Den nordsjællandske by Frederikssund har flere gode sushi take away steder. Den naturskønne by, der ligger ved Roskilde Fjord, er især kendt for sit årlige Vikingespil. På vikingebopladsen i Frederikssund foregår det store udendørs teater. Vikingebopladsen er en form for “frilandsmuseum”, hvor du kan opleve en rekonstrueret landsby. Vil du opleve flere historiske landsbyer, kan du tage til Gerlev landsby. I nærheden af Gerlev landsby ligger også Museet Færgegården, så du også her kan se arkæologiske fund. Tag eventuelt en hel dag ud af kalenderen og søg oplevelser i Frederikssund, efterfulgt af lækker Sushi take away. På vej hjem fra arbejde, seværdigheder eller en lang gåtur, er det nemt at købe sushi med hjem.

Sushi restauranter i Frederikssund

Frederikssund byder på dejlige seværdigheder for alle - singler, børnefamilier og seniorer. Jægerspris Slot og Selsø Slot tiltrækker mange besøgende hvert år. Historiske seværdigheder fylder meget i byen, ligesom Roskilde Fjord er centrum for mange smukke naturoplevelser. Forår og sommer kan du nyde sushi på et tæppe i græsset med udsigt ud over fjorden. Frederikssund tiltrækker dem, der kan lide at være tæt på naturen, men med Roskilde og København inden for overkommelig køreafstand.

Det gode liv i Frederikssund rummer også skønne madoplevelser. Her er et stort udvalg af restauranter, kroer, caféliv og take away. I Østergade ligger Hope Sushi, i Havnegade ligger Genki Sushi og den tredje sushi restaurant er Mio Sushi. På en hverdagsaften i Frederikssund kan det anbefales at nyde en sushi menu med lækkert tilbehør, såsom japansk tangsalat, edamame/soyabønner og wasabiærter.

Sushi restauranter i Frederikssund

Sushi take away i din by