På en solskinsdag er det rart at kunne nyde sin sushi udenfor. Bestil sushi fra en af de gode sushi restauranter i byen og få opladet batterierne. Den gamle købstad rummer historiske og kulturelle seværdigheder. Året rundt er der noget nyt at opleve i Haderslev. Skøn natur kendetegner først og fremmest Haderslev. Nyd din sushi på et picnictæppe, under en sejlads på Haderslev Fjord eller på en bænk ved Haderslev Domkirke.

Sushi restauranter i Haderslev

Haderslev giver også gode forudsætninger for at leve et aktivt liv i naturen. Forår, sommer og efterår er det oplagt at tage på en mountainbiketur i Dyrehaven i Haderslev. For en almindelig cykeltur er Hærvejen en af de mest populære cykelruter. Er du mere til vandreture, er der flere vandreruter igennem Tunneldalen. Besøger du Haderslev, bør du først og fremmest nyde at være tæt på vandet. Du kan sejle på Haderslev Fjord, fiske i Haderslev Dam eller tage på kajaktur på Gelså. Seværdigheder, der tiltrækker folk fra nærområder, såsom Vojens og Gram. Efter en lang dag som turist er det lækkert med sushi til aftensmad og tilbehør, såsom tangsalat, syltet ingefær og andet grønt fra det japanske køkken. Måske kender du allerede alt til sushi restauranterne i byen - ellers er de et besøg værd.

Haderslev er nu ellers kendt for sine rige muligheder for at få sønderjysk kaffebord. Skal det være sund eftermiddagshygge, er sushi i stedet en oplagt mulighed. Bestil sushi take away og tag med familien ud i det sønderjyske landskab, hvor I kan nyde maden.

Sushi restauranter i Haderslev

Sushi take away i din by