Mellem Arresø og Roskilde Fjord ligger Frederiksværk. Den nordsjællandske by ligger i Halsnæs Kommune og har 12.000 indbyggere. Tager du på udflugt rundt i Nordsjælland, er Frederiksværk bestemt et besøg værd. Sørg for at have bestilt sushi take away til udflugten, så du altid kan stoppe for et hvil og spise lækker mad.

Nyd sushi i Frederiksværks smukke natur

Frederiksværks vartegn er Krudtværket. Her blev der blandet krudt til kugler, som skulle bruges til kanonerne ved Dybbøl. På Krudtværket er de vanddrevne maskiner udstillet, og du kan se dem i funktion. En anden historisk bygning er Gjethuset. Det tidligere støberi er opført fra 1761-1769 og Gjethuset fungerer i dag som et kunst- og kulturhus.

Vil du gerne tæt på vandet, er der flere muligheder. Gå en tur ved Frederiksværk Havn eller tag på en smuk sejltur med træskibet Frederikke. Sejlturene foregår i hele sommerperioden. I Frederiksværk finder du også Danmarks største sø - Arresø. Her kan du sejle i kano og kajak. Esrum Sø er heller ikke så langt fra Frederiksværk. Frederiksværk har dejlig natur, som du bør opleve og tag evt. din frokost ud i naturen. Bestil sushi take away for en luksusfrokost i det grønne. Her er Gribskoven et oplagt udflugtsmål.

Du kan også hurtigt komme til andre spændende byer i Nordsjælland. Besøg Hornbæk, Humlebæk eller Helsingør. De tre slotte i Nordsjælland: Fredensborg Slot, Kronborg Slot og Frederiksborg Slot er blandt nogle af de mest populære seværdigheder. Ellers er kunstmuseet Louisiana et sted, der får dig ned i gear. Det skyldes de smukke omgivelser, men også grundet den flotte kunst fra ind- og udland.

Sushi restauranter i Frederiksværk

Sushi take away i din by