Pizza levering eller hent-selv i Frederiksberg

Tag et kig nedenunder, eller søg på alle restauranter her

Lækker pizza på Frederiksberg

Befinder du dig på Frederiksberg, og har du fået trang til pizza? Så er du landet det helt rigtige sted. Her på siden kan du nemlig hurtigt og nemt navigere rundt i dine muligheder for at bestille pizza på Frederiksberg. 


Vi har samlet et væld af forskellige spisesteder, der kan lave en lækker pizza, og dermed har vi gjort det meget nemmere for dig at vælge, hvor du skal bestille fra. Og så behøver du ikke engang tage til Italien for et autentisk italiensk måltid.


Har du brug for velsmagende aftensmad til hele familien? Skal det gå hurtigt, fordi du skal til fest med vennerne? Eller også skal pizza bare stå på menuen. Uanset hvad, er pizza et fornuftigt bud på lækker aftensmad, og dagen derpå er det selvfølgelig også altid en god idé. 


Du kan finde pizza til ethvert behov og enhver type middag her på siden, og du kan nemt finde det helt perfekte pizzeria til dig. Antallet af pizzeriaer og italienske restauranter er vokset markant, så du kan godt finde et sted, der leverer den bedste pizza. Her har vi samlet udbuddet af italienske restauranter og pizzeriaer på Frederiksberg til dig.


Den store stigning skyldes bl.a. at takeaway er populært som aldrig før. Og selve pizzaen er danskernes mest foretrukne fastfood-type efterfulgt af burger og sushi. Så der er rig mulighed for dig at få leveret en brandvarm pizza direkte hjem til dig.


De mest spiste pizzaer i Danmark er Margherita, Pepperoni, Hawaii, Vesuvio og Salat, så ved du endnu ikke, hvilken bestemt slags du vil have, kan du jo lade dig inspirere af disse.


Pizza efter dine præferencer 

Du kender nok pizzaens oprindelsesland, men vidste du, at du kan få pizza i mange andre lande også? Du kan finde mange varianter af denne italienske ret, hvor hvert land har præget pizza på nye, spændende måder. Den amerikanske pizza er blevet yderst værdsat af mange. Men vidste du også, at der findes mexicansk pizza? Uanset dine præferencer kan du finde noget for dig her på Frederiksberg.


Der er noget for enhver smag, uanset om du foretrækker pizza med skinke eller pepperoni, eller måske vil du prøve kræfter med en kartoffelpizza med trøffel og gorgonzola. De mange muligheder betyder for dig, at du kan få mange slags pizza, uanset om det er den originale italienske pizza med tynd, sprød bund og skorpe eller en deep pan-pizza. 


Ja, faktisk kan du få pizza på mange spændende måder hos Just Eat. Her på siden har vi samlet alle de bedste pizzeriaer på Frederiksberg, så du nemt kan finde den helt rette løsning for dig.


Er du vegetar eller veganer? Så tilbyder mange pizzeriaer vegetariske og veganske pizzaer, så du stadig kan beholde din kost. Og hvis du ikke kan tåle hverken gluten eller laktose kan du tilmed få pizza til dit behov. Der er faktisk ikke nogle ulemper ved at bestille hos os. Hør, hvad dit eget lokale pizzeria kan gøre for dig, hvis du har nogle specifikke ønsker.


På grund af de mange pizzasteder på Frederiksberg kan det virke lidt uoverskueligt at finde et pizzeria, der laver pizza efter din smag. Heldigvis kan du nemt skabe dig et overblik hos Just Eat, og så kan du få din mad bragt til dig i dine hjemlige omgivelser.


Har du lyst til en deep pan-pizza?

Hvis du endnu ikke har prøvet en deep pan-pizza, kan det i høj grad anbefales. Det er selvfølgelig vigtigt, at du kan lide pizza med rigtigt meget fyld og masser af ost. Deep pan-pizzaen adskiller sig fra den italienske udgave på en række områder.


