Hillerød og Helsingør ligger Fredensborg. Fra Fredensborg kan du hurtigt udforske andre af de nordsjællandske byer som eksempelvis Kokkedal, Nivå eller Humlebæk. Bestil take away sushi og gå en tur i Fredensborg eller kør langs Øresundskysten. I Nordsjælland er det nemt at komme tæt på vand og skov, hvor du kan nyde din sushi menu.

Nyd sushi i Fredensborg

Fredensborg har gennem tiden tiltrukket mange prominente besøgende. Fredensborg Slot er et stort trækplaster, og Regentparret holder til her fra ca. midt i april og det meste af sommerhalvåret. I Fredensborg Slotspark er der åbent for gæster, så du kan nyde det smukke parkområde. Fredensborg Slot giver byen en charmerende og hyggelig atmosfære. I Humlebæk ligger det populære museum for moderne kunst - Louisiana. Vil du se yderligere kunst, er Nivaagaard Museum eller Fredensborg Lokalhistoriske Museum et besøg værd. For de historie- og kulturinteresserede er der i det hele taget flere interessante seværdigheder i Fredensborg. Esrum Kloster er en anden populær seværdighed, og i sommerhalvåret er der tursejlads på Esrum Sø. Tæt ved Esrum Sø ligger Fredensborg Golfklub. Den smukke bane indbyder til mange timers golf. Efter timerne på golfbanen, kan du bestille sushi take away, når du skal have hurtig aftensmad.

Danmarks ældste skov Gribskov ligger også tæt på Esrum Sø- og Kloster. Her kan du nyde det rige dyreliv og studere oldtidsminder. Grundet den smukke natur, byder Fredensborg på oplevelser for hele familien, hele året rundt. Vil du shoppe, kan du gå igennem Fredensborg Gågade for et fint udvalg af butikker. I den populære shoppinggade Jernbanegade, er der også løbende arrangementer/events igennem året. Når du bliver sulten, kan du bestille sushi take away og lækkert japansk tilbehør.

Sushi restauranter i Fredensborg

Sushi take away i din by