Helsingør er en af nordsjællands dejligste byer, og så ligger den ved kysten. Det er derfor nemt at komme videre til Sverige med færgen. Som det tredjestørste byområde på Sjælland, kan du altid opleve noget spændende i Helsingør. Her er ca. 500 butikker, så folk fra bl.a. Tisvildeleje, Gilleleje og Fredensborg lægger også vejen forbi. Efter shoppeturen kan du bestille sushi take away, så aftensmaden er hurtigt klaret.

Sushi i hjertet af Helsingør

Flere unikke ting ved Helsingør giver byen en særlig atmosfære. Kronborg Slot er i høj grad et trækplaster for turister. Derudover tiltrækker Kulturværftet både turister og lokale indbyggere. Kulturværftet er fyldt med kulturelle tilbud, så det er et naturligt mødested. Her er udstillinger, cafe, restaurant, mødelokaler og værksted. Vil du ikke spise i Kulturværftet, kan du med fordel bestille sushi take away og nyde maden derhjemme. På en hverdagsaften er det rart at kunne spare tid på aftensmaden. Byens sushi restauranter har alle et bredt udvalg af menuer og lækre japanske småretter.

Et andet samlingssted er Multiparken i Helsingør. 10.000 m2 aktivitetspark, hvor der er rig mulighed for at slå sig løs med sportsaktiviteter. Her kan du spille street basket, fodbold, løbe på rulleskøjter, skate og endda skøjte om vinteren, når fodbold- og basketbanen bliver omdannet til overdækket skøjtebane. Her er forskellige faciliteter, så du kan tilbringe hele dagen her. Bestil sushi fra din lokale sushi restaurant, og du får energi til en dag fyldt med aktiviteter.

Specielt for byen er det også, at Helsingør har en pigegarde. Pigegarden marcherer gennem Helsingør City hver fredag fra maj til september og igen ved juletid som “Nissegarden”. Helsingør City danner rammen om mange hyggelige arrangementer året rundt.

Sushi restauranter i Helsingør

Sushi take away i din by