Tæt på Helsingørmotorvejen og Øresund ligger Nordsjællands charmerende og smukke by Hørsholm. Hørsholm tiltrækker mange besøgende fra omkringliggende byer. Det er byer som Kokkedal, Rungsted og Fredensborg. De gode sushi restauranter i byen er værd at besøge efter shopping eller udflugter. For enden af den hyggelige gågade i Hørsholm, ligger Hørsholm Midtpunkt. Det er et lille hyggeligt shoppingcenter med 60 butikker. Her finder du delikatessebutikker og specialvarer. Tag også vejen forbi Keiseki Sushi i Hovedgaden eller de andre sushi restauranter i centrum. Hørsholm gågade er noget særligt og nogen vil mene, at det er Nordsjællands hyggeligste gågade.

Sushi restauranter i Hørsholm

Vil du have flere shoppingmuligheder, kan du tage i Kongevejs-Centret. Den nordsjællandske by rummer også mange andre oplevelser. Til de golfinteresserede, kan der ved Lerbækgaard spilles golf i de smukkeste omgivelser. Derudover er Hørsholm også kendt for sine smukke naturomgivelser- Der findes endda en terapihave i Hørsholm. Terapihaven Nacadia er den første i Danmark og selvom den vilde skovhave ikke er åben for offentligheden, er der andre muligheder i Hørsholm. Vil du gå en søndagstur i skoven, er Folehavehaven et godt bud. Her er lækker, frodig natur og en fin vandrerute, hvor du bl.a. kan gå op til Jagt- og Skovbrugsmuseet samt Hørsholm Egnsmuseum.

Ved Folehaveskoven ligger Hørsholm Slotshave. I den gamle barokke have, er der informationstavler om havens historie. I Hørsholm Slotshave kan du også se Hørsholm Kirke. Gå rundt i haven og saml appetit til senere, hvor du kan bestille sushi take away med hjem.

Sushi restauranter i Hørsholm

Sushi take away i din by