Forskellene gør sig gældende ved tilberedningen af tomatsaucen. På en deep pan-pizza bruges en langtidskogt sauce, hvorimod på den italienske pizza bruges tomatsauce af frisk tomatpuré. 


Den største forskel er måden, hvorpå en deep pan-pizza bages på. Den bages nemlig i en pande, hvilket giver den letgenkendelige tykke skorpe og tykke bund. Denne metode bruges ikke i det italienske køkken, hvor pizzaen har en tynd bund.


Generelt laves den italienske pizza med få gode råvarer, og typisk er de ganske simple i deres udtryk. Ved en deep pan-pizza sætter kun fantasien grænser for, hvad du kan få på. Du kan med fordel kaste dig ud i denne anderledes variant. Hos Just Eat på Frederiksberg sørger vi for, at din pizza kommer hurtigt frem.


Hurtigt, nemt og smagfuldt 

Her hos Just Eat ved vi godt, at det nogle gange skal gå hurtigt. Har arbejdsdagen været lidt for lang, eller er tiden løbet fra dig med andre gøremål, skal maden helst hurtigt på bordet. Du kan finde pizza, der opfylder dine behov, hvad end det er nem fastfood eller en mere gastronomisk oplevelse i klassisk italiensk forstand.


Vi tilbyder dig et bredt udvalg af pizza som en lækker smagsoplevelse og på samme tid pizza som tømmermændsmad. Fælles er at leveringen sker hurtigt, nemt og sikkert og så er du garanteret en smagfuld pizza efter dit ønske.


Ved flere pizzeriaer kan du selv sammensætte din pizza, så kan du nyfortolke og modernisere din helt egen version af den originale italienske ret. På samme måde kan du finde pizzeriaer, der holder døgnåbent, så muligheden for at stille sulten med pizza altid er tæt på.


Du skal bare vælge, om du vil drikke en iskold Coca-cola til din pizza eller hvad med et glas rødvin i tro italiensk stil. Så er der hurtigt serveret, hvad end det er gourmetpizza eller klassisk fastfood-pizza, du er mest til. Velbekomme! 


Pizza. Få det bedste Frederiksberg har at byde på

We Do Pizza Night
Folehaven 131, valby, 2500
2405 bedømmelser
Pizza Day & Night
Hovedvejen 63, Glostrup, 2600
2510 bedømmelser
Casablanca Pizzaria
Frederikssundsvej 307, København, 2700
70 bedømmelser
Lazio Pizzeria
Søborg Hovedgade 82A, Søborg, 2860
1728 bedømmelser
Brøndby Grill House
Brøndbyvestervej 12, Glostrup, 2600
330 bedømmelser
Islev Pizza & Burgerhouse
Tårnvej 475 A, Rødovre, 2610
1974 bedømmelser

Kundebedømmelser

 • Cafe Express 2 logo
  Det er et lækkert sted som jeg altid kan regner med, Yammi mad og man kan får alt muligt også 🥰
  Cafe Express 2
  Husumvej 113A, København, 2700
  1540 bedømmelser
  hassan - 02-12-2020
 • Esperia Pizzaria logo
  Har prøvet pizzaer mange steder, Men denne gang var nok den bedste jeg har fået, fremragende service, søde og smilende personale de har. Kan helt sikkert anbefales.
  Esperia Pizzaria
  Amager Landevej 3B, Kastrup, 2770
  36 bedømmelser
  Ramazan - 02-12-2020
 • Alp's Pizza & Shawarma House logo
  Maden var desværre forsinket, men der fulgte en Cola med, hvilket gør det hele godt igen.
  Alp's Pizza & Shawarma House
  Trepkasgade 15, København, 2100
  5203 bedømmelser
  Tim - 02-12-2020
 • Esperia Pizzaria logo
  Mit favorit spisested. Altid glade og smilende personale, plus perfekt service 😋😋😊
  Esperia Pizzaria
  Amager Landevej 3B, Kastrup, 2770
  36 bedømmelser
  Birthe - 02-12-2020