Pizza levering eller hent-selv i Helsinge

Tag et kig nedenunder, eller søg på alle restauranter her

Helsinge

Den første restaurant kom på Just Eat i Helsinge sep 2011. Der er 10 restauranter som tilbyder 4 forskellige køkkentyper som Italiensk/Pizza, Amerikansk/Burger, Japansk/Sushi, Kinesisk og Indisk. Vi samarbejder med de bedste restauranter og har mere end 876 bedømmelser med en gennemsnitlig rating på 4,70. I Helsinge bor der mere end 7.354 mennesker og vi ønsker at give alle en god take away oplevelse.

Bestil pizza til udbringning og levering online

Der er mange tidspunkter hvor, pizza takeaway er et oplagt valg; hvis køleskabet er tomt og du har vanskeligt ved, at finde det nødvendige overskud til at skulle handle ind, hvis du ikke kan finde lysten til at skulle kokkerere, eller hvis du blot har lyst til at udfordre smagsløgene med en ny pizza, du ikke har prøvet endnu. Der kan være mange årsager til, at du er af den opfattelse, at aftensmaden skal stå på pizza.

Uanset hvad, der ligger til grund for, at du har besluttet, at aftensmaden skal være bestående af pizza, så er du kommet til det helt rette sted. JUST EAT kan bryste sig af, at være Danmarks største leverandør af pizza udbringning. Med JUST EAT er du sikret en hurtig og effektiv pizza levering, hvorfor du kan få bragt din mad helt til døren – én af de klare fordele ved at bestille din pizza online hos JUST EAT.

Bestil lige netop dén pizza, du foretrækker

Udvalget af pizzeriaer og dermed også pizzaer er nærmest uendeligt hos JUST EAT. Pizza er ikke blot pizza, men er derimod en madret, der adskiller sig på baggrund af et bredt spektrum af aspekter af madlavningen, præsentationen og meget andet – og derfor har du med garanti også nogle klare præferencer, du søger opfyldt, når du skal bestille pizza til aftensmad.

Vil du have en klassisk, italiensk pizza med tynd bund og lækkert fyld eller leder du derimod efter et pizzeria, der kan levere en deep-pan pizza, der er godt snasket og leveres med alt i kød? Uanset hvad, så kan du finde lige netop dét, du søger hos JUST EAT, da vi – som sagt – er landets største leverandør af pizza, så bestil pizza hos JUST EAT – du bliver næppe skuffet.

Pizza kan sagtens være en unik gastronomisk oplevelse

Mange har en forudgående indstilling til pizza som værende en form for fastfood, der bestilles, når man ikke kan finde overskuddet til selv at lave mad eller handle ind. Faktum er dog, at pizza findes i mange varianter og det er derfor også ensbetydende med, at det sagtens kan vise sig at være en gastronomisk oplevelse i særklasse – det handler blot om, at bestille pizza fra det rette pizzeria.

I denne forbindelse skal det selvfølgelig understreges, at du hos JUST EAT har mulighed for at bestille mad fra mange typer af pizzeriaer; både de pizzeriaer, der leverer lækker pizza, men dog i mere traditionel forstand, men også rigtige italienske pizzeriaer, der gør det til en unik oplevelse at spise pizza. Med andre ord, så byder udvalget på noget for enhver.

Du bør være udforskende, når du bestiller pizza

Det kan virke nemt at bestille den samme burger hver gang, den står på take-away. I forbindelse med pizza er det dog kun fantasien, der sætte grænser for hvad, der er muligt og derfor bør du naturligvis også være mere udforskende. Der findes med garanti et utal af pizzaer, du endnu ikke har prøvet, hvorfor det er en oplagt mulighed at prøve disse næste gang, du bestiller pizza online.

Pizza. Få det bedste Helsinge har at byde på

Vinus
Hillerødvej 1, Hillerød, 3400
12 bedømmelser
Roma´s Pizza & Grillbar
Græsted Hovedgade 16, Græsted, 3230
276 bedømmelser
ELVERHØJ PIZZERIA
Østergade 1B, Helsinge, 3200
174 bedømmelser
Restaurant Palermo
Østergade 6, Helsinge, 3200
111 bedømmelser
Restaurant Pakhuset
Centervejen 3, Græsted, 3230
142 bedømmelser
Portofino
Frederiksborgvej 17, Helsinge, 3200
3 bedømmelser

Kundebedømmelser

 • Vinus logo
  God mad, godt udvalg, hurtig afhentning. Bestilt flere gange.
  Vinus
  Hillerødvej 1, Hillerød, 3400
  12 bedømmelser
  Rasmus - 21-11-2020
 • Roma´s Pizza & Grillbar logo
  God kvalitet og varm mad, leveret for forventet tid. 👍🏻
  Roma´s Pizza & Grillbar
  Græsted Hovedgade 16, Græsted, 3230
  304 bedømmelser
  Brian - 28-11-2020
 • Roma´s Pizza & Grillbar logo
  Maden leveret 20 min før angivet tid, som ellers var en ventetid på 1t 15min. Så ingen klage der 😃
  Roma´s Pizza & Grillbar
  Græsted Hovedgade 16, Græsted, 3230
  304 bedømmelser
  Brian - 22-11-2020
 • ELVERHØJ PIZZERIA logo
  Virkelig god burger til kun 50 kroner! Og så leverer de til sommerhuset :)
  ELVERHØJ PIZZERIA
  Østergade 1B, Helsinge, 3200
  190 bedømmelser
  steffen - 21-11-2020