Holte er beliggende i Rudersdal Kommune og byder på både skøn natur og hyggelige nordsjællandske byer i nær omegn. Holte er med dets placering i det nordligste af Storkøbenhavn et perfekt sted til at lade op. Tag bilen til Jægersborg Dyrehave og bestil sushi til turen eller gå en tur ved Furesøen. Ved Furesøen ligger det naturskønne område Vaserne, hvor du kan invitere venner og familie på picnic. Furesøen er et godt sted for lystfiskeri eller roning. Holte Roklub danner rammen om klubliv i smukke omgivelser. Bestil sushi efter ro-træningen, så energidepoterne fyldes op med sunde råvarer.

Nyd sushi i Holtes naturskønne omgivelser

Efter timer i grønne omgivelser kan du med kun 20 km til København tage til det pulserende storbyliv. S-togslinjerne A og E får dig lynhurtigt fra den ene by til den anden. Udforsker du Nordsjælland i bil, kan du via Kongevejen stoppe i Kongens Lyngby eller tage helt til Hillerød. Vil du gerne shoppe i lokalmiljøet, byder Holte på gode shoppingmuligheder. I Holte Midtpunkt finder du et velbesøgt indkøbscenter. Bestil sushi take away og stil sulten efter de hyggelige timers shopping.

Vil du være kulturel sammen med familien, kan I tage på Gl. Holtegaard. Her kan I se ældre og ny kunst. Geel Skov/Holtekollen er også et oplagt udflugtssted. Geel bakker har dannet rammen om mange øvelser i skihop igennem tiden, men når sneen ikke ligger fint, er de grønne bakker perfekte til skovtur. Bestiller du sushi take away, kan du sammen med familien nyde frokost eller aftensmad i de grønne omgivelser.

Sushi restauranter i Holte

Sushi take away i din by