Storå, Danmarks næstlængste å, ligger Holstebro. Oplev den smukke natur, når du eksempelvis sejler i kano eller fisker efter laks og ørred i Storå. Er du lystfisker eller glad for naturen, bør du tage til Holstebro-egnen. Bestil sushi take away, når sulten melder sig. Vil du have mulighed for at tage en svømmetur i bølgen blå, kan du tage til Vesterhavet. De fine sandstrande er som balsam for sjælen, men bølgerne kan være høje, så mange nøjes med en gåtur. Bestil sushi hjemmefra og tag det med i bilen ud til Vesterhavet. Parker bilen og nyd synet af det flotte hav, imens du spiser. Der er flere steder i Holstebro, hvor du får god udsigt til skov, strand og vand, når du spiser din sushi.

Nyd sushi ude i naturen

Mange tager til Holstebro for at spille golf. Mellem Holstebro og Ulfborg ligger flere fantastiske golfbaner- og klubber. Byen har både Storådalen Golf, Holstebro Golfklub og Borbjerg Mølle Golf. Holstebro Golfklub har endda fået international anerkendelse i flere udenlandske magasiner. Holstebro er et besøg værd, når du er på gennemrejse i Jylland, forretningsrejse eller skal på familiebesøg. Så kan du med fordel bestille sushi take away. Overrask venner eller familie med en stor familie sushi menu og sundt tilbehør i form af tangsalat, ingefær og wasabi-ærter.

Udover de gode spiseoplevelser, får du også shopping-oplevelser. Byen blev i 2014 kåret til Danmarks flotteste handelsby - for femte gang. I 2006 blev Holstebro også udnævnt som Danmarks bedste handelsby. Skønne shopping-muligheder er bare en af grundene til at tage til Holstebro.

Sushi restauranter i Holstebro

Sushi take away i din by