Pizza levering eller hent-selv i Frederikshavn

Tag et kig nedenunder, eller søg på alle restauranter her

Frederikshavn

Den første restaurant kom på Just Eat i Frederikshavn mar 2017. Der er 11 restauranter som tilbyder 3 forskellige køkkentyper som Italiensk/Pizza, Amerikansk/Burger, Japansk/Sushi, Kinesisk og Indisk. Vi samarbejder med de bedste restauranter og har mere end 673 bedømmelser med en gennemsnitlig rating på 5,10. I Frederikshavn bor der mere end 24.103 mennesker og vi ønsker at give alle en god take away oplevelse.

Bestil pizza til udbringning og levering online

Der er mange tidspunkter hvor, pizza takeaway er et oplagt valg; hvis køleskabet er tomt og du har vanskeligt ved, at finde det nødvendige overskud til at skulle handle ind, hvis du ikke kan finde lysten til at skulle kokkerere, eller hvis du blot har lyst til at udfordre smagsløgene med en ny pizza, du ikke har prøvet endnu. Der kan være mange årsager til, at du er af den opfattelse, at aftensmaden skal stå på pizza.

Uanset hvad, der ligger til grund for, at du har besluttet, at aftensmaden skal være bestående af pizza, så er du kommet til det helt rette sted. JUST EAT kan bryste sig af, at være Danmarks største leverandør af pizza udbringning. Med JUST EAT er du sikret en hurtig og effektiv pizza levering, hvorfor du kan få bragt din mad helt til døren – én af de klare fordele ved at bestille din pizza online hos JUST EAT.

Bestil lige netop dén pizza, du foretrækker

Udvalget af pizzeriaer og dermed også pizzaer er nærmest uendeligt hos JUST EAT. Pizza er ikke blot pizza, men er derimod en madret, der adskiller sig på baggrund af et bredt spektrum af aspekter af madlavningen, præsentationen og meget andet – og derfor har du med garanti også nogle klare præferencer, du søger opfyldt, når du skal bestille pizza til aftensmad.

Vil du have en klassisk, italiensk pizza med tynd bund og lækkert fyld eller leder du derimod efter et pizzeria, der kan levere en deep-pan pizza, der er godt snasket og leveres med alt i kød? Uanset hvad, så kan du finde lige netop dét, du søger hos JUST EAT, da vi – som sagt – er landets største leverandør af pizza, så bestil pizza hos JUST EAT – du bliver næppe skuffet.

Pizza kan sagtens være en unik gastronomisk oplevelse

Mange har en forudgående indstilling til pizza som værende en form for fastfood, der bestilles, når man ikke kan finde overskuddet til selv at lave mad eller handle ind. Faktum er dog, at pizza findes i mange varianter og det er derfor også ensbetydende med, at det sagtens kan vise sig at være en gastronomisk oplevelse i særklasse – det handler blot om, at bestille pizza fra det rette pizzeria.

I denne forbindelse skal det selvfølgelig understreges, at du hos JUST EAT har mulighed for at bestille mad fra mange typer af pizzeriaer; både de pizzeriaer, der leverer lækker pizza, men dog i mere traditionel forstand, men også rigtige italienske pizzeriaer, der gør det til en unik oplevelse at spise pizza. Med andre ord, så byder udvalget på noget for enhver.

Du bør være udforskende, når du bestiller pizza

Det kan virke nemt at bestille den samme burger hver gang, den står på take-away. I forbindelse med pizza er det dog kun fantasien, der sætte grænser for hvad, der er muligt og derfor bør du naturligvis også være mere udforskende. Der findes med garanti et utal af pizzaer, du endnu ikke har prøvet, hvorfor det er en oplagt mulighed at prøve disse næste gang, du bestiller pizza online.

Pizza. Få det bedste Frederikshavn har at byde på

Byen's Pizza
Rimmensgade 3, Frederikshavn, 9900
37 bedømmelser
Fresco (Barfredsvej)
Barfredsvej 32, Frederikshavn, 9900
60 bedømmelser
Milan Pizza
Lodsgade 3D, Frederikshavn, 9900
20 bedømmelser
Pizza World
Suensonsvej 73, Frederikshavn, 9900
74 bedømmelser
Ayhan's Pizza & Grill
Rimmensgade 2C, Frederikshavn, 9900
140 bedømmelser
Pizza Time
Gl. Skagensvej 30, Frederikshavn, 9900
152 bedømmelser

Kundebedømmelser

 • Ayhan's Pizza & Grill logo
  Altid god mad og meget punktlig levering. Byens bedste!
  Ayhan's Pizza & Grill
  Rimmensgade 2C, Frederikshavn, 9900
  159 bedømmelser
  mark - 21-11-2020
 • Napoli Pizza logo
  Lækker mad, varmt og delikat.
  Napoli Pizza
  Gærumvej 62, Frederikshavn, 9900
  78 bedømmelser
  Adi - 02-12-2020
 • Byen's Pizza logo
  Maden kom før tid hvilket jeg var glad for da jeg havde bestilt det som hurtigst muligt ☺️
  Byen's Pizza
  Rimmensgade 3, Frederikshavn, 9900
  37 bedømmelser
  silje - 14-11-2020
 • Pizza World logo
  Super god og hurtig service
  Pizza World
  Suensonsvej 73, Frederikshavn, 9900
  87 bedømmelser
  Annica - 23-11-2020