisk take-away, så bør du naturligvis være klar over, at der findes rigtig mange indiske retter. Derfor vil du også opleve, at de fleste indiske restauranter har valgt at specialisere sig inden for mere specifikke områder at indisk mad.

Du kan f.eks. finde indiske retter med fisk og skaldyr, men også retter der er vegetariske, og der selvfølgelig også kan findes retter, der er uhyre stærke, mens andre er mere milde.

Hver enkelt af disse retter repræsenterer Indien og deres madkultur på en unik måde. Husk dog på, at Indien – som nævnt – er delt op i flere zoner hvad angår deres madkulturer.

Derfor kræver det også tålmodighed, hvis du skal smage på samtlige typer af indisk mad, men hvis du vælger at bestille en indisk mad udbringning via JUST EAT, så er du garanteret, at du får muligheden for at smage samtlige former for indisk madkultur direkte fra sofaen.

Få leveret indisk mad direkte til hoveddøren

Er du i humør til en kulinarisk oplevelse inspireret af Indiens mange lækre madretter, så er det naturligvis en indisk udbringning, du søger. Hos JUST EAT finder du en lang række forskellige restauranter, der har specialiseret sig i indisk kogekunst, som ikke blot har unikke restauranter, men som ligeledes også tilbyder indisk mad som take-away.

Én af de særlige fordele ved indisk take-away er, at det oftest leveres på en sådan vis, at du reelt set ikke har behov for at bruge eget service. Derfor slipper du ikke blot for madlavning, men også opvask, hvilket naturligvis er fordelagtigt, hvis du har haft en lang dag på kontoret eller lignende.

Mange sammenligner oftest indisk mad med thai-mad, men i denne forbindelse skal det dog understreges, at der er op til flere betydelige forskelle på mad, der oprindeligt stammer fra Thailand og diverse madretter, der i stedet stammer fra Indien; til indisk madlavning bruges der f.eks. ofte karry og chili, mens thai-mad oftere er marineret i sur-sød-sauce eller soya.

Indisk. Få det bedste Esbjerg har at byde på

Desi Indian Taste
Strandby Kirkevej 143, Esbjerg, 6705
58 bedømmelser
Namaste Esbjerg
Skolegade 19, Esbjerg, 6700
4 bedømmelser

Kundebedømmelser

 • Desi Indian Taste logo
  Den bedste mad jeg har fået leveret. Smager fantastisk 😍
  Desi Indian Taste
  Strandby Kirkevej 143, Esbjerg, 6705
  58 bedømmelser
  Maya - 29-11-2020
 • Namaste Esbjerg logo
  Google Maps viste chaufføren en forkert adresse men der blev kæmpet for at finde frem til mig og de gjorde alt de kunne for at finde mig. Stor indsats og tak for det.
  Namaste Esbjerg
  Skolegade 19, Esbjerg, 6700
  4 bedømmelser
  michael - 25-11-2020
 • Namaste Esbjerg logo
  Meget god mad til en god pris! Kommer til at bestille take away herfra igen.
  Namaste Esbjerg
  Skolegade 19, Esbjerg, 6700
  4 bedømmelser
  Mathilde - 22-11-2020
 • Namaste Esbjerg logo
  Bedste indiske! 5. Gang vi bestiller derfra og alle gange lige gode.
  Namaste Esbjerg
  Skolegade 19, Esbjerg, 6700
  4 bedømmelser
  Hans - 13-11-2020

Et væld af muligheder for takeaway i Esbjerg


Knurrer maven, og har du lyst til noget hurtigt, nemt og lækkert at spise? I så fald kan du med fordel tage et smut forbi Just-eat.dk, hvor du finder en lang række muligheder for takeaway i Esbjerg og omegn. 

Just Eat er den nemme og hurtige løsning til dig, der ikke lige kan overskue at bikse noget mad sammen selv – eller til dig, der ikke har tid til at kokkerere i en travl hverdag. Det eneste, du skal gøre, er at vælge den takeaway-løsning, der passer til dig og din sult. Med et enkelt klik er din mad på vej til dig – uanset om der er tale om formiddags-, middags-, aftens- eller natmad. 

Du kan finde et væld af forskellige muligheder hos Just Eat, og hvad end du har lyst til klassisk, dansk mad, eksotiske retter, pizza eller noget helt fjerde, kan du altså finde det. Der er kort sagt frit valg på alle hylder, så du kan uden tvivl finde noget, som falder i din smag. 

Vælg den helt rette restaurant og type takeaway på Just Eat
Når du står og skal træffe beslutningen om den helt rigtige type af takeaway i Esbjerg, kan det være vanskeligt at overskue de mange muligheder. Hvad har din mave lyst til? Måske pizza, sushi, smørrebrød, burger, sandwich eller noget helt sjette? 

Der findes et væld af muligheder for takeaway i Esbjerg. Derfor har vi hos Just Eat gjort det nemt og overskueligt for dig at indsamle de oplysninger, som du skal bruge til din personlige beslutning. Foruden at kunne søge på specifikke restauranter, se de forskellige menuer og sammenligne stedernes priser kan du på vores hjemmeside også læse brugernes personlige anmeldelser og læne dig op ad den samlede score, som de enkelte restauranter er blevet tildelt. Det giver dig de bedste betingelser for at vælge helt rigtigt – også selvom du ikke er 100 % sikker på, hvad du egentlig har lyst til i dag. 

Få din takeaway leveret direkte til hoveddøren – nemt og hurtigt
Når sulten først har meldt sig, skal det gå hurtigt. Og det gør det, når du bestiller takeaway i Esbjerg via Just Eat. Vi ekspederer dine ordrer med det samme og leverer inden for kort tid lige til din bopæl. Lige meget om du ønsker at stille den lille eller store sult, er vi leveringsdygtige – uden en lang ventetid. Med Just Eat risikerer du således aldrig at gå sulten i seng.

Vil du have lidt ekstra motion, kan du naturligvis i mange tilfælde også afhente din mad selv. Så bestiller du blot her på siden, og kort tid efter vil du så kunne svinge forbi spisestedet og selv hente din forudbestilte mad. Det er perfekt, hvis du alligevel gerne vil have lidt frisk luft, eller hvis spisestedet eksempelvis ligger på den rute, du kører, når du skal hjem fra arbejde.  

Bestil online nu, og nyd din takeaway fra Esbjerg om lidt.