Grillen Burgerbar

Grillen Burgerbar tilbyder take away af deres lækre, dagligt friskhakkede grillbøffer med kød fra 100 % fritgående Hereford-kvæg. Dyrene har hverken fået hormoner eller antibiotika under opvæksten, ligesom der har været højt fokus på dyrevelfærd. De lækre bøffer serveres i en smørristet brioche bolle, der er bagt på hvede, som er dyrket uden brug af stråforkortere eller GMO. Det bliver ikke mere lækkert og naturligt end det!

Grillen Burgerbar er en gourmet-kæde med burgerrestauranter i de største danske byer. Her er bæredygtighed, dyrevelfærd og ingen brug af kemikalier, hormoner eller antibiotika i fokus. Det gælder, uanset om det er kødet til burgeren eller kornet til bollen, der kommer omkring den lækre, saftige, friskhakkede burger.

Kød fra fritgående Hereford-kvæg

Kødet til Grillen Burgerbar’s saftige bøffer kommer fra fritgående Hereford-kvæg. Det er kvæg, der har gået ude hele året under naturlige forhold, og som har haft en opvækst uden stress, larm, dårligt indeklima og fabriksproduceret foder.

I stedet har de kunnet spise det friske græs direkte fra marken og i det hele taget haft et liv, som alle deres artsfæller på stald vil misunde dem. De har haft højt til himlen, masser af frisk luft og har fået masser af kærlighed for dem, der har passet dem.

Det kan smages på kødet, der er både mere saftigt og mere velsmagende end tilsvarende industrielt avlet oksekød. Smagen forbedres yderligere af, at kødet hakkes dagligt i de enkelte butikker. Det mindsker hakkekødets kontakt med ilt, hvilket er med til at bevare smagen i kødet. Samtidig mindskes risikoen for bakterieangreb, ligesom kødet er væsentligt mindre modtageligt for smagspåvirkning fra stærktlugtende fødevarer.

Burgerboller fra hvede uden genmanipulation eller stråforkortere

Lige så friskhakket, lækkert og saftigt Hereford-kødet i bøffen er, lige så naturligt og velsmagende er bollen, grillbøffen serveres i. Her er tale om en lækker, smørristet brioche bolle, der er bagt af hvedemel, som hverken har været udsat for genmanipulation (GMO) eller er blevet sprøjtet med stråforkorter. Det er kort sagt hvede, som den ser ud og smager direkte fra naturens hånd.

Er du ikke så vild med brød til maden, kan du vælge en half nude burger kun med underbolle eller en nude, hvor der slet ikke følger bolle med. Dertil kan du vælge mellem forskellige former for pomfritter og en af de lækre dips af enten mayo eller aioli. Ja, det er svært, at holde mundvandet tilbage. Bestil take away fra Grillen Burgerbar

Selv om det helt klart også er en oplevelse at spise maden på Grillen Burgerbar, giver det nogle gange bare bedst mening at bestille Grillen Burgerbar take away. F.eks. hvis du gerne vil overraske gæsterne med en næsten hjemmelavet burger, eller vil give dem et sundere alternativ til de brugere, de køber hos de traditionelle burger-restauranter.

Er du eller en af dine gæster ikke til kød, kan du også bestille vegetarisk mad eller andre former for sund mad på JUST EAT. Vi har det hele som enten take away eller med levering til døren, alt efter hvad de enkelte restauranter tilbyder.

Grillen Burgerbar