Det velhavende område Hellerup ligger tæt på København, men har masser at byde på i sig selv. Hellerup, der er en del af Gentofte Kommune tiltrækker dem, der har råd til at bo i de smukke omgivelser, tæt på vandet og samtidig tæt på København. I Hellerup findes der mange aktiviteter og seværdigheder, bl.a. det velbesøgte Experimentarium. Tag en dag ud af kalenderen, bestil sushi take away og kør langs Østerbrogade ud til Hellerup, hvor du kan nyde en pause fra det pulserende Københavnerliv. Ved havneområdet eller ved Mindelunden i Ryvangen kan du nyde din sushi.

Nyd sushi i Hellerup

Hellerup er i høj grad et godt sted at bosætte sig, hvis sejlads fylder i kalenderen. Kongelig Dansk Yachtklub hører til i Hellerup og udover at huse et imponerende klubhus på Tuborg Havn, har Kongelig Dansk Yachtklub i samarbejde med Carlsberg Ejendomme, Vilhelm Lauritzen og Cowi Consult været med til at anlægge en moderne lystbådehavn. Målet er at være Danmarks bedste lystbådehavn. Omgivelserne i Hellerup er luksuriøse og den nye lystbådehavn er et sted, der tiltrækker dem, der gerne vil nyde sushi ombord på deres yacht eller sidde ved havnepromenaden. Ved havnepromenaden ligger også Waterfront Shopping - det lækre shoppingcenter med udsigt til havneområdet.

Sticks’n’Sushi i Hellerup er et af de mest populære steder, når du gerne vil have sushi take away. Nyd sushi med udsigt til vandet eller tag endnu tættere på bølgen blå. Du kan fx sidde ved Hellerup Strand og spise sushi, mens du begraver fødderne i det fine sand.

Sushi restauranter i Hellerup

Sushi take away i din by