Pizza levering eller hent-selv i Haderslev

Tag et kig nedenunder, eller søg på alle restauranter her

Haderslev

Den første restaurant kom på Just Eat i Haderslev jan 2010. Der er 15 restauranter som tilbyder 6 forskellige køkkentyper som Italiensk/Pizza, Amerikansk/Burger, Japansk/Sushi, Kinesisk og Indisk. Vi samarbejder med de bedste restauranter og har mere end 2.046 bedømmelser med en gennemsnitlig rating på 5,50. I Haderslev bor der mere end 20.825 mennesker og vi ønsker at give alle en god take away oplevelse.

Bestil pizza til udbringning og levering online

Der er mange tidspunkter hvor, pizza takeaway er et oplagt valg; hvis køleskabet er tomt og du har vanskeligt ved, at finde det nødvendige overskud til at skulle handle ind, hvis du ikke kan finde lysten til at skulle kokkerere, eller hvis du blot har lyst til at udfordre smagsløgene med en ny pizza, du ikke har prøvet endnu. Der kan være mange årsager til, at du er af den opfattelse, at aftensmaden skal stå på pizza.

Uanset hvad, der ligger til grund for, at du har besluttet, at aftensmaden skal være bestående af pizza, så er du kommet til det helt rette sted. JUST EAT kan bryste sig af, at være Danmarks største leverandør af pizza udbringning. Med JUST EAT er du sikret en hurtig og effektiv pizza levering, hvorfor du kan få bragt din mad helt til døren – én af de klare fordele ved at bestille din pizza online hos JUST EAT.

Bestil lige netop dén pizza, du foretrækker

Udvalget af pizzeriaer og dermed også pizzaer er nærmest uendeligt hos JUST EAT. Pizza er ikke blot pizza, men er derimod en madret, der adskiller sig på baggrund af et bredt spektrum af aspekter af madlavningen, præsentationen og meget andet – og derfor har du med garanti også nogle klare præferencer, du søger opfyldt, når du skal bestille pizza til aftensmad.

Vil du have en klassisk, italiensk pizza med tynd bund og lækkert fyld eller leder du derimod efter et pizzeria, der kan levere en deep-pan pizza, der er godt snasket og leveres med alt i kød? Uanset hvad, så kan du finde lige netop dét, du søger hos JUST EAT, da vi – som sagt – er landets største leverandør af pizza, så bestil pizza hos JUST EAT – du bliver næppe skuffet.

Pizza kan sagtens være en unik gastronomisk oplevelse

Mange har en forudgående indstilling til pizza som værende en form for fastfood, der bestilles, når man ikke kan finde overskuddet til selv at lave mad eller handle ind. Faktum er dog, at pizza findes i mange varianter og det er derfor også ensbetydende med, at det sagtens kan vise sig at være en gastronomisk oplevelse i særklasse – det handler blot om, at bestille pizza fra det rette pizzeria.

I denne forbindelse skal det selvfølgelig understreges, at du hos JUST EAT har mulighed for at bestille mad fra mange typer af pizzeriaer; både de pizzeriaer, der leverer lækker pizza, men dog i mere traditionel forstand, men også rigtige italienske pizzeriaer, der gør det til en unik oplevelse at spise pizza. Med andre ord, så byder udvalget på noget for enhver.

Du bør være udforskende, når du bestiller pizza

Det kan virke nemt at bestille den samme burger hver gang, den står på take-away. I forbindelse med pizza er det dog kun fantasien, der sætte grænser for hvad, der er muligt og derfor bør du naturligvis også være mere udforskende. Der findes med garanti et utal af pizzaer, du endnu ikke har prøvet, hvorfor det er en oplagt mulighed at prøve disse næste gang, du bestiller pizza online.

Pizza. Få det bedste Haderslev har at byde på

Pizza Pinocchio
Jomfrustien 2, Haderslev, 6100
275 bedømmelser
U.S. Pizza Express
Torvet 8, Haderslev, 6100
273 bedømmelser
Café Istanbul & Pizza
Apotekergade 2 st, Haderslev, 6100
260 bedømmelser
Tasty`s
Gravene 18, Haderslev, 6100
167 bedømmelser
Chaplin Pizza
Apotekergade 7, Haderslev, 6100
67 bedømmelser
Pizza Venezia
Nørregade 26, Haderslev, 6100
71 bedømmelser

Kundebedømmelser

 • Café Istanbul & Pizza logo
  Super god service og mega god mad. Det ser mega lækkert og appetitlig ud
  Café Istanbul & Pizza
  Apotekergade 2 st, Haderslev, 6100
  276 bedømmelser
  Philip - 25-11-2020
 • Hollywood Pizza logo
  Pizzaen er altid god. Jeg ved det er svært med takeaway, men pommes er nogengange lidt bløde og tørre.
  Hollywood Pizza
  Nørregade 5, Haderslev, 6100
  163 bedømmelser
  Nadia - 27-11-2020
 • Café Istanbul & Pizza logo
  Det er den bedste oksemørbrad jeg nogensinde har smagt ❤️
  Café Istanbul & Pizza
  Apotekergade 2 st, Haderslev, 6100
  276 bedømmelser
  Pia - 19-11-2020
 • U.S. Pizza Express logo
  Tak for lækker mad og cola
  U.S. Pizza Express
  Torvet 8, Haderslev, 6100
  273 bedømmelser
  Frederikke - 21-11-2020