Hjørring ligger tæt på Aalborg og Frederikshavn, Hirtshals og Løkken. Der er heller ikke langt til Skagen - kun 60 km. Tag eventuelt på udflugt til Grenen og bestil sushi take away i Hjørring. Så har I fantastisk mad til turen.

Nordjylland har masser at byde på, så weekender kan gå med spændende udflugter. Vil du gerne have kvalitetstid med familie eller venner, kan I tage på en vandretur på Hærvejen. Alternativt kan du cykle eller ride ad stierne.

Nyd sushi i Hjørring

Vil du mærke det historiske vingesus, kan du med fordel tage til Børglum Kloster eller vandre ved sandbankerne Rubjerg Knude og se Fyrtøjet, der blev opført i år 1900. Råbjerg Mile er også et populært udflugtssted, ligesom Tornby Klitplantage eller Rubjerg Plantage er interessante seværdigheder. I området omkring Hjørring finder du også mange slotte og Herregårde. Se eksempelvis Herregården Bangsbo, Herregården Odden og Knivholt Hovedgård. Der er også tre Middelalderkirker i Hjørring, der er et besøg værd. Det er kirkerne: Sct. Hans Kirke, Sct. Olai Kirke og Sct. Catharinæ.

Metropol er Hjørrings shoppingcenter, Østergade og Strømgade fungerer som gågade med rig mulighed for at forkæle dig selv. Hjørring by har en del gamle huse/bygninger og historiske stræder, som kan tage opmærksomheden under en gåtur i indre by. Bestil sushi take away, når du bliver sulten og gerne vil bruge tiden på at se mest muligt af Hjørring. Med en sushi menu får du nærende hurtigmad, og du kan finde et smukt, grønt område i Hjørring for at nyde din mad.

Sushi restauranter i Hjørring

Sushi take away i din